Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס SL קבריולט בשנים 1990-2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לא מבין גדול ברכב מסוג זה ולכן אני פונה אליכם .

לאחרונה התחלתי להתעניין ברכב מסוג מרצדס SL קבריולט בשנים 1990-2000 הצורה הזאת פשוט הקסימה אותי .

אני יודע שהם מגיעים בכמה דגמים של נפח מנוע , 3200, 5000.

יש לי כמה שאלות :

האם מישהו מכיר אישית את הדגם בשנים האלה ויש לו ניסיון

מה דעתכן באופן כללי על הרכב הזה

ממה כדאי להיזהר או לבדוק שקונים רכב כזה בגלל השנה של הרכב ??

וגם דבר נוסף שדיי חשוב לי , איך המחירון שלהם , זה הולך לפי המחירון פחות או יותר , או שיש לזה שוק חופשי ?

ראיתי כמה רכבים כאלה שמוצעים למכירה , התקציב שלי נע בסביבות ה80000

אני מכוון יותר לשנים של 92-עד 96 פחות או יותר , לפי המחירון זה מתאים לתקציב שלי ואפילו פחות ..

אשמח מאוד לקבל את דעתכם בנושא זה יתרונות חסרונות ..

בתודה מראש .

פורסם

קח בחשבון אחזקה גבוהה מאוד ,דלק,ביטוחים,אחזקה שוטפת הכוללת טיפולים ושלא נדבר על תקלות שיעלו הון תעופות ,מכונית זו הינה שקולה למכונית הדגל שלהם דאז ולכן עמוסה באביזרי בטיחות ונוחות שלא תמיד היו אמינים כחדשים אז מה יהיה עליהם אחר כמה שנים טובות.

אני מקווה שתמצא לך אחת שטופלה באדיקות וגם אז עלייך להשאיר סכום יפה בצד למקרה ש...

בהצלחה

פורסם

מבחינה מכנית זה אותו מנוע 6 טורי בדגם 320 כמו בE קלאס וS קלאס. מנוע הזה אמין למדי. גירים אוטומטיים במרצדס גם אמינים. בהנחה שמדובר על רכב שמור ומטופל כמו שצריך עם מכלולים עיקריים אני מאמין שלא אמורות להיות בעיות מיוחדות. כל המסביב זה כבר סיפור אחר, אני מציע לך להתיעץ בפורום אמריקאי http://www.benzworld.org שמוקדש לרכבי מרצדס ויש שם אנשים שיש להם את הדגמים שאתה מדבר עליהם.

מניסיון שלי עם E320 בדברים העיקריים שזה מתלים, מנוע וגיר האחזקה לא גבוהה במיוחד אם אתה עושה את האחזקה במוסך הנכון. מנוע הזה חסכוני יחסית אם לא נוסעים כמו מטורפים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ראשית תודה על התשובות והעזרה

איך הולך המחירון של הרכבים בשנים של 1990-2000

האם מעל המחירון או פחות , וכמה אם למעלה או למטה ?

תודה מראש

פורסם

אחד הרכבים האהובים עליי :)

אם מצאת אחת שטופלה כראוי (לא על ידי חאפר שעשה קומבינות) אז יש לך רכב מצויין ביד.

ה500 וה320 אמינות מאוד, אני מאמין שבישראל ה320 תהיה נוחה יותר לתחזוקה מבחינת זמינות חלקים.

מבחינת צריכת דלק אין הבדל של ממש.

אין יותר מדי טכנולוגיה אז אין הרבה חששות.

תהנה.

haters will hate

• תוכן חדש...