Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ציני לחלוטין, אני ריאלי.

ריאלית, רב בע"ח הנטושים או מתים ברחוב או מחוסלים שיטתית ע"י השירותים הוטרינרים. כל שאר פעולות ההצלה הן בטלות בשישים. עושים את זה למען ההרגשה האישית הטובה, בגדול זה חסר משמעות.

ריאלית, רב גורי החתולים לא שורדים ובלתי אפשרי להציל את כולם (אולי גם לא צריך, כי כמו חיות בטבע, הרב לא שורדים), אז עושים את הבחירה מתי כן ומתי לא. כל אחד שיעשה לעצמו את החשבון שלו ויחליט אם כעת הוא רוצה להציל חתול כזה או אחר או לא. אני לא מתנשא ואני לא שופט אף אחד על הבחירות שלו, אבל זו החלטה אישית של כל אחד עד כמה למתוח את גבולות האחריות האישית שלו.

אבל אין מישהו אחר שיעזור. יש אלפי גורים וכל אחד יפעל לפי מה שהוא מרגיש.

לעניין הצלת גור חתולים בכביש, אני לא חושב שמי שיוצר סיכון חיי בני אדם במטרה להציל גור חתולים (שוב, תלוי לאיזה גירסה של המקרה אתה מתייחס, זאת שטוענת שהיה סיכון לעומת זו שלא) ליבו במקום הנכון. לסכן חיים של בני אדם כדי להציל גור חתולים זה לא סימן לטוב לב, לפי שום קנה מידה נורמטיבי.

הלב של מי שנוהג בכביש המהיר צריך להיות בחיפוש שלומם של האנשים האחרים מסביבו, לא להיות מבסוט מהבלאגן שהוא גורם לחייהם, תוך התעלמות מוחלטת מהסיכון שהוא יוצר.

ולכולם אני אומר - אל תרביעו כלבים וחתולים, אלא אם אתם עושים זאת באופן מקצועי ומבוקר (קרי, גזעיים בלבד). יש יותר מדי גם כך, והתוצאה היא הריגה של עשרות אלפים כל שנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם לי קשה לראות חיה נטושה ברחוב, במיוחד גורים.

אני באופן אישי מצאתי ארנבת צעירה ברחוב של חברה שלי, רוב הסיכויים שננטשה על ידי הבעלים שלה. לקחתי אותה לפני יותר משנתיים ולמרות שהיו לה כמה וכמה בעיות בריאותיות, אני לא מתחרט לרגע שלקחתי אותה.

פורסם

לפני כשלושה שבועות אימצתי חתולון שהיה כבן חודש, לא בגלל ש"בא" לי חתול או רציתי. פשוט הבנתי כדבריכם את האופציות עבורו ועשיתי. מקבל את דבריכם ושמח שעשיתם דבר דומה. פשוט היתה לי בעיה עם הניסוח. עם העניין הנוכחי עצוב לי מאוד. יעבור.

אגב, מבחינתי ניתן לנעול.

פורסם

פנדוב, בטבע אמא חתולה מפקירה לפעמים מספר גורים מכיוון שהיא אינה יכולה תמיד לכלכל חמישה או שישה גורים לכן היא עוברת מקום עם 2-3 גורים הרחק משאר הגורים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...