Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שהיה כך היה לפני כמעט שעה.

צומת יציאה מהכפר הירוק לכוון כביש חמש מזרח, פקקים עצומים, חלק גדול בגלל חצי מהאנשים שנדחפים.

עד כאן הכל רגיל זה קורה כל יום בכל מקום.

אני עוד רמזור לפני הפניה תמיד לוקח את הנתיב הכי ימני בשביל שלא אצטרך להדחף אחר כך.

בעודי מתקדם בסביבות ה100 מטר לעשר דקות ככה, סף העצבים שלי עולה כשאני רואה את כל אלה שמאחורי פשוט נוסעים קדימה יותר ונדחפים.

החלטתי לפתוח מצלמה, סתם לא יודע לתעד את הגועל נפש הזה.

בעודי ממשיך על אותו נתיב, אני רואה מזדה ליסינג שנוסעת מהר ומזגזגת ומנסה להדחף בכוח בלי בושה.

טוב עכשיו אני כמעט בפניה אוטוטו מגיע, מחליט שעכשיו במיוחד לקראת הסוף אני ממשיך ישר ולא נותן לאף אחד להשתלב ולא מוותר, ממשיך לנסוע ישר.

אותו מזדה שראיתי ממקודם בא מהתחנת אוטובוס מימין ומנסה לעקוף אותי, אני כביכול "מתעלם" ולא רוצה שהוא ישתלב.

אז הוא מחליט להדחף בכוח בכל זאת, לא יודע מה היה הסרט שלו, והחליט לעקוף מימין ובעודו עושה זאת הוא שפשף את הרכב שלו בשלי.

הייתי המום כי לא ציפיתי שהוא יעשה דבר כזה, ועצרנו אחרי הפניה בתחנה לפרטים.

קודם כל הוא בא אלי אומר תשמע אני שוטר ומה שעשית עכשיו זה חמור מאוד.

לקח לי שניה לצאת מההלם והתחלתי להתווכח איתו שמה שהוא עשה זה עקיפה מימין.

הכל מצולם, כולל המכות, הרכב שלו כמובן אתם יכלים לנחש, ליסינג (וגם בסוף שדרכינו היו לשלום הוא אמר לי דוגרי תשמע זה רכב ליסינג לא אכפת לי עכשיו אתה תשבור את הראש עם הביטוח.

עכשיו הייתי קצת בהלם אז אני מקווה שתיעדתי את הכל מה שצריך כי בתכלס אנשים כאלה אי אפשר לדעת מה פתאום יעבור להם בראש והוא יחליט לתבוע אותי שהתנגשתי בו.

כל השיחה שלו אגב הוא התבלבל ולא ידע מה להגיד (והרוב מוקלט) שינה קצת גרסאות, אחרי זה אמר שאני בכלל נדחפתי משמאל והוא היה בנתיב ישר וכו.

הנזק לרכב שלי הוא שפשוף מסכן בכנף הקדמית ימנית והרכב ישן ככה שלא שווה לי את הכסף והמאמץ לתקן או לתבוע את הביטוח על זה.

אז מה בעצם הלאה? לחכות לטלפון מהביטוח שלו?

2017 Citroen C3 Shine

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא הראה לך תעודת שוטר?

(לא שזה נותן לו לגיטימציה לעשות מה שברא לו אבל מעניין לדעת)

מקרה מעצבן שקורה אלפי פעמים ביום נהפך לנורמה.

אני מבין ממך שלא מפריע לך הנזק אז לא הייתי עושה עם זה במקומך משהו

אבל תנסה להעלות את הסרטון :twisted:

פורסם

התחזות לשוטר זו עבירה פלילית,

אם יש לך הקלטה שלו מזדהה לפניך כשוטר (בהנחה שהוא לא) אתה יכול להגיש נגדו תלונה במשטרה.

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

בדיוק בגלל מצבים כאלה, אני חושב לקנות גם מצלמה לרכב.

אני בטוח שהשוטר היה המום לגלות, שהוא צולם ויש הוכחות לצורת נסיעתו.

