Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקנות רכב מסגמנט פרימיום, לא סחיר, בנוי מחלפים יקרים ועם אמינות שהדעות לגביה מתחלקת לפחות 50 אחוז לכוון השלילי - בזמן שאתה לא עובד.

זה לא חכם.

היה עדיף שתשקיע את הסכום שיש לך כרגע על רכב מיני חדש, תיקח הלוואה על חלק מהסכום וחלק מהסכום תשאיר להחזר בעוד שלוש שנים או לגלגול לעסקה על הרכב הבא. -> כן, סוכניות רכב עושות עסקאות שכאלו.

בצורה כזו אתה גם:

חוסך יותר מחצי בצריכת הדלק לעומת וולבו.

חוסך בעיות של אמינות הודות לאחריות לשלושת השנים הקרובות.

פורס את התשלומים לכך שיהיו נוחים ואפילו סכום מסויים אתה משאיר לעצמך מרווח זמן של שלוש שנים להתכונן להחזיר אותו.

הרבה יותר חכם.

היי,

יש לי התלבטות רצינית מכל אותם טעמים שאתה מעלה. בנוסף,יש לי אפשרות לרכוש איביזה חדשה ידנית במבצע של חבר ב69990₪,מאובזרת בתנאי מימון פנטסטיים. עיקר הדילמה היה כמה אפסיד כשאמרו את האיביזה,נניח לאחר מספר חודשים מועט.

פורסם

אל תקנה אם כך רכב פרימיום, לכמה חודשים אני בטוח שאתה תוכל להסתדר עם איזו יפנית בשלום ובשלווה.

באמת הייתי הולך על קטגוריית הסופר מיני אבל אחרי ירידת הערך העיקרית.

אל תשכח עוד משהו - ככל שמחיר הרכישה של רכב חדש קטן יותר, כך גם נפילת הערך קטנה יותר.

הוולבו האלה זולות בגלל שהן עלו הון תועפות כחדשות - נפילת הערך כאן הרבה יותר גדולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה לי דווקא סוזוקי סוויפט בת שנתיים - ארבע תעשה את העבודה מצויין, ותיסחר יותר טוב מהפיאט או הסיאט

או סוופט ידנית חדשה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
נראה לי דווקא סוזוקי סוויפט בת שנתיים - ארבע תעשה את העבודה מצויין, ותיסחר יותר טוב מהפיאט או הסיאט

או סוופט ידנית חדשה

רציתי רכב עם אחריות יבואן,כדי למנוע מעצמי צרות.רכב בן ארבע יכול להיות מצויין ויכול להתגלות כזוועה.

בכל מקרה,עם אמצעי התשלום המצויינים,האיביזה נראי אופציה טובה,לא?

פורסם

אל תשכח שעל 70000 ש"ח צריך להוסיף אגרת רישוי,אביזרי רישוי ומיגון. כלומר מינימום הוצאה של 72000 ש"ח על הכביש.

כשתרצה למכור את הרכב אחרי חצי שנה ותגלה שאתה לא יכול לקבל יותר מ-60000 ש"ח, וגם זה בלחץ - תגלה שתנאי התשלום המצויינים ולאחריות יצרן יש מחיר כבד מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עם היסטוריה של כמה וולוו-ים במשפחה,

גם אני יכול להמליץ על ה940, שהפגינה אמינות טובה למדי, למעט הבולמים שהוחלפו באחרים (כדי לרסן את התנהגות ה"אוניה" של הרכב), שבהחלט גרמו לרכב למצות את עצמו. מדובר בדגם ה2 ליטר טורבו. כמו כן - אם זה רלוונטי ה940 היא הנצר האחרון של היצרן למכוניות עם הנעה אחורית.

בנוגע לS80, סה"כ - בסדר. עברו במשפחה 2 אקזמפלרים, אחד מהם עשה צרות עם מחשב הABS, בגדול, אין תלונות מיוחדות למעט מחשבים /יוניטים רגישים ויקרים.

