Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי אפשרות להזמין משום חנות\אתר אחר מחו"ל מהסיבה שכמעט כולם לא שולחים לארץ .

I WONDER WHY? :roll: :roll: :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפרש של 5$ = ~ 20 שח

שזה בערך שכר מינימום לשעת עבודה.

גם הזמן שלך שווה כסף.

כדאי שתגלם את זה גם בהוצאות/הפסדים שלך.

ואז תבחן אם שווה לך כל הבלאגן.

לא תמיד אתה צריך להוכיח או לחנך אנשים.

פשוט חפש איך למזער נזקים בהסתכלות הכוללת.

ד"א

אני חושב שהנעלים שהוא שלח לך יותר יפות. תהנה מהן.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
I WONDER WHY? :roll: :roll: :roll:

1+

בידיוק על מה חשבתי.

בשורה תחתונה, סיפור עצוב שמעורר מחשבות רבות. מה אנשים מוכנים לעשות כאן בארץ בשביל שטר של 20 שקל...

כמו שהבחור מעלי אמר, זמן זה הכסף. ובמקרה הזה הכסף הזה לא שווה את הטרחה של להמשיך לקרוא את השרשור.

שיהיה בהצלחה לקונה "המאושר", וכולי תקווה שיום אחד כשארצה לרכוש לי זוג נעליים אותו מוכר עדיין ירצה לעשות עסקים עם ישראל.

עריכה:

כיון שכבר פתחת את הנושא ו"נחשפת", כולנו מצפים ממך שתסגור את הנושא הזה כמו שצריך, אל תוותר כי אחרת תצא פראייר רציני. :|

פורסם

כל עוד עושים את זה ברוח טובה ובנימוס, האמינו לי שהמוכר לא ייפגע וימשיך לשלוח לישראל.

קרה לי כמה פעמים דברים דומים של טעות במידה או בצבע, ואחרי תכתובת קצרה של כמה

הודעות מנומסות, בה בהן הסברתי למוכר שגם אני נפגע מזה, אבל אני לא רוצה להסב לו נזק

כספי, אני מבקש שיתן פיצוי שנראה לו הוגן. ברוב המקרים העלו את סכום הפיצוי, אמרתי יפה תודה,

ואחרי כמה זמן אפילו קניתי שוב מחלקם.

היו גם מקרים שמוכר כתב חזרה שהוא מתנצל, אבל זה המקסימום שהוא יכול לעשות. אמרתי יפה תודה,

והמשכתי. לא נתתי לו פידבק שלילי ולא איימתי עליו, אלא גרמתי לו להבין שיש לקוח שכרגע נמצא עם

מוצר שהוא לא הזמין, ושאני רוצה שנגיע לפתרון שיהיה מקובל על שנינו. מה פסול בזה?

בדרך כלל מוכרים יציעו כפיצוי את המחיר שעולה להם לשלוח שוב את המוצר.

במקרה הזה, משלוח נעליים לארץ עולה לפחות 20$, וזה הנזק שיגרם למוכר אם יאלץ לשלוח שוב את

הנעליים המקוריות שהוזמנו. הבעיה שגם לקונה יהיה נזק כספי, כי המשלוח לארה״ב הוא על חשבונו,

וכמובן הזמן שהלך לאיבוד.

פורסם
תודה למי שהגיב,

אין פה שום קשר לנימוס או לריב על 5$(iluxxxa - כן אני רציני).

התגובה האחרונה של Cerebral Cortex נשמעת קצת "מתחסדת" וותרנית כי "כולנו רק בני אדם ורק טועים מידי פעם".

אני רואה את זה כשחור ולבן, שילמתי עבור מוצר שלא קיבלתי אותו, בתמורה לכך קיבלתי מוצר נחות ממנו ומיושן וגם בצבע אחר.

על פי "מחירון" ולדעתי AMAZON זה בהחלט נתח שוק\מחירון גדול וקובע, הנעליים שקיבלתי שוות 55$ בעוד מה שהזמנתי שוות 70$ (להזכירכם שילמתי בדיוק 70$ = שילמתי את עלות הנעל במלואה).

אני לא הולך לריב עם אף אחד על5$, ואני לא הולך להיות פראנואיד - אבל את המוכר מן הסתם אני לא מכיר, ו"רק" 5$ או טריק כזה נוסף שהוא עושה למי יודע כמה קונים ממנו - תעשו לבד את החשבון כמה כסף הוא מרוויח על אלו "שרוצים להיות מנומסים ומתחסדים כי כולנו בני אדם", שוב- אני לא שולל שאכן נפלה כאן טעות והתשובה שקיבלתי מהמוכר היא בהחלט אנושית ובעלת פתרונות הגיוניים.

אבל זו אינה בעיה שלי, אני שילמתי מחיר מלא ומצפה לקבל מוצר בהתאם.

אני עדיין חושב ש55$ זה מחיר ריאלי לנעל כמו שקיבלתי ולפני שאני פונה אליו, אשמח לשמוע עוד תשובות בעניין.

אוהד.

