Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת דאבל דין סיני הותקן בצורה מקצועית ביותר לאחר יום נסיעה ראיתי סרט במערכת ופתאום החל לצאת עשן קל עם ריח גומי שרוף כיביתי מייד את הרכב והעשן פסק אך המערכת לא נידלקת יותר.

מהיכן נובעת הבעיה האם זה רק פיוז שנשרף או שנגרם נזק אחר ?

רק שבוע הבא יצא לי לגשת למתקין עד אז חושש לנז למערכת או למשהו אחר.

פורסם

רוב הסיכויים הם שהגורמים הם או המערכת הסינית בפני עצמה, או ההתקנה הכל כך מקצועית שעשו לך שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בלי לזלזל במתקינים אבל המתקין שלי עשה עבודה טובה מבלי קשר הוא חשמלאי רכב מנוסה ומתרין מערכות במקצועו.

מה שכן במהלך ההתקנה הוא גילה שהמחבר של כל הכבלים שמתחברים למערכת יש חוטים שמתנתקים ממנו כמה פעמים המערכת לא קיבלה מתך כי חוט אחד יצא מהקונקטור.

לגבי המערכת יכול להיות ששם הבעיה אבל אי אפשר ישר להאשים את המערכת מבלי לבדוק לעומק

פורסם

במילים אחרות מערכת ראש עם איכות הרכבה ירודה והתקנה חובבנית - כשמתקינים נכון צמת חוטים - אין להם חופש תנועה עצמאי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב שורה תחתונה לקחתי למעבדה לתיקוני מגברים הבחור תיקן ב200 שקל נשרף מגבר פנימי בתוך הדאבל דין.

דרך אגב הוא נשרף מכון שבמכשיר עצמו כשקיבלתי היה בפנים בורג אוחלק קטן משוחרר שהשמיעה לי רעש כאשר שקשקתי את המכשיר וחששתי שזה יעשה בעיות ואכן במעבדה אמרו לי שכנראה במהלך נסיעה החלק הזה קיצר עובדה שלאחר הקצר לא שומעים את החלק. לא יודע אם זה מהיצרן הגיעה כחה או במהלך המשלוח מה שכן עדיים לא דיחחותי לחנות באיבי על המקרה ואת האמת בשביל 200 שקל לא יודע אם כדאי לעדכן אותם למקרה עתידי שאצתרך אותם ויגידו לי שפתחתי את המכשיר כבר.

בכל אופן לא היתה אם המתקין המסכן שעשה את עבודתו נאמנה והושמץ כאן בלי הוכחה הבעיה היתה במכשיר וגם זה אני בספק כי נראה לי שבמשלוח השתחרר חלק.

בכל אופן תודה לעוזרים תמונות של המערכת עובדת עם האנדרואיד בקרוב.

פורסם

בכף אני יעשה את זה בשירשור חדש ומסודר עם תמונות ווידאו ביוטיוב לאחר שאקבל את המפצל T לאנטנות DVB ורק אז אתקין בחזרה את המערכת.

• תוכן חדש...