אני בספק עם הוא יגיש תביעה לביטוח שלו לכן לא נראה לי שאתה צריך להגיש לשלך (אתה צריך לדווח לביטוח על כל פגיע).

וכן הם חושבים להכבישים שלהם ואין מישהו שיוכל להגיד להם משהו בנידון.

Nir Goldman-Fux

פורסם

אין לי, לצערי קצת הייתי בהלם בהתחלה ולא חשבתי להפעיל עדיין את ההקלטה, אבל בהתחלה הוא פתח עם זה שהוא שוטר ואחרי דקה של וויכוח הוא הכחיש שהוא אמר שהוא שוטר.

הסרטון ארוך משהו כמו 8 דקות שבוא רואים אותי רוח הזמן מזדחל אחרי המכוניות וממש לקראת הסוף אותו מגיח מימין אבל לצערי המצלמה הייתה ביד שלי אז איך שזה קרה היא זזה.

חבל מאוד דווקא שהמצלמה שלי לרכב היא באוטו השני ולא חשבתי על לשים גם ברכב הזה.

תכלס זה יכול אולי לשמש לרעתי.

כשאני חושב על זה, הכי טוב אם הייתי בא לרכב שהיה מאוחרי ושואל אותו אם הוא ראה מה הלך והייתי מקבל גיבוי של עד אבל לא חשבתי על זה באותו רגע למרות שאחרי זה הלכתי לאנשים בתחנת האוטובוס לשאול אם מישהו ראה אבל אף אחד לא ראה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

יש אין ספור מקרים כאלו שקרו לי. כשאני נוסע ונתיב משתלב אלי מימין/יש מקום לעבור מימין אני עוד לפני הקטע הצר מבין מי ובאיזה רכב יהיה הפעם הטיפש התורן.

רק אני מתחרט שאני לא נוהג על משאית, ככה אדון נדחף - רכב ליסינג או לא - ילמד לקח שאותו לא ישכח בחייו.

אבל זה לא המצב, אז אנחנו נדרשים לחיזוי עתידות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

דווח לחברת הביטוח שלך בכל מקרה.

אם אתה לא רוצה לתבוע את חברת הביטוח, כתוצאה מחשש להתייקרות הפרמיה בשנה הבאה, פשוט תקן את הרכב במוסך שהביטוח שלך יגיד לך, ותבע את הפוגע בבית-משפט לתביעות קטנות.

לפני התביעה, מומלץ לשלוח מכתב אזהרה, שאם תוך 10 ימים לא יסכים לשלם, אז אתה תתבע אותו.

ישלם-יופי.

לא ישלם- תבע בבית-משפט לתביעות קטנות. לפי מה שאתה מתאר הצילומים הם הוכחה חותכת, ואין סיכוי שתפסיד.

לא משנה מה, בכל מקרה תיידע את חברת הביטוח שלך.

נ.ב. אתה יכול להתקשר למוקד 100 ולתת את תעודת הזהות של הבחור, ולבדוק אם הוא באמת שוטר.

בקשר לתאונה עצמה, אני תמיד מוותר, גם לאנשים הכי צואה שיש, אבל לא משנה כמה אתה מנסה להיות בסדר, מספיק איד*וט אחד, כדי להרוס הכול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פה מאוד מתאים המשפט: תיהיה חכם ולא צודק וככה אולי מורידים שנה מהחיים בגלל הזעם בלב, אבל לפחות מונעים כאב ראש עם אנשים תתי רמה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לפעמים החוצפה של אנשים גורמת לך להיות חסר מילים שיכולות להוכיח/לתעד ולהראות את המעשים שהוא עשה.