בקיצר, מדובר על מוכר שנמצא באיביי מתחילת 2009 כלומר מעל ל 3 שנים.

http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&ftab=FeedbackAsSeller&userid=madoggs&iid=280899184697&de=off&items=200&interval=0&mPg=13&page=1

היו לו מעל ל 2400 מכירות כלומר הוא מוכר מעל ל 800 זוגות בשנה. שולח לכל העולם. הסתכלתי גם בפידבקים הנטרליים והשליליים שלו ואני יכול לומר לך שהטעות קרתה כאן בתום לב. מצטער ידידי, המוכר בא לקראתך בכל דרך אפשרית. ראיתי שהמחירים שלו דווקא לא רעים. במקומך הייתי קונה נעליים לחברה שלי או מישהו אחר ומנצל את ה 20 אחוזים הנחה שהוא הציע לך על הזוג השני, אתה תתפלא לגלות שזה יוצא שהוא מזכה אותך יותר מחמישה דולרים האלה.

לאחר שהסתכלתי על המוכר ועל צורת ההתנהלות שלו עם חברה שהייתה איתם בעיה אני קובע חד משמעית שהטענה שלך שהמוכר עשה קומבינה בכדי "להרוויח 5 דולרים" היא מגוכחת לחלוטין. אתה תצטרך לסלוח לי כי אני לא מתכוון לדון בזה יותר. כפי שאמרו כאן כל הזמן "ששורפים" על הנושא הזה כבר עבר את החמישה דולרים שאתה "הפסדת".

כל טוב ואני מאחל לך רק אושר ובריאות בחיים. אולי גם שאלה יהיו הבעיות שלנו בחיים.

אמן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה לכל מי שהגיב עד עכשיו, אני מבין שחלק מהגולשים פה לא הצליחו להתאפק, סטו הנושא והחליטו לבצע לי ניתוח אופי על היותי "ישראלי" מידי , לא וותרן ובנוסף מנסה לעשוק את המוכר בעוד 5$ בעוד שבסך הכל לי נראה שלשלם 60$ על נעל נחותה וישנה יותר זה פשוט לא שווה את זה - נראה לכם הגיוני 10$ הפרש בין נעל חדשה לבין דגם לא רלוונטי לימים אלו?

לעניינו,

יצרתי קשר עם המוכר, הסברתי לו בנימוס רב שלדעתי לשלם על נעל כמו שקיבלתי סכום של 60$ הוא גבוה מידי, וזה יהיה פייר מספיק לקבל 15$ ולא 10$ כמו שהוא הציע בתחילה - כל זה בתנאי שהוא מסכים לזה כמובן.

5 דק' אחרי זה קיבלתי מייל מפייפאל שזוכיתי סכום של 15$ עם התגובה של המוכר:

Sounds Fair... thank you for being so reasonable!

לי זה בהחלט נשמע שהמוכר לא כועס עלי או נעלב מההצעה שלי, אני חושב ש55$ זה מחיר מעולה לנעליים כמו שקיבלתי, בהחלט אשמח לרכוש ממנו שוב.

כמובן שקיבל פידבק חיובי לחלוטין.

אוהד.

פורסם

כמו תמיד, שעושים דברים יפים ובנימוס, זה עובד.

הכי גרוע היה עונה לך שזה מעבר למה שהוא יכול לשלם וזהו.

לא צריך לאיים או לנפנף בפידבק שלילי, זה דיי ברור למוכר

שלקוח לא מרוצה זה רע. שמח שזה נגמר ככה ששניכם מרוצים.

פורסם

עם או בלי קשר ממליץ מאוד על האתר- http://www.runningwarehouse.com

המחירים באתר הוגנים ונמוכים מאוד בהשוואה למחירים בארץ.

האתר מבצע משלוחים לישראל ועלות המשלוח אינה מוגזמת לדעתי.

מדי פעם יש מבצעי הנחות של עד 50 אחוז על דגמים ספציפיים וניתן להשיג עיסקאות ממש מצויינות.

השבוע הזמנתי כאלה- http://www.runningwarehouse.com/descpageMRS-ANM13M5.html

מדובר בנימבוס 13 של אסיקס שבגלל החלפתם בדגם ה-14 המשופר עולים כעת 84 דולר במקום מחיר המחירון המקורי שעמד על 130 דולר.

הוספתי קוד קופון שמצאתי בגוגל וכך המחיר הסופי נקבע על 72 דולר בלבד, כמעט חצי מהמחיר המקורי.

העדפתי לבחור במשלוח חינם לכתובת היושופס שלי בחו"ל ולסיכומו של דבר אני אשלם כ-92 דולר (356 שקלים) בלבד על המוצר, כולל הכל, עד הבית.

בגלל שהסכום הכולל של עיסקת רכישת הנעליים עצמה מאתר הסחר נמוך מ-75 דולר אין שום מס כלשהו שאני נדרש לשלם בנוסף.

המחיר בארץ לנעליים זהות עד להגעת הדגם החדש היה כ-900 שקלים וגם כיום רוב המקומות מוכרים אותן בטווח של 600-900.

• תוכן חדש...