Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי טסו לאוקראינה לפני מספר ימים על מנת למכור דירה,רציתי לשאול מה הדרך הבטוחה ביותר להעברת סכום של כ 25 אלף דולר, והאם כסף זה חייב במס במידה וזה יבוצע בהעברה בנקאית? איזה עמלות צריך לקחת בחשבון? ועל מה יש לשים לב?

פורסם

הדרך הבטוחה ביותר - SWIFT (נדמה לי שבעברית זה זה"ב) - בתנאי שהשירות נתמך באוקראינה. לגבי העמלה - בדוק בבנק שלך. היא אינה זולה, אבל כנראה מוצדקת שכן זו הדרך היחידה שבה החשבון בארץ יזוכה מיידית ובאופן בלתי הפיך.

לגבי הצהרות ומיסים - גם על כך יוכלו לענות לך בבנק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמת וייציב. מי שרוצה להעביר סכומים גדולים מארה"ב לארץ כולל זהב, יהלומים וטובים אחרים מוטב שימצא לו איזה יהודי צדיק ירא שמיים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם הכסף מופקד שם בבנק, תעבירו בSwift ואל תתעסקו. יש עמלת העברה (כמה עשרות דולרים בעולם המתוקן), שער המרה שהבנק באוקראינה יקח (שהוא נמוך מהיציג, שירוויחו פעמיים), וגם עמלת קבלה בבנק בארץ. עדיין, זה לא מצטבר להרבה כסף, וזה בטוח מאוד.

אם יש להם אותו במזומן והם לא פוחדים להישדד באוקראינה, להביא בחגורת בטן. הסכום המחייב הצהרה הוא 80,000 ש"ח. אם יפצלו ביניהם, אין צורך להצהיר כלום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אולי גם זה יעזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות

רציתי לשאול עוד משהוא האם על כסף שדווח שהגיע ממכירת דירה ועל כסף שמדווח כמתנה יש מיסים שונים?

פורסם
אם הכסף מופקד שם בבנק, תעבירו בSwift ואל תתעסקו. יש עמלת העברה (כמה עשרות דולרים בעולם המתוקן), שער המרה שהבנק באוקראינה יקח (שהוא נמוך מהיציג, שירוויחו פעמיים), וגם עמלת קבלה בבנק בארץ. עדיין, זה לא מצטבר להרבה כסף, וזה בטוח מאוד.

אם יש להם אותו במזומן והם לא פוחדים להישדד באוקראינה, להביא בחגורת בטן. הסכום המחייב הצהרה הוא 80,000 ש"ח. אם יפצלו ביניהם, אין צורך להצהיר כלום.

פלוס מיליון!

מניסיון ארוך של כל המשפחה זאת האופציה היחידה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

המיסוי הוא סוגיה מעט מורכבת יותר.

מה מקור הדירה, ירושה, מתנה, הייתה בבעלותם תקופה?

ההעברה היא לא אירוע מס, אלא השגת הכסף. אם מקור הכסף פטור ממס (ובגלל זה השאלה שלי) אז אין בעיה, רק לדאוג למסמכים שמוכיחים את זה.

בכל אופן, זה סכום נמוך יחסית, לא ירדפו אותם, אבל יש סיכוי שהבנק יתעניין מעט.

עריכה:

בעקבות הלינק של sperial שעדכן אותי בנושא (זה כמה שנים שאני מצוי בחוקי הלבנת ההון האמריקאים הרבה יותר מבישראליים), הסכום הוא 100,000 ₪, אין שום התלבטות, אף אחד לא ישאל שאלות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הדירה היא מירושה, הבעיה שלהורים שלי אין חשבון בנק שם, והם מקבלים את הכסף במזומן בעת מכירת הדירה,האם יש אפשרות להעביר את הכסף דרך הבנק בלי חשבון, או דרך חברה שמתמחה בהעברות כספים לחו"ל.

פורסם
הדרך הבטוחה ביותר - SWIFT (נדמה לי שבעברית זה זה"ב) - בתנאי שהשירות נתמך באוקראינה. לגבי העמלה - בדוק בבנק שלך. היא אינה זולה, אבל כנראה מוצדקת שכן זו הדרך היחידה שבה החשבון בארץ יזוכה מיידית ובאופן בלתי הפיך.

.

לא מדוייק,

יש דרכים להפוך העברת כספים גם דרך SWIFT.

הדרך היחידה האמיתית למנוע את היפוך ההעברה היא למשוך כסף מהחשבון כך שהיתרה שתשאר תיהיה נמוכה מהסכום שהועבר לחשבון, זה בעצם עושה Block למעביר הכסף.

לגבי העברת הכספים, מאחר וכמו שאני מבין אתה רוצה שההעברה תתבצע מתחת לרדאר, לכן אמליץ לך לפנות ל״בנקים״ מתמחים, הם מקבלים ממך את הכסף, מעבירים אותו לצד ג׳ שבתורו מעביר לך את הכסף דרך נציגיו בארץ הקודש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...