Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות אודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוהג על אודי A3 שנת 2002

היום, לאחר נסיעה של כ 20 דקות עם מזגן, לפתע פתאום המזגן ברכב התחיל להוציא חום

כיבתי את המזגן וברגע שכיבתי את המזגן מד הטמפרטורה פשוט קפץ עד הסוף

מיד עצרתי את הרכב בצד פתחתי מכסה מנוע ועלה עשן מאזור המאוורר (יש שני מאווררים העשן עלה מהמאוורר הגדול)

לאחר שהרכב חזר לטמפרטורה של 90 מעלות נסעתי עוד כ 5 דקות עד לבית פתחתי מכסה מנוע והמאוורר שהוציא עשן (הגדול) לא מסתובב

השאלות הם:

מה קרה לרכב?

מה עלות הנזק הצפוי?

והאם אפשר לנסוע במצב הזה עד להגעה למוסך או שעדיף לגרור?

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

נראה שמנוע המאוור הגדול נשרף ואתה תצטרך להחליף אותו .

מאוורר סיני כזה עולה כ 400 שח לפני מעמ

גרמני איכותי עולה כ 650 לפני מעמ

עבודה זה עוד כ 150 .

בכל מקרה אני ממליץ להיכנס לבעל מקצוע שיבדוק את המערכת

כי יתכן שמשהו מתחכך במאוורר וגורם לו להוציא עשן .

אתה מוזמן לבדיקה ללא תשלום אצלנו במוסך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה על התגובה

לנסוע עם המאוורר זה לא מסוכן?

אפשרי לנסוע ללא המאוורר מרחק מסויים עם מעקב על מד החום?

פורסם

תבדוק לדעתי נתקע לך משהו במאוורר וזה מה שדפק אותו.

בכל מקרה אל תקנה סיני ותעשה לעצמך ראש שקט.

Honda Civic 1997

פורסם

אם רון אומר שכל ההבדל בין סיני עלוב לגרמני משובח זה 250 שקל, אל תהסס כי חבל לחסוך כמה שקלים ואחרי זה להחליף מנוע בכמה אלפים. אם המנוע מתחמם תעלה אותו על גרר. בחום הזה ובתנועה עירונית אין סיכוי לנסיעה קצרה וקרה.

פורסם

רון הלוואי והייתי קרוב למוסך שלך כדי להגיע ולסדר את הבעיה.. אני מחדרה ואלטרנטיבה היחידה שיש לי זה מוסך מרכזי כי שום מוסך שבדקתי לא מעוניין לעבוד עם אודי

ההצעה שקיבלתי מהמרכזי היא

970 שח לפני

550שח לפני לתחליפי

180 שח עבודה לפני

פורסם

ברר במרכזי איזה תחליפי, אני מאמין שסיני. אם הם נותנים תחליפי גרמני נסה לקבל עם אחריות לשנה. אם תחליפי סיני אז סע לרון... על מה ההתלבטות? חדרה זה לא קריית שמונה והעבודה סה"כ לא אמורה לקחת יום שלם.

תוספת - אם תסע בכביש מהיר, ובהנחה והרדיאטור עצמו תקין, ולא חום אימים בחוץ, תוכל להגיע בנסיעה לרון אבל תצטרך לשים עין על המדחום.

תכנן נסיעה כך שתגיע ממש על הבוקר ותימנע מהחום והתנועה של הצהריים. אני הייתי יוצא ברבע לשש בבוקר ונוסע רגוע.

במקרה הגרוע - האוטו טיפה מתחמם - מזמינים גרר אם יש ביטוח גרירה (ואומרים "אני בדרך לת"א והמדחום עולה כמעט עד למעלה... חייב גרר")

• תוכן חדש...