Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי יש חלום, לקנות רכב מתפרק בכמה אלפים ולא לוותר לנדחפים.

כמובן עם תיעוד, עריכה משעשעת והפצה ביוטיוב.

אני בטוח שאני אזכה בעשרות שיפשופים ובמכות מנסיעה של כמה שעות במקומות הבעייתים.

אם השפשוף לא יורד, הפעל את הביטוח.

לדעתי גם כדי לדווח להם מראש כדי שלא יגידו שנזכרת מאוחר מדי.

יד שנייה מלאה עד אפס מקום בפורד פיאסטות שנת 96 ומטה במחיר זנותי של עד 3,000 שח. אם אתה רוצה להגשים את החלום שלך אז הנה הדרך ועוד בזול.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה גם, שמזה מספר חודשים אפשר להרוויח כסף על סרטים שמעלים ל-youtube (אם יש לך חשבון adsense)

אז למה אתה מחכה???

:-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

למה אני מחכה? :p

נראה מה קורה בזמן הקרוב אם הוא ייצור איתי קשר או משהו לפני שאני מעלה את הסרטון. :)

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא את כל השרשור אבל זה בדיוק מה שקרה לאבא שלי רק עם משאית.

כרגע מחכים לתשובות מהמשפט..

פורסם

כשאתה עומד בפקק במשך חצי שעה, בחום שהמזגן לא ממש עושה משהו בעמידה ורואה מראות זוועה מול עיניך שלא מפסיקים, אתה לא בדיוק מבדיל אם הרכב הוא ליסינג או לא לצערי.

כל מה שיש לך בראש זה "נשבר לי מהישראלים החצופים האלה שחושבים שהזמן שלהם חשוב יותר מהזמן שלי"

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
לא היה לי כוח לקרוא את כל השרשור אבל זה בדיוק מה שקרה לאבא שלי רק עם משאית.

כרגע מחכים לתשובות מהמשפט..

מה היה המקרה שלכם ואיך התנהלו הדברים?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
כשאתה עומד בפקק במשך חצי שעה, בחום שהמזגן לא ממש עושה משהו בעמידה ורואה מראות זוועה מול עיניך שלא מפסיקים, אתה לא בדיוק מבדיל אם הרכב הוא ליסינג או לא לצערי.

כל מה שיש לך בראש זה "נשבר לי מהישראלים החצופים האלה שחושבים שהזמן שלהם חשוב יותר מהזמן שלי"

פשוט תכניס לך לראש, שייקח לך עוד 5 דקות בדרך הביתה. לי, אישית, זה עובד נהדר. חוץ מזה, מוזיקה טובה תמיד עוזרת.

פורסם
יד שנייה מלאה עד אפס מקום בפורד פיאסטות שנת 96 ומטה במחיר זנותי של עד 3,000 שח. אם אתה רוצה להגשים את החלום שלך אז הנה הדרך ועוד בזול.

כבר שקלתי בכובד ראש AX בלוח המכירה של הפורום ב2500 ש"ח, עכשיו רק צריך למצוא הסבר משכנע לאישה למה זרקתי 2500 שקל על טראנטה. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כבר שקלתי בכובד ראש AX בלוח המכירה של הפורום ב2500 ש"ח, עכשיו רק צריך למצוא הסבר משכנע לאישה למה זרקתי 2500 שקל על טראנטה. :lol:

1 "הגשמה עצמית".

2 הכנסה שנייה בתור בעלים לחברת סטארט חדשה "החובט"

Gn'f'R

פורסם

באופן כמעט נורמלי ובמיוחד בכבישים פקוקים, הצורך שלנו לחנך את הסביבה, שלעולם מורכבת לתפיסתנו מחוליגנים וביריונים חסרי חינוך, עלולה להביא לתוצאות מעצבנות ומאוד מיותרות כמו שמתואר כאן. ודאי כך שאותה סביבה תופסת אותנו ה"צדיקים" בדיוק באותו אופן. וכדאי אולי לנסות ולחשוב על אפשרות מוזרה של ויתור על מימוש תחושות הצדק והעלבון ולהניח ל"אידיוט" השני להתפרע כאוות נפשו, מספיק שגם הוא ינהג כך ואז יש סיכוי שהכבישים ייראו אחרת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל הוא לא היחיד שחושב ככה. המון נהגים היו עושים את מה שהוא עשה אם היה להם רכב ליסינג.

לפני יומיים נתתי טרמפ לאיזה אחד, ועמדנו בפקק ברמזור מנשר לצומת יגור. בגלל שאין מזגן באוטו כנראה נהיה חם למפונק, והוא שאל: "למה אתה לא חותך אותם מימין ונוסע עד לרמזור? אם תדחף יתנו לך להשתלב".

עניתי לו שזה מעצבן ולא יפה שעושים את זה, והוא אמר לי בתגובה: "בישראל צריך להיות ישראלי".

אולי אם בישראל היו פחות "ישראלים" יהיה פה טוב יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...