טיפולים- לא מהזולים שיש, אבל עלות הקניה זולה - המחירון שלהם ברצפה

M-TECH E46

פורסם
רציתי רכב עם אחריות יבואן,כדי למנוע מעצמי צרות.רכב בן ארבע יכול להיות מצויין ויכול להתגלות כזוועה.

בכל מקרה,עם אמצעי התשלום המצויינים,האיביזה נראי אופציה טובה,לא?

אגב כל כלי רכב בן שלוש+ שתקנה מליסינג בא עם מינימום שנה אחריות, ויש חברות שמציעות גם שלוש שנים אחריות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אגב כל כלי רכב בן שלוש+ שתקנה מליסינג בא עם מינימום שנה אחריות, ויש חברות שמציעות גם שלוש שנים אחריות.

ידוע. שוקל אופציות כרגע. חייב לקבל החלטה.

פורסם

כמעט כל רכב בן שלוש , לאחר ישור קו עם שנה אחריות מליסינג יתן עבודה מצויינת, שלא נדבר על יפנית / קוראנית.

חבל על הכסף!

פורסם

מאחר שאתה בין עבודות ואני מניח שתזרים המזומנים שלך לא ברור, עדיף תקנה רכב במה שיש ואל תקח על עצמך התחייבויות שתתקשה לעמוד בהן אח"כ. כמו כן כדאי לך לשקול לקנות רכב שייתר את רכב הליסינג (אם התכוונת לקחת כזה) במקום העבודה הבא.

אופציה סולידית וזולה יכולה להיות למשל יונדאי גטס או אקסנט מליסינג עם אחריות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
מאחר שאתה בין עבודות ואני מניח שתזרים המזומנים שלך לא ברור, עדיף תקנה רכב במה שיש ואל תקח על עצמך התחייבויות שתתקשה לעמוד בהן אח"כ. כמו כן כדאי לך לשקול לקנות רכב שייתר את רכב הליסינג (אם התכוונת לקחת כזה) במקום העבודה הבא.

אופציה סולידית וזולה יכולה להיות למשל יונדאי גטס או אקסנט מליסינג עם אחריות.

בראייתי,וכמי שהתנהל עם רכבי ליסינג בעשור וחצי האחרונים,אופציית הליסינג תמיד עדיפה עבורי(רק עבורי כמובן),כי יש משהו בלהחזיק רכב משלך,עם דאגה מצרות,שגם אחזקת רכב מלאה לא מעניקה שקט נפשי כמו רכב שאינו בבעלותך. מאידך,לו היה לי רכב משלי,היום הייתי איתו ולא מחזיר לפני שבועיים את ההוא....-(

אני מנסה לתמרן כדי לצאת במה שפחות נזק. אקנסט הייתה לי בשנים האחרונות. אפס תקלות ולא נתקעתי מעולם. טיפולים,מן הסתם בזמן. האוטו ספרטני מדי ולא מפנק בשום אופן. הייתי רוצה,שרכב שאני כבר קונה בעצמי יפנק יותר. האיביזה מהדיון אגב,מפנקת יחסית.

פורסם

בנוסף,

אני שוקל מיצובישי לנסר 2008,שראיתי הרבה המלצות עליה,מליסינג,דרך אוטו סנטר,בהצעה הזו:

42-776-66

שנה2008

יצרןמיצובישי

נפח מנוע1600

קילומטר119,245

צבעכסף

גיראוטומטי

הערות :

יד1

מקוריותליסינג

דגם לנסר 4 דלת' 1584

מספר דלתות4

סוג מנועבנזין

מחירון לוי יצחק61,400 ₪

מחיר אוטו סנטר41,796 ₪

פורסם

אוטו מעולה היה לי כשנה עם 50 אלף ק"מ ללא תקלות.

שים מזומן ותמצא פרטים כאלה משנת 2007-8 ב 35 אלף מיד פרטית עם אותו הק"מ

שיהיה לך יותר קל (רק קצת יותר קל) למכור בהמשך

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=23&SubModelID=197&FromYear=2007&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

• תוכן חדש...