Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבטומוביל החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום בשמחה את החוברת החדשה של האבטומוביל.

כל הכבוד לבני הספל, קובי מילוא ושות' על המאמצים והימים והלילות בהם השקיעו עבודה רבה ולמשפחתו של גידי אשכנזי ז"ל שאיפשרה את הגישה והשירותים של בית הדפוס שלה על מנת להוציא את החוברת.

תודה לכותבים: קובי מילוא בני הספל, שמרון אנגל שביצע את מבחן הרכב, לדרור וסרשטיין על השיתוף בשיפוץ וליוסי שומרוני על הכתבה המרתקת שלו.

חוברת ממש מוצלחת.

המשיכו בעבודה הטובה!

מחכה כברלחוברת הבאה...

נ.ב. אני משוחד כשתקבלו את החוברת תבינו...:wink:

שלמה דן גדרון

פורסם
קיבלתי היום בשמחה את החוברת החדשה של האבטומוביל.

כל הכבוד לבני הספל, קובי מילוא ושות' על המאמצים והימים והלילות בהם השקיעו עבודה רבה ולמשפחתו של גידי אשכנזי ז"ל שאיפשרה את הגישה והשירותים של בית הדפוס שלה על מנת להוציא את החוברת.

תודה לכותבים: קובי מילוא בני הספל, שלמה גדרון, שמרון אנגל שביצע את מבחן הרכב, לדרור וסרשטיין על השיתוף בשיפוץ וליוסי שומרוני על הכתבה המרתקת שלו.

חוברת ממש מוצלחת.

המשיכו בעבודה הטובה!

מחכה כברלחוברת הבאה...

נ.ב. אני משוחד כשתקבלו את החוברת תבינו...:wink:

שלום

מה יש מה קרה לא מגיע קרדיט? :shock:

אחלה עיתון

ושלוימלה איזה סיפור מענין!!!

אם אתה רוצה אני ירכיב לך מנוע 4 צל' ויהיה חסכוני מאוד אבל רק בזמן עמידה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שמרון אנגל שביצע את מבחן הרכב

רק את מבחן הרכב? :roll:

אמנם אין זה מקובל שיעיד הנחתום על עיסתו, אך משניתן הקרדיט על העיסה למישהו אחר, גם אם ידידו הוא, כדאי להעמיד דברים על דיוקם.

הכתבה העוסקת בהסטוריה של קדילק(סנפירי הזנב של הנרי פורד) נכתבה על ידי(שמרון אנגל) - והקרדיט עליה ניתן בטעות לידידי גדרון, שכנראה לא שם ליבו לטעות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קיבלתי את הירחון ונהנתי לקרוא בו לקראת חצות,תוכן מעניין כתבות מרגשות,שאפו לעוסקים במלאכה.

עופר בן צבי

פורסם

אכן תיקון טעות והתנצלות

לפני חברנו שימרון שטרח קשות על הכתבה "סנפירי הזהב" ולא קיבל את הקרדיט המתאים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שמרון!

מגיע לך כל הקרדיט על הכתבה היפה על תולדות הקדילאק.

אבל אני לא ידעתי מי כתב אותה.

לכן, בתור פיצוי כתוב לנו עוד כתבה יפה לאבטומוביל הבא, הפעם תשתמש בשמך האמיתי ולא ב"שם סיפרותי" שדומה לשם שלי...:lol:

בני ל. אני שוקל את הצעתך להתקין 4 במקום 8 אבל בינתיים שמתי 6 בקדילאק חדש יותר וזה לא רע...

שלמה דן גדרון

פורסם

יופי של חוברת, שאפו גדול לעורכים ולכותבים על עבודתם הקשה, וגם לסטודיו אשכנזי.

תענוג!

רון

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

מעלה לדיון רעיון:

מה דעתכם על סריקה והעלעת כתבות נבחרות מהאובטובובילים המוקדמים לעיון מעל דפי הפורום?

אני מדבר על פרסום חומר שיכול לעניין את באי הפורום, ועדיין להשאיר את הבלעדיות של קריאת חומר חדש רק למינויים

אני מניח שאין בעיה מיוחדת לפרסם חומר בן חצי שנה ויותר

פורסם

ההצעה שלך אמורה לצאת אל הפועל בצורה מעט שונה.

כתבות נבחרות יערכו ויועלו לאתר המועדון החדש.

אפשר יהיה לפרסם כאן בפורום קישורים.

פורסם

בשנת 1963 עברתי לגור ברחוב שושנת הכרמל בחיפה, אני זוכר היטב את הקאדילאק 55 של אביב של גדרון..... היה רכב מרשים ביותר. חוץ מזה נהנתי לקרוא את הכתבות של גדרון ושל שמרון על הקאדילאק.....יישר כוח. אבי בירגר

פורסם

הירחון שגעון

אבל

שימו לב למפרסם בדף האחורי - עמילות מכס וטיפול בייבוא רכבים

בעדינות עדינות - מי ששוכר את שרותיו עלול לשלם ביוקר - הבחור ממש לא מקצוען !!!!!!!!!!!!!

• תוכן חדש...