Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון שלי עם רומסטר 1.6 אוטו' ונוט - הנוט עדיפה על הכביש, אבל יש לה חיסרון אחד משמעותי - כסא הנהג לא מתכונן לגובה, רק זווית. חייבים לבדוק אם הוא נוח לך.

פורסם

הנוט זריזה יותר ולדעתי גם נוחה יותר (מבחינת מתלים ומושבים). מבחינת אחיזת כביש שני הרכבים בסדר גמור ואין הבדל גדול ביניהם.

מה שנכתב כאן לגבי הכיסא נכון אבל חשוב לי לציין שזה לא מפריע לכולם. למעשה, רוב האנשים יושבים בנוח למרות שהמושב לא עולה לגובה. אני מציע לך לבדוק את הנושא בעצמך ולנסות את הרכב.

אני כמובן משוחד אבל לדעתי הנוט היא מכונית שלגמרי פוספסה כאן בישראל וחבל. רכב משפחתי נהדר, חסכוני, אמין וקומפקטי שמשום מה לא נמכר במספרים גדולים.

פורסם

נוט אצלינו במשפחה כבר 4 שנים (קנינו חדשה מהסוכנות), רכב מאוד פונקציאונלי.

אומנם אנחנו לא נוסעים הרבה, אבל רכב מראה אמינות למופת עד כה ונכנס למוסך רק לביצוע טיפול שנתי.

נוט זריזה וחסכונית מאוד, בנסיעה רגוע אנחנו מגיעים ל-14 קילומטר לליטר בבינעירוני.

אישית ממליץ בחום.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

לא מכיר את הנוט.

על הרומסטר יש לי רק מילים טובות לאמר (1.6 אוטומט דגם סקאוט במקרה שלי).

מרווח, נוח. העובדה שהכסאות האחוריים עצמאיים הן לתנועה והן להסרה הופך אותה למכונית מצוינת להובלת ילדים.

גם פרקטית, המשטחים שלה מאוד נוחים לנקוי. גם כאן העובדה שהכסאות נשלפים מצוינת. פעם בכמה חדשים הם מקבלים מקלחת טובה מהקיטורית וחוזרים להראות חדשים.

מזגן טוב, מקרר גם את החלק האחורי בקלות.

ביצועים סבירים, צריכת דלק גם כן. עלויות טיפולים סבירות (מוסך מורשה). בדגם שלי הצמיגים במידה נדירה יחסית כך שעלו לי הרבה אבל אם אתה קונה את הדגם הסטנדרטי עם ג'נט 16 אז לא אמורה להיות בעיה.

השירות של היבואן לא משהו בלשון המעטה אבל הרכב בסך הכל אמין כך שאין איתם יותר מידי מפגשים.

• תוכן חדש...