Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2008 - עסקה טובה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את אותו הדבר בדיוק אני יכול לאמר לך על טויוטה ואני הבעלים של אחת - זו השלישית שלי והחמישית במשפחה למען האמת.

אם אני רוצה להחליף טריס מזגן ימני - 600 שקלים ביי ביי.

אם ישבר לי משהו בתא חפצים המרכזי - תחזיק חזק בכסא - 4500 שקלים להחליף את הקונסולה!!!

תגיד שלום לאוונסיס דור 2 :wink:

אבל השירות שלהם מעולה - אין ספק בכך ותחזוקה מכאנית זולה.

לפי מה שראיתי מספר הטיפולים בקרסו - השד לא כל כך נורא כמו שעושים אותו.

שמע, זה פשוט מזעזע. גם בפיאט יש יציאות כאלה. רק מה, בפיאט הפלסטיק כמעט ולא נשבר. עמיד מאוד.

גם בטויוטה בד"כ לא ראיתי פלסטיק נושר מעצמו או נהרס מלחיצה קלה. (אלא אם יש כשל בתכנון של התריסים האלה).

ברנו - ברוך השם, הכל יכול להיהרס.

לאבא של חברה שלי הייתה רנו מגאן 97. לפני שנה עברה טוטאל לוסט ועברתי על כל הרכב כדי להוציא ממנו דברים שאולי נשכחו או שאפשר להעביר לאוטו הבא. אני אומר בלי שום היסוס שלא היה פלסטיק אחד מסכן ברכב שלא היה שבור בצורה כזו או אחרת.

הכל היה מודבק עם סלוטייפ, קדוח עם ברגים ומוחזק עם נייר מקופל.

פורסם
היי,

מדובר על מלאי מוגבל של רנו מגאן אצלנו באוויס,

מודל 2008 יד ראשונה מליסינג תפעולי במחיר של ₪35,000 במקום ₪51,850!

ובנוסף, ייהנו הרוכשים מאחריות למשך שנתיים

אם יש לך שאלות לגבי המבצע אתה מוזמן לפנות אלי!

אשמח לענות לכל שאלה.

ביקרתי לפני שעה בקרסו טרייד אין.

ניתן לקבל מחיר של 40,000 עבור רכבים עם קילומטראז' דומה ועם אחריות מלאה של שלוש שנים + פריסה לתשלומים.

תודה גיל.

פורסם
פרסומת ? :)

אני מעוניין להיפטר מהקליאו שלי ולקנות רכב גדול יותר ולכן שואל.

מתנצל אם האשמתי לשוא.

לי היתה מגאן 2006 ידנית מאובזרת עד לפני חצי שנה. בששת השנים שהיא היתה אצלי היא הפגינה אמינות מעולה (אולי מזל, אולי הגיר הידני ואולי איכות הטיפול אבל העובדה היא שהאמינות היתה טובה מאוד). מה שכן, חלק מהטיפולים לא זול (בעיקר טיימינג).

מחלות ידועות:

פולי אלטרנטור כל כ 120K ק"מ

פולי דיפייזר בישנים יותר (ב 2008 כבר אין).

קוילים (בעיקר אם הפלאגים לא מתאימים)

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תוודא בין אם זה בקרסו ובין אם באוויס ,שמביאים לך טרייד אין עתידי במחירון(ע"פ ההנחה שהביאו לך)

כי מה שאני רואה באוויס זה רק רכבים עם קילומטראג' גבוה(מעל 120 אלף) , ורנו מגאן עם קילומטראג גבוה, לא רק שהיא לא סחירה אלא בילתי אפשרי למכור אותה במחיר שהוא לא זנות מוחלטת.

אבל כמובן זה תלוי גם בכמה זמן אתה רוצה להחזיק את הרכב אצלך.

• תוכן חדש...