Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני על סף קנייה של מיצו סופר לנסר, 93, אוטומט.

כמה שאלות:

1. האם מישהו יוכל להעריך מהי צריכת הדלק בנסיעה משולבת? (הערכה כללית. כבר ניתקלתי בעבר בתשובה כמו 1 ל-13.21343. אם מישהו מתכנן לענות תשובה כזו, אז 13.21343 זה די קרוב ;-.)

2. השאלה העיקרית: שמעתי שיש בעיות עם הגירים האוטומאטיים של המיצובישי. ראשית, אומר כי בעת נסיעה איטית, יש תחושה שהגיר "מתבלבל" וחובט טיפה. האם זה אומר שהגיר עומד למות?

3. עוד לגבי הגיר: האם בכ--ל הסופר לנסרים יש את אותה בעייה? בערך אחרי כמה ק"מ הולך גיר אם התשובה לשאלתי הקודמת היא 'כן'.

4. אם יש למישהו הערות נוספות לגבי הסופרלנסר, אשמח גם לשמוע.

תודה רבה מקרב לב, יום נפלא לכולם !!

פורסם

1. בין 1/9 ל-1/11 תלוי במצב מערכת הדלק

2. יכול להיות שזה מעיד על בלאי, לאו דווקא מצב סופני.

3. המוסכים אומרים שהגיר הולך ב-150000 ק"מ שמעתי על כאלה שהגיר הלך אחרי 80000 וכאלה שנוסעים טוב גם אחרי 250000.

4. סה"כ אוטו אמין ונחמד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראשית תודה רבה צבי (?) על התשובה המהירה.

1. לגבי הגיר, עלותו אני משער היא כ-3 אלף. אני מוטרד. האם יכולים לעלות על גיר שעומד למות בבדיקה?

2. הרכב ממש שמור, יד שנייה, 130 אלף ק"מ, נמצא 4 שנים אצל הבן אדם. היינו בבית של הבן אדם, איש משפחה עם ילדים - כך שנראה שבאמת הרכב שמור כמו שהוא נראה. אבל... - האם זה הגיוני לאמר לבן אדם שידוע שהגירים של הסופר לנסר לא משהו ולכן להוריד עוד 2000 מהמחירון?! (חוצפן אני...)

תודה שוב!

פורסם
ראשית תודה רבה צבי (?) על התשובה המהירה.

1. לגבי הגיר, עלותו אני משער היא כ-3 אלף. אני מוטרד. האם יכולים לעלות על גיר שעומד למות בבדיקה?

2. הרכב ממש שמור, יד שנייה, 130 אלף ק"מ, נמצא 4 שנים אצל הבן אדם. היינו בבית של הבן אדם, איש משפחה עם ילדים - כך שנראה שבאמת הרכב שמור כמו שהוא נראה. אבל... - האם זה הגיוני לאמר לבן אדם שידוע שהגירים של הסופר לנסר לא משהו ולכן להוריד עוד 2000 מהמחירון?! (חוצפן אני...)

תודה שוב!

אין אחריות על גיר בבדיקה.

מאחר ומדובר במכונית עם בעיה ידועה בגיר, תתכונן להוצאה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם הגיר ממש במצב סופני לא תצטרך בדיקה בשביל לדעת את זה...

בכל מקרה במכונית בגיל הזה בבדיקה תמיד כותבים משהו בסגנון "שמן גיר כהה - החלפת הילוכים לקויה"

זאת בגלל:

- בגיר בגיל מתקדם השמן תמיד ככה

- כך המכון מבטיח את עצמו במקרה שהגיר מת למחרת (וכבר היו דברים מעולם...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראשית,שיפוץ גיר אוטומטי בסופר לנסר לא עולה רק 3000 שקל,אלה יכול להגיע ל5000 שקל,כמינימום.אורך חייו של הגיר בסופר לנסר תלוי מאד בטיב הטיפולים שקיבלה המכונית.במכונית שהשתמשו אך ורק בנוזל קירור מקורי שהוחלף במועד,הגיר ישרוד הרבה יותר זמן,מפני שמה שגורם לבלייתו המהירה הם מישקעים הצטברים בתחתית מצנן המנוע,היכן ששוכן רדיאטור הקירור של תיבת ההילוכים,ומונעים את קירורו,ומכאן הדרך לשיפוץ מהירה.המישקעים נוצרים משימוש במיי ברז רגילים,במקום נוזל הקירור המקורי.בקשר למכוני בדיקה,הייתי עד למשפט שנערך בבית המשפט לתביעות קטנות,שבה תבע אדם מכון בדיקות(דינמומטר ת"א)על כך שהגיר במכוניתו(הוא לא אמר איזו,אבל הבנתי מהאיש שלא היתה אפשרות לבדוק את מפלס השמן בתיבה,ומכאן את צבעו,ויש מכוניות כאלה)שבק חיים ימים מספר לאחר הקנייה,והבוחן טען לבלאי ו "שמן כהה,בלאי דיסקיות" למרות שלא היתה לו אפשרות לראות את צבעו של השמן!השופטת חייבה את המכון במלוא עלות שיפוץ הגיר!ליידיעתכם,גם הכסת"חים הללו לא תמיד פועלים לרעתנו,כצרכנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...