Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב תקציב בעייתי(עד 10 אלף) שלא הולך לגדול לצערי וצורך ברכב, חשבתי על הקליאו 01.

פעם הייתי שולל רנו מזדקנת בכול תנאי, עד שנתקלתי בחבר בעל רנו מגאן ידנית כבר שנתיים ללא בעיות מיוחדות, שגרם לי קצת אולי לבחון את האופציה הזאת.

אז כמה שאלות: אני לא מעוניין לטפל במוסכי קרסו. האם הרכב מסובך לטיפול או שיש הרבה מוסכים שיודעים לטפל בו ברמה גבוהה? האם שוק החלפים התחליפיים לרכב סבירים באיכות? האם יש איזה מחלות יקרות לטיפול?

וכמובן, אני לא הולך להתקרב לשום רכב ללא ספר טיפולים עדכני+ שלדה נקייה.

ובאופן כללי, האם זאת בחירה טובה? יש בחירות יותר טובות ממנה בתקציב? או שעדיף לעשות את המאמץ ולחסוך קצת יותר(סביבות 15-16 אלף) ולפזול לרכבים אחרים/שנתונים מתקדמים יותר?

אין לי הרבה דרישות רק שיהיה 4 כוכבי בטיחות מינימום, וחסכוני יחסית בדלק(1-12 מינימום משולב, מומלץ יותר :) )

תודה לעונים.

פורסם

יש לחברה שלי קליאו 2001 גיר ידני והאוטו בסה"כ בסדר גמור. אני חושב שהמחיר מחירון שלו נמוך באופן הזוי בהשוואה לתמורה. קשה לי לדמיין מה יכולים רכבים יפנים מקבילים מאותו שנתון לתת עבור 15,000 שקלים נוספים. מלבד החלפת רצועת טיימינג לא היו לקליאו טיפולים מאוד יקרים בשנים האחרונות. כמובן שיש כל מיני דברים קטנים שלא מתפקדים כמו בעבר (פתחי איוורור של מזגן, מנוף לכיוונון מראה שמאלית), אבל לא משהו ברמה שמפריעה יותר מדי, ובכל מקרה אני לא חושב שזה דבר חריג לרכב בן 11.

אגב, אנחנו כנראה עומדים לרכוש אוטו חדש (הגיע הזמן), אז אם זה מעניין אותך אתה יכול ליצור קשר. עדיין לא פרסמנו מודעה.

פורסם

מסתבר שיש רף הודעות מינימלי כדי לשלוח הודעה פרטית, ועדיין לא הגעתי אליו. בכל מקרה אתה יכול ליצור איתי קשר במייל - yirg שטרודל mailbox.mm.st

• תוכן חדש...