זה כזה מעצבן לראות נהג כזה ואני באמת מבין אותך, אבל לא הלכת עם זה רחוק מדי בכל זאת זה רק שפשוף כמו שאתה טוען שיכל לרדת בקלות. (תקן אותי אם אני טועה)

יצא לי מספר פעמים להתקל בתקריות ששיפשפו לי את הרכב ואף לפעמים שאני שפשפתי כן מה לעשות כולנו בני אדם,וזה דברים שהייתי מוריד אותם לאחר חצי שעה שהייתי מגיע הבית עם סופגית הפלא והמקום נראה יותר טוב מאשר שהוא היה לפני השפשוף (כמובן לאחר הטיפול בספוגית) ככה שאם על כל שפשוף על הרכב שהיה לי הייתי מערב את חברת הביטוח המצב שלי לא היה טוב,ככה שאני לא חושב שאתה צריך לעשות מזה סיפור גדול ולערב את חברת הביטוח כולה שפשפוף שיורד בקלות.:roll:

פורסם

זה ברור לי, אצלו מן הסתם השפשוף שלו די גדול, כמעט על כל הדלת השמאלית שלו.

לא משהו מסיבי סתם פס קצת ארוך ולבן של שפשוף שלא חושב שיורד בכזאת קלות.

אבל טיפוס כמוהו, זה קצת קשה לדעת מה יעשה, אולי יעזוב את זה כי כמו שהוא אמר זה באמת רכב ליסינג ולא אכפת לו.

אבל הוא התלהם מאוד ואולי הסרט שהוא חיי בו יגרום לו לתקוף.

לי כמובן זה מבאס כי הרכב שלי לא ליסינג אבל זה לא שווה את הסיפור בשביל לתקן את זה.

אבל מה שכן, אני מקווה שפעם הבאה שהוא ינסה שוב להדחף בברוטליות כמו שהוא עשה, הוא יחשוב פעמיים ויעמוד בתור ולפחות המקרה הנ"ל לא היה לשווא.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

מה זאת אומרת לא שווה לך לתקן? המ בדיוק לא שווה לך?

אתה תובע אותו כל גל שקל שעולה לך התיקון, כולל יום עבודה.

אפשר לראות תמונה של הנזק?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לי יש חלום, לקנות רכב מתפרק בכמה אלפים ולא לוותר לנדחפים.

כמובן עם תיעוד, עריכה משעשעת והפצה ביוטיוב.

אני בטוח שאני אזכה בעשרות שיפשופים ובמכות מנסיעה של כמה שעות במקומות הבעייתים.

אם השפשוף לא יורד, הפעל את הביטוח.

לדעתי גם כדי לדווח להם מראש כדי שלא יגידו שנזכרת מאוחר מדי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

איך פגע וברח אם החלפנו פרטים?

הרכב שלי מלא בשפשופים גם ככה שמגלים כל יום בחניה, עוד שפשוף אחד לא מה שישבור אותי.

אבל הקטע שבעבר, אישה שעברה באדום נכנסה באבא שלי ועשתה טוטלוס לרכב ועשר סנטימטר מרחק מלהרוג אותו, לקח משהו כמו חצי שנה המשפט בשביל לקבל את הכסף היא אפילו לו הודאתה היא אמרה שהוא עבר באדום למרות שבסופו של דבר היא יצאה בדבר שקר.

אז לעבור שוב דבר דומה עם תביעות עם ביטוחים עם מוסך שאנחנו אנשים שעובדים הרבה ואין הרבה זמן והכל בשביל שפשוף זה לא בא בחשבון.

אם הוא יעשה צעד לא תהיה ברירה ונכנס בכל הכוח, אבל ככה אני רק יכול לקוות שהוא ילמד את הלקח שלו (וגם אני) ולהמשיך הלאה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אולי זה יסייע לך להרגיש טיפה טוב יותר- זה שהרכב שלו בליסינג, לא בטוח שיפתור אותו בלא-כלום.

כשמזדכים על רכב הליסינג בתום התקופה [או במועד מוקדם יותר] , חברת הליסינג מחייבת את הלקוח ב- "השבת מצב לקדמותו", וכאן יש סיכוי לתשלום נכבד לכל שריטה וקימוט, מכיוון שחברת הליסינג מתמחרת גם את זמנה, בדיוק כפי שקורה בעת השכרת רכב..

אז אולי "יסגר החשבון" בדרך זו..

פורסם

דווקא זה יבוא לרעתי, אם הוא יגיד שעל הפרנציפ הוא לא ישלם ויתבע את הביטוח שלי.

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...