Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה זמן מה שאני מתכנן לרכוש רכב בסגנון קיה פיקנטו, I10, במסגרת מחיר של 70-80 אלף.

כרגע בפרק אוטומט.

היום במקרה קראתי כתבה על האופל אדם שצפויה לבוא בתחילת 2013 לישראל אם הבנתי נכון.

איך שראיתי את האוטו - הבנתי שכל מכונית מיני היום לידה נראית מיושנת להפליא.

ישר התרשמתי מהאופל החדשה...

האם לדעתכם יהיה כדאיי להמתין עד להשקת הרכב ולהקפיא רכישה של פיקנטו\I10?

* בכתבה מצויין שכרגע יהיו רק גרסאות ידניות של הרכב, השאלה האם לדעתכם לפי ההיסטוריה היו מקרים

שהביאו לישראל גם אוטומט?

בנוסף - האם יש רכבים מיני\סופר מינים חדשים שצפויים להצטרף? [חוץ מהזוועה של סיאט פולקס' וסקודה?]

פורסם

הבנתי אז הוא אמור לשאוף לכיוון התג מחיר של 90-100 אלף? [לידני...]

אם כן - לא רואה סיבה למה לרכוש אוטו מיני במחיר כזה, ועוד אופל

[מילא אלפה מיטו או A1 של אאודי]

פורסם

אני אומר ההפך עדיך לחכות אם זה כמובן מתאפשר ולא לקנות סתם כי זה מה שכרגע יש.

לפי דעתי האדם נראת מצויין במחיר טוב, כמו שאני מאמין ששלמה יתמכר אותה בטווח של 70-90 אלף כדי לתפוס את כל קהל היעד בקבוצה לרכב הזה ממליץ לחכות.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

סמל"ת מתמחרת את ה-500 גבוה יותר, כיוון שללקוחות שמחפשים רכב זול יותר היא מציעה את הפנדה והפונטו.

אצל אופל אין רכבים שמתחרים בפנדה מבחינת מחיר (יש בחו"ל את האגילה, אבל אין לה ייבוא לארץ) לכן אני מעריך שהתמחור של האדם יהיה הפנדה ל-500, שזה בסביבות 75,000-80,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

* בכתבה מצויין שכרגע יהיו רק גרסאות ידניות של הרכב, השאלה האם לדעתכם לפי ההיסטוריה היו מקרים

שהביאו לישראל גם אוטומט?

בנוסף - האם יש רכבים מיני\סופר מינים חדשים שצפויים להצטרף? [חוץ מהזוועה של סיאט פולקס' וסקודה?]

לא יביאו לארץ גרסה אוטומטית אם היצרן לא מייצר אותה. מה שכן, לפעמים דגמים שמושקים באירופה מתעקבים לא מעט זמן בדרך לישראל כי אין להם גרסה אוטומטית והיבואן מעדיף שלא להביא ארצה את הגרסה הידנית. זה בדיוק מה שקרה עם אופל מריבה, שלא משווקת בארץ כי אין לה גרסה ידנית.

במקרה הזה, עדיין לא ברור האם בשלמה רכב יבחרו להביא לארץ את האדם הידנית או לחכות לאדם האוטומטית. מן הסתם, זה תלוי במחיר שהם יקבלו מהיצרן.

רכב נוסף שאמור להצטרף בקרוב לקטגוריה הזו (או למעשה לחצי קטגוריה מעל, זו שכוללת את המיקרה ואת הספלאש) - מיצובישי מיראז'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סמל"ת מתמחרת את ה-500 גבוה יותר, כיוון שללקוחות שמחפשים רכב זול יותר היא מציעה את הפנדה והפונטו.

אצל אופל אין רכבים שמתחרים בפנדה מבחינת מחיר (יש בחו"ל את האגילה, אבל אין לה ייבוא לארץ) לכן אני מעריך שהתמחור של האדם יהיה הפנדה ל-500, שזה בסביבות 75,000-80,000 שקלים.

הם מוכרים את הקורסה הידנית במחירים של 70 אלף(מבצעי שקר כלשהו) עד למחיר 78 אלף(המחירון הרשמי) , ככה שבמידה וה-ADAM תגיע, היא תעלה בין 90-100 אלף , ובטווח מחיר כזה, אין לה מה לחפש שם.

פורסם
זה זמן מה שאני מתכנן לרכוש רכב בסגנון קיה פיקנטו, I10, במסגרת מחיר של 70-80 אלף.

כרגע בפרק אוטומט.

היום במקרה קראתי כתבה על האופל אדם שצפויה לבוא בתחילת 2013 לישראל אם הבנתי נכון.

איך שראיתי את האוטו - הבנתי שכל מכונית מיני היום לידה נראית מיושנת להפליא.

ישר התרשמתי מהאופל החדשה...

האם לדעתכם יהיה כדאיי להמתין עד להשקת הרכב ולהקפיא רכישה של פיקנטו\I10?

שהביאו לישראל גם אוטומט?

מברוק על הזכיה בלוטו וההתעשרות המהירה - לפני כמה ימים פרסמת שאתה מחפש מכונית ב-10,000 שקל ועכשיו פתאום ב-80K? משעמם בחופש, אה?!

פורסם

שלילי,

באשכול הקודם מתוכנן לרכוש רכב מהכסף שלי [צורכי הגעה לעבודה נטו]

כעת רכב נוסף לצורכי משפחה\אחים... אני כמובן לא מכניס סיפורים שלמים לאשכול מפעת רלוונטיות.

כל זה כמובן מלווה בדילמות, הפוך - אני לא עשיר ולכן פותח אשכולות לעזרה לגבי כל דבר,

כי לי בניגוד לאחרים - קשה להוציא סכומים כאלו.

מודה לכולם על התשובות.

פורסם
גש לסוכנות אופל ותברר את עיניין המחיר וצפי ההגעה המשוער של הרכב לארץ.

צפי ההגעה לפי הכתבות הראשונות הוא רבעון ראשון של 2013.

לגבי מחיר - לא ידוע גם בעולם.

פורסם
שלילי,

באשכול הקודם מתוכנן לרכוש רכב מהכסף שלי [צורכי הגעה לעבודה נטו]

כעת רכב נוסף לצורכי משפחה\אחים... אני כמובן לא מכניס סיפורים שלמים לאשכול מפעת רלוונטיות.

כל זה כמובן מלווה בדילמות, הפוך - אני לא עשיר ולכן פותח אשכולות לעזרה לגבי כל דבר,

כי לי בניגוד לאחרים - קשה להוציא סכומים כאלו.

מודה לכולם על התשובות.

אם אתה לא עשיר אל תקנה רכב ב 10,000 שקל כדי להגיע לעבודה כי כל מה שתרוויח ילך לך על דלק ותיקונים. אלא אם כן אתה בעל רקע טכני שמסוגל לעשות את רוב הטיפולים והתחזוקה לבד. למכוניות ישנות כאלה יש בלאי גבוה של חלקים גם בלי שיהיו מועדות לתקלות. שיהיה בהצלחה

פורסם

ג'וני בוי קרעת אותי... נראה לי האופל אדם הזאת זה כולה קורסה קופה בתחפושת ובמחיר מופקע. מישהו יודע מתי יתפרסם מבחן לרכב הזה?

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

הרכב אמור להיות מוצג בתערוכת פריז בספטמבר, אז לא נראה לי שנזכה לראות מבחן כלשהו

עד אוקטובר לפחות.

• תוכן חדש...