Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שהותי בחו"ל נגנבה המערכת מהאוטו סתם רדיו דיסק MP3 זול אך סיפק את העבודה.

עכשיו השאלה:

האם כדאי להבא לקבע אותו מהצד עם משהו יותר רציני כמו ברגים מהצדדים או משהו?

או פשוט להשאיר כרגיל ולמנוע נזק אחר שהגנב עשוי לעשות לאוטו עקב כך שהוא לא מצליח להוציא אותו?

ואיזה עוד הגנות יש?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
חחח לא ראיתי הרבה אנשים שככה מתנהגיםאחרי שדופקים להם רדיו דיסק...הפיתרון הכי פשוט שלא עולה כסף ולרוב עוזר זה להוריד את ההפנאל...

גם שהפאנל לא שם לפעמים דופקים מה זה זה לפי דעתי תתפוס אותו עם בורג מהצד כל אחד..

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ובכן

קח את הפאנל איתך

יש עוד אופציות

קנה מכסה שמסתיר את המערכת ונראה כמו יציאה של מזגן... חחח... הגנבים הם נערים, לא הכי חכמים.

בנוסף קח ברגים שמתברגים עם מפתחות אלן, חבר למערכת זוית איתם, לגנבים אין מפתח אלן לרוב, ובטח לא מברגה (זה אידיוטי לשים זוית אבל אם אתה נסחף על לחבר ברגים למערכת, כבר עדיף ככה) תחבר את זה מאחורה כדי שהם לא יוכלו לשלוף אותה.

אני בכל אופן, פשוט לוקח את הפאנל איתי.

או שתשאיר את הפאנל ותשאיר איזה פיטבול באוטו

כשהם יבואו ויפרצו...

הם ייצטערו על זה

(כבר קרה לי עם קבצן שחטף ביס מהכלבה שלי)

פורסם
matan5165 כתב:

חחח לא ראיתי הרבה אנשים שככה מתנהגיםאחרי שדופקים להם רדיו דיסק...הפיתרון הכי פשוט שלא עולה כסף ולרוב עוזר זה להוריד את ההפנאל...

גם שהפאנל לא שם לפעמים דופקים מה זה זה לפי דעתי תתפוס אותו עם בורג מהצד כל אחד..

בגלל זה רשמתי לרוב...

פורסם

יש מערכות שבאות עם אפשרות להברגה...לאחר הפריצה לרכבי כלפני שבוע במערכת החדשה כבר מוכנס בורג וכאשר ניסיתי להוציא אותה בעצמי לא הצלחתי אך גם לא קרה שום נזק לדש בורד .

כפי שאני מכיר פורצים ואני מכיר כמה אם הם לא מצליחים לקחת את המערכת הם בורחים ומהר כיוