Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mg350 הגיעה לארץ(נראה לי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם תפתחו עיתון "ישראל היום" מוסף שישבת באמצע העיתון, תראו פרסומת של לובינסקי על אירוע מכירות(BIG FRIDAY) מלפנים פיג'ו 508, צד שמאל סיטרואן C4 ומצד ימין ל-508 הופיעה ה-MG350(דרך אגב עם הפרונט היפה והמרשים יותר שהוצג עם המכונית ב-SIA, לעומת הפרונט הקצת יותר מכוער שהוצג בארץ, אני מקווה שזה הפרונט שמתכוונים להביא לארץ), ומתחת מצויין רמת הזיהום של הרכב(שעלתה ל-12 מ-10 שאמרו באתרים) ויש גם את הסמל של MG למטה, ולכן אני מניח שמשבוע הבא או כבר מעכשיו יחל השיווק של הרכב. האם למישהו יש עוד מידע על כך?

פורסם

השיווק היה אמור להתחיל כבר די מזמן, אבל כנראה התעכב בגלל בעליות בעיות במיזוג ובתקינה. בכל מקרה, רכבים ראשונים כבר עברו רישוי ונצפו מסתובבים על הכביש.

מפרט טכני, מחירים וכו' אפשר למצוא כאן - MG350.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובה, אך האם הפרונט של הרכב יהיה זהה לפרונט שהוצג במכוניות בארץ או בפרסומת? עוד שאלה, מערכת מולטימדיה ובלוטוס אני יודע שיש, אך אתה יודע האם תיהיה גם מערכת ניווט ומצמת רוורס?

פורסם

זהה לזה שמופיע בתמונות שבקישור. איזה פרונט מופיע בפרסומת? אולי התבלבת עם דגם אחר?

לגבי האבזור- לפי המפרט שברשותי, לא.

פורסם

באמת שאני לא מבין איזה יתרון ישלה על מאזדה 3 וכדומה .. עשו טעות ענקית ..

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
באמת שאני לא מבין איזה יתרון ישלה על מאזדה 3 וכדומה .. עשו טעות ענקית ..

השאלה הנכונה היא איזה מחיר חברות הליסנינג מקבלות וזה כנראה נמוך בהרבה ממחירן של מאזדה 3, פורד פוקוס, יונדאי I30 וכו'.

טעות? ממש לא. לובינסקי מנסים להחדיר מותג חדש לישראל (חדש ישן אבל שמעולם לא הצליח). MG, הוא המותג הסיני הכי מערבי שיש כיום ולבנות מותג חדש בשוק זה עניין של זמן. ל-MG ישנה הנדסה בריטית וכסף סיני ובסך הכל, זה יכול להיות מתכון מוצלח בעתיד.

בכלל, תנסה לחשוב כמה זמן לקח לקיה להיות מותג לגיטימי שנמצא בראש רשימת המכירות בישראל. רמז, לפני עשור הם מכרו פחות מ-2,000 כלי רכב.

פורסם
תשווק ברמת אבזור אחת הכוללת 6 כריות אוויר, בקרת יציבות, מערכת CBC לשמירה על יציבות בזמן בלימה בסיבוב, גג שמש, ריפודי עור, מושב נהג מתכוון חשמלית, בקרת אקלים, מערכת שמע עם חיבורי MP3 Aux ובלוטות', חישוקי סגסוגת

הנה יתרון על פני מאזדה 3.

פורסם

ריפודי עור ברכב שכזה ובעלות כזאת, צריך לחשוב טוב טוב על בלאי ואיכות החומר, התשובות לזה ינתנו בעוד שנתיים שלוש וההתמודדות של התבא הנוסעים עם השמש הישראלית

פורסם
הנה יתרון על פני מאזדה 3.

