Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לרוץ בבוקר - מומלץ או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעורר כל בוקר על מנת לעשות טיול של כ40 דק' עם הכלב חשבתי במקום זה לעשות ריצות. מבחינת השעה לדעתי היא הכי מעולה לא חם עדיין יחסית וגם אין אנשים וגם זה עוזר להתעורר בבוקר.

אבל שמעתי שלרוץ בבוקר מזיק לגוף כי הוא עדיין לא התעורר ועדיף לא לעשות זאת - האם זה נכון או שזו טעות לחשוב ככה?

אני מתכוון למשל לקום ב5:45 לצחצח שיניים וכו' ולצאת בערך ב5:55 כבר להתחיל לרוץ. האם זה פרק זמן קצר מדי ואכן הגוף עדיין לא מוכן לריצה? או שאני יכול לרוץ ללא דאגות?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אינדיווידואלי. יש כאלה (כמוני) שפעילות כ"כ אינטנסיבית בבוקר

תגרום להם להרגיש רע כל היום, אחרים יסתדרו עם זה בלי שום בעיה.

בכל מקרה, ספורטאים מקצועיים, יענו לא כדורגלנים מקומיים,

קמים מוקדם וטוחנים. רובם לא מתים בדרך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא שמעתי על נזק שנגרם - ואם יש משהו אשמח לדעת.

אני בזמנו הייתי יוצא כל בוקר ב05:00 לרוץ, מעבר למה שפירטת- הכי כיף זה שאין עשן ופיח של כלי תחבורה!

8)
פורסם

דווקא ריצת בוקר היא אופטימלית לשריפת שומן אבל אתה גם מסתכן בפירוק שריר יותר גדול.

תנסה לספק לגוף קצת אבני בניין לפני שאתה יוצא לריצה.

לדוג' פרי כלשהו + יוגורט טבעי 1.5% אפשר בתוספת קצת דבש. קפה שחור(קפאין) יוכל רק להועיל.

בגדול, מומלץ.

פורסם

אם כבר תשלב בין השניים - תרוץ עם הכלב :) (גם ככה סביר שתגיע הביתה סמרטוט והוא יהיה בשיא אונו\כושרו :lol::p)

לגבי ה"שמועות" שזה לא בריא - שטויות במיץ :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אכן אם אתה בונה מסה ריצה על הבוקר יכולה לפרק רקמות שריר.

שילוב של פרי יבש כמו תאנים ובננה או כל פחמימה אחרת בעלת ערך גליקמי גבוה יספק לגוף מנה של פחמימות זמינות בלי שיתחיל פירוק רקמות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אין שום בעיה או לחילופין יתרון לריצת בוקר (גם אם לא אכלת כלום), לא פירוק שריר ולא פירוק שומן ולא בטיח

אם זה מסתדר/נח לך , עשה זאת.

כמובן שבכל אופן לא תריך להגזים עם הפעילות האירובית

יש מצב אחד שכן ריצת בוקר תהיה רלוונטית לפירוק שומן

זה אחד מפרוטוקולי השומן העיקש, בזמן שאתה על אחוז שומן נמוך, בתפריט מסויים, בשעת צום מסויימת ועם ״שורף שומן״ מסויים.

לא בשבילך/מישהוא שלא הולך לעלות על במה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה יכול להגיד שזה שטויות אבל לאחר מצב של צום(שינה) הגוף ישתמש ברקמות השריר הקיימות כמקור לאנרגיה, כלומר=פירוק שריר.

כמובן שלאדם מן השורה זה פחות רלוונטי.

ואפשר לשרוף שומן גם בלי אפדרין\קלן\T3 וכו'.

פורסם
...אבל שמעתי שלרוץ בבוקר מזיק לגוף כי הוא עדיין לא התעורר ועדיף לא לעשות זאת - האם זה נכון או שזו טעות לחשוב ככה?

בזה הרגע הרסת את כל תוכניות האימון של צה"ל...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

40 דקות ריצה אם הכלב? וואו הכלבים שלי כנראה ממש לא בכושר, הם מתחילים להתעייף לי אחרי 20 דקות ואת ה10 דקות הנותרות שאני רץ , אני מוצא את עצמי מושך אותם :(

אודי A4

דימה.

פורסם

לרוץ בבוקר לא מומלץ. גם לא בצהרים, או בערב או בלילה.

כל פעילות גופנית היא בלאי מואץ לגוף.

זה החמשים-שים אגורות שלי.

אם כבר - אז אופניים או שחייה.

ריצה זה ממש בלאי מואץ לבירכייים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תרוץ מתי שנוח לך לרוץ :)

כדאי באמת להכניס משהו קל לבטן לפני ובמזג האוויר הנוכחי צריך גם הרבה מים, אבל גם אם תאכל אחרי זה בסדר.

בצבא אחרי מסדר בוקר ולפני ארוחת הבוקר החיילים יוצאים לרוץ ולעשות תרגילי כח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...