Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי מה ההיגיון, אם צריך לפתוח את אחד הביובים ולתקן שם משהו,

צריך לסגור נתיב, לא? זה הגיוני?

Nir Goldman-Fux

פורסם
...

איזה עוד פאקים קטנים בכבישים מעצבנים אתכם ככה? כאלה ששמתם לב לחוסר היגיון...

כיכרות קטנות מדי, ככה שאוטו שבא משמאל לא צריך להאיט כדי לחצות וזה מסוכן.

וכמובן פסי הרעדה ללא תקן של גובה, ככה שאתה לא יודע מה מצפה לך.

ועוד עוד

פורסם

הביובים שבדרך כלל די גבוהים באדיבותם של מע"צ ומי שלא יהיה דופקים רכבים.

כשאני נוסע בעפולה למשל יש מקום שאני נוסע בזיגזגים מרוב בורות ו"באמפרים" קטנים בדמות ביובים..

ועפולה זה עוד נחשב לגן עדן..

בפ"ת באיזור התחנה המרכזית פשוט סיוט לנהוג בפעם האחרונה שהייתי שם...הכל שם בורות ותיקונים מכוערים שגורעים עוד יותר.

גם לחדרה אין במה להתבייש בכבישיה ה"יפים"...

והעיר מספר 1 בארץ מבחינת "איכות" הכבישים היא לוד! ללא שום צל של ספק. כל העיר כשאתה נוסע זה בורות על גבי בורות ועוד בורות ועוד במפרים קטנים ומעצבנים שאם אתה לא שם לב אכלת אותה.

למעשה את לוד אני צריך לקלל כי שם דפקתי את הקרטר לפני 3 שבועות בגלל אחד הבורות, אומנם התיקון יעלה גרושים אבל תמיד מעצבן.

בארץ כל הרכבים צריכים להיות מוגבהים לפי מצב הכבישים. תמיד חשבתי על הרעיון של תביעה ייצוגית נגד המדינה על הפאקים האלה שעולים לנו ביוקר. אדם שיש לו רכב נמוך פשוט סובל בארץ...ולי יש אחד כזה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

למה לתבוע את המדינה? תתבע את ראש עיריית לוד ואבו סובחי שלא תיקנו את הכביש.

אתה יכול גם להצטרף לתביעה יצוגית מספר תיק: 03/555/5555

"מוחמד נגד מוחמד נגד מוחמד נגד מוחמד נגד מוחמד נגד מוחמד נגד מוחמד נגד מוחמד נגד מוחמד נגד מוחמד, נגד איברהים"

שנדון בבית המשפט לשלום ולהתראות בנצרת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בכל מקרה לפני עקיפה צריך להפעיל שיקול דעת. גם כשיש קו מקווקו צריך לבדוק עם הנתיב ממול פנוי. במידה ואתה לא רואה אתה לא עוקף. צריך רק לדעת לציית לקו הפרדה רצוף גם עם הוא לא כלכך הגיוני כדי לא לקבל קנס.

לא יודע יש מספיק דברים להתעצבן עליהם על הכביש זה פשוט לא אחד מהם.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

אתם יכולים להתנחם בזה שאין פה שום המצאה ישראלית.

נכון, זה כמעט לא קורה בגרמניה או צרפת, אבל בארה"ב המצב לא יותר טוב (ובהרבה מקרים הרבה יותר גרוע), ויש לא מעט מדינות לא פחות מתקדמות מאיתנו שרואים את זה בכל פינה - איטליה, יוון, ספרד ושות'..

כל פעם שאני בארה"ב אני מופתע מחדש מהניגוד בין האיכות והנוחות של ה-interstates וכבישי האגרה השונים לעומת כל כביש אחר שם.

פורסם

משהו נקודתי? מדינת ישראל. שים נקודה עליה וזהו.

מאיפה להתחיל? כביש חיפה-ת"א הישן- אתה יכול לעקוף רק בתוך סיבובים חסרי שדה ראייה לפחות עד לזיכרון, מעבר לזה אינני זוכר. ברוב הקטעים הישרים, קו רציף. נראה כאילו תכננו את זה על מנת להצדיק הנחת מצלמות מהירות. גם זה יבוא, תמימים שלי.

מכסי ביוב באמצע הכביש... מי מכיר את הציונות בחיפה? או את העלייה לכיוון גאולה מהדר? רק מכסי ביוב כל הדרך. ניחא, אם זה היה נגמר בזה. אבל את פרוייקט המטרונית, מכירים? יופי. בנתיב המסכן הבודד שהשאירו למכוניות פרטיות לנסוע בו, נחשו מה? השאירו שם את כל מכסי הביוב!!! מי הגאון שחשב על זה? נהג לא יכול לנהוג על הנתיב של התח"צ, אבל אוטובוס יכול לנהוג על הכביש יופי (הם משום מה מתעלמים לפעמים מהנתיב המיוחס שלהם).

genius-rage-face.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
משהו נקודתי? מדינת ישראל. שים נקודה עליה וזהו.

מאיפה להתחיל? כביש חיפה-ת"א הישן- אתה יכול לעקוף רק בתוך סיבובים חסרי שדה ראייה לפחות עד לזיכרון, מעבר לזה אינני זוכר. ברוב הקטעים הישרים, קו רציף. נראה כאילו תכננו את זה על מנת להצדיק הנחת מצלמות מהירות. גם זה יבוא, תמימים שלי.

מכסי ביוב באמצע הכביש... מי מכיר את הציונות בחיפה? או את העלייה לכיוון גאולה מהדר? רק מכסי ביוב כל הדרך. ניחא, אם זה היה נגמר בזה. אבל את פרוייקט המטרונית, מכירים? יופי. בנתיב המסכן הבודד שהשאירו למכוניות פרטיות לנסוע בו, נחשו מה? השאירו שם את כל מכסי הביוב!!! מי הגאון שחשב על זה? נהג לא יכול לנהוג על הנתיב של התח"צ, אבל אוטובוס יכול לנהוג על הכביש יופי (הם משום מה מתעלמים לפעמים מהנתיב המיוחס שלהם).

זה כי בעיריית חיפה יש הרבה חכמולוגים!

חיפה יחסית לעיר "מתקדמת" נמצאת מאחורה מבחינת תשתיות. מזל שיש את כביש האגרה עד לכרמל וחוצה את כל העיר ב-3 דקות. הכביש היחידי שנורמלי שם באמת.

לעומת זאת בת"א הכבישים לרוב מושקעים, עד שמדובר בדרום ת"א - שם פשוט כנראה לא שווה להשקיע...טוב נו..כולם יודעים גם למה..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...