Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב באזור ה60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום :)

סוף סוף הגעתי להחלטה והחזרתי את הI30 מליסינג שהייתה לי לחברה ויצאתי לדרך חדשה לחפש אותו בשביל עצמי כדי לחסוך את עלויות הליסינג.

אני רווק צעיר (26), נוסע בעיקר בעיר (הנסיעות ה"ארוכות" שלי הן מהוד השרון לבת-ים ופעם, פעמיים בשנה לצפון/דרום לאיזה צימר).

לכן, אין לי בעיה גם עם מכוניות קטנות. אני עכשיו משכיר לתקופה קצרה סוזוקי אלטו וזה לא כזה נורא. דורש הרגל כשיורים מהI30 אבל זה סביל...

בנוסף, זהו הרכב הראשון שאני קונה (עד עכשיו הייתי עם ליסינג), לכן יש לי קצת חששות מקניה מפרטי ובכלל קניה של משומש (אולי שלא בצדק). לכן בגדול האופציה של לקנות מליסינג/השכרה בעצם פתוחה, ככה שאני יכול לקבל איזושהי אחריות מחברה כלשהי (כדאי?).

1. בגדול יש לי כ60K, ניתן לעלות עד ל70K במידה וממש כדאי, כמובן שניתן גם לרדת עם יש דברים מספקים וטובים.

2. חשוב לי שיהיה רכב אמין (אני רגיל לליסינג ורוצה כמובן להיכנס למוסך כמה שפחות ושתיקונים לא יהיה יקרים מאוד) ורצוי חסכוני.

3. לא מעוניין ברכב ידני.

4. מתלבט מאוד בין המכוניות הקטנות החדשות שיש עכשיו או מכונית קצת יותר גדולה ולא חדשה.

5. לא נוסע הרבה. כ15,000 בשנה.

6. אני ידוע שאי אפשר לדעת את מצב השוק וכו', אבל יש מצב שארצה לטוס לחו"ל ב2-3 שנים הבאות, האם זה צריך להשפיע על ההחלטה? כמה באמת משפיעה ירידת הערב בשנים הראשונות על רכב חדש מאשר משומש?

תודה רבה שקראתם את כל החפירה שלי ועל העזרה :)

פורסם

אני לא חושב שיש לו צורך ב-I30, היא גדולה מדי, פחות חסכונית מהקטנות ותהיה גם פחות נעימה לחניה בעיר.

אם אתה חושב שאתה מסתדר עם הקונספט של מיני אז אתה יכול לנסות יונדאי I10, מרגישה הרבה יותר איכותית מהאלטו. יש מנוע 1.1 ליטר וגם 1.25, לנסיעות מחוץ לעיר המנוע הגדול עדיף אבל הוא כמובן פחות חסכוני במיוחד עם גיר אוטומטי. ה-1.1 מרגיש קצת פחות נמרץ משל האלטו אבל אם אתה לא בקטע של לצאת ראשון מהרמזור הוא יעשה את העבודה.

אפשרות שניה היא סופר מיני משומשת, זה יהיה יקר יותר אבל הן מציעות איכות חיים עדיפה כמעט מכל הבחינות.

אני ממליץ לבדוק את הסוויפט, בתקציב שלך יכנס הדגם הישן עם מנוע 1.5 ליטר שמציע ביצועים טובים וצריכת דלק חסכונית יחסית, הרכב לא מאוד מרווח אבל לרווק צעיר זה אמור להספיק, הבונוס הגדול שלה הוא שפשוט כיף לנהוג בה, מרגישה נמרצת וקלילה.

אם אהבת את היונדאי שלך אתה יכול לנסות את ה-I20, נמצאת בשפע במגרשי חברות הליסינג אבל אפשר למצוא גם אחת מ-2009 מיד פרטית בתקציב שלך, היא נוחה ומרווחת אבל בעלת עיצוב חיצוני ופנימי משעמים והביצועים עם ה-1.4 סבירים.

אפשרות נוספת שכדאי לבדוק לדעתי היא סקודה פאביה משומשת, בתקציב שלך אין מנועי TSI או תיבות DSG אלא 1.6 עם גיר אוטומטי, קצת פחות מרגש אבל עושה את העבודה. בדגמים המאובזרים הרכב נראה טוב ומציע תא נוסעים איכותי ומרווח.

לגבי מקום הקניה, אל תינעל על חברות ליסינג והשכרה, נסה גם את מגרשי הטרייד אין של היבואנים, יש את כלמוביל של יונדאי, אוטודיל של סקודה וכדומה, לרוב תמצא שם רכבים פרטיים ושמורים, המחירים כמובן גבוהים יותר מבליסינג אבל מקבלים בד"כ את רמות הגימור הגבוהות יותר, קילומטראז' נמוך וכמובן יד פרטית.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

תנסה את סקודה פביה תעשה עליה נסיעת מבחן . לא זוכר את מחיר המבצע נראה לי שזה היה 69 אלף ש"ח לדגם פשוט ידני

נסעתי על הידני לא אוכל הרבה נח והיתרון שהאוטו חדש מהשקיות 3 שנים אחריות קיבלת אחלה אוטו אחלה מחיר (לדעתי)

לא נופל מ ה I30 אף לא טיפה

שבת שלום

פורסם

הוא ציין שהוא לא מעוניין ברכב ידני.

אם אין לך בעיה עם רכבי מיני ועם רוב הנסיעות שלך בעיר אתה יכול לבדוק את פיגו 107/סיטרואן C1 רובוטיות,מאוד חסכוניות,בגלל שהם חדשות לא יהיו בעיות איתם,הם די פשוטות,מנוע של טיוטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב תודה רבה לכולם על העזרה הרבה קודם כל!

החלטתי ללכת על סופר מיני משומשת.

כנראה סוזוקי סוויפט (נהגתי באחת של חבר), אבל גם חושב על מאזדה 2 (כי היתה לי כזו פעם ונהיניתי ממנה).

המלצות ודברים שצריך לחשוב עליהם?

לפי מה שאני חקרתי קצת הסוויפט עדיפה מבחינת עלויות?

תודה שוב על העזרה^^

פורסם

בסך הכל מראה אמינות דיי טובה, לקרובי משפחה יש אחת כזאת מ-2010 ולא נרשמה שום תקלה.

קראתי מספר פעמים על רפידות בלמים שמתבלות מהר מדי בסוזוקי אבל ברכב שאני מכיר לא נתקלו בזה.

בסך הכל רכב קטן וחביב עם ביצועים לא רעים בכלל והתנהגות כביש שיכולה להעלות חיוך פה ושם. הוא פחות מצטיין בנוחות ומרווח אבל אני אישית מחבב אותו.

בתקציב שלך אמורה להיכנס אחת מ-2008, אל תתבייש להתמקח כי היום במחיר זה קונים רכבים חדשים וזה משפיע מאוד על השוק והמחיר של רכבים משומשים באותן רמות מחיר.

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...