זה לא דברים שקיימים ברמת האבזור הגבוה של מאזדה 3 ? ומצטער אבזור לא עושה ללי אתזה .. :D

ודרך אגב אני לא בעל מאזדה 3 .. :p

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

לא, ברמת האבזור הגבוהה של מאזדה 3 אין את רוב הדברים האלו למעט סאנרוף וג'אנטים 17.

וspirit69 - במאזדה 6 ברמת האבזור הגבוהה גם יש ריפודי עור, מה לגבי האיכות שלהם? גם הרכב הזה לא כזה יקר יחסית. כבר יצא לי לקרוא שהאיכות של העור לא בשמיים. אנשים עדיין קונים את זה ומרגישים שהם נוהגים ברכב פרימיום, אפשר ליישם את זה גם ברכב הנ"ל.

(גם שברולט קרוז החדשה בגרסאת הטורבו מגיעה עם ריפודי עור והרבה אמריקאיות הגיעו עם ריפודי עור[קרייזלרים למיניהם ]).

פורסם

ראיתי רכב סיני, ובתור אחד שחושב שעוד 15 שנה תעשיית הרכב הסינית תעשה פלאים בעולם (תצחקו כמה שאתם רוצים, צחקו בזמנו גם על היפנים. נכון שאלה תרבויות שונות בתכלית וכח עבודה אחר לחלוטין, אך עדיין) נכנסתי דבר ראשון לראות את המחיר.

114 אלף ש"ח, "ככה בונים שוק בארץ".

תודה ולהתראות, שפני נסיון פראיירים שמוכנים לשלם מחירים חסרי כל הגיון לא חסר בארץ.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
זהה לזה שמופיע בתמונות שבקישור. איזה פרונט מופיע בפרסומת? אולי התבלבת עם דגם אחר?

לגבי האבזור- לפי המפרט שברשותי, לא.

אתה יכול לראות בקישור הבא שהפרונט שונה מעט(בחלק של מנורות הערפל וכונס באוויר), לא שינוי דרמטי

אך בהחלט מוסיף: http://autonews.autoua.net/novosti/mg-pokazala-na-sia-novyj-sedan-350.html

http://www.automototruck.com/index.php?t=6&id=13115

ובנוסף אפשר לראות שההגה מעט שונה בגירסה זו והא מעוצב הרבה יותר יפה.

הרכב יכול להיות דווקא חבילה טובה מאוד שמציאה שילוב של מרחב אחורי מעולה ואבזור מעולה(למרות שהייתי מעדיף שיורידו את מושבי העור, דבר חסר שימוש ועם איך שהסינים מתנהגים לבני האדם שם, אני לא רוצה לחשוב איך הם השיגו את העור של החיה..)

פורסם
אתה יכול לראות בקישור הבא שהפרונט שונה מעט(בחלק של מנורות הערפל וכונס באוויר), לא שינוי דרמטי

אך בהחלט מוסיף: http://autonews.autoua.net/novosti/mg-pokazala-na-sia-novyj-sedan-350.html

http://www.automototruck.com/index.php?t=6&id=13115

ובנוסף אפשר לראות שההגה מעט שונה בגירסה זו והא מעוצב הרבה יותר יפה.

הרכב יכול להיות דווקא חבילה טובה מאוד שמציאה שילוב של מרחב אחורי מעולה ואבזור מעולה(למרות שהייתי מעדיף שיורידו את מושבי העור, דבר חסר שימוש ועם איך שהסינים מתנהגים לבני האדם שם, אני לא רוצה לחשוב איך הם השיגו את העור של החיה..)

אוקיי, הבנתי למה אתה מתכוון. אכן יש הבדל קל, אין לי מושג מה מקורו.

הרכב שמופיע בתמונות הישראליות הוא הרכב הראשון שקיבל רישוי ישראלי, כך שיכול להיות שהרכבים שיגיעו בהמשך יגיעו עם פרונט אחר ויכול להיות שזה הפרונט שקיבל תקינה אירופאית.

• תוכן חדש...