Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GATES זה תחליפי ואיכותי מאוד שלא נופל ממקורי.

אם לרצועת תזמון יש סדקים זה כבר צריך להדליק לך נורה אדומה ומיד להחליף ולא לחכות אפילו עוד ק"מ אחד של נסיעה.

אישית כאשר מגיע לי רכב שבעל הרכב לא יודע מתי הוחלפה הרצועה ובחברה לא מופיע להם כלום בהסטוריה, אפילו שהרצועה ניראית כמו חדשה אני מחליף, כי רצועת תזמון לא מחליפים לפי איך שהיא ניראית כי זה מטעה, היא יכולה להיראות לך ממש חדשה אבל אחרי זמן קצר היא תיקרע, הסיבים הפנימיים שלה עייפים וזה מה שמחזיק את כל הגומי, או שפתאום השיניים של הרצועה מתחילים להיגזר.

אני את שלי אמרתי בעניין הזה השיקולים הם שלך בלבד.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הי חבר פורום יקר!

בו נדייק קצת... ב2012 הרכב היה עם פחות מ260K

כגע הרכב עם 280K נוסע כ6,000 בשנה.

כן בהחלט הרכב נוסע לא רע. מתקשה בעליות אבל במישור משייט בכיף על 120-110 קמ"ש בלי מאמץ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557609-רוצה-לפרגן-למאור30-(וגם-למתן-אסף-רועי-יגאל-ושאר-חברי-כנופיית-הטיפולים-שירשור-חדש)&p=4771659&viewfull=1#post4771659

עריכה אחרונה על ידי GOLD777
  • תוכן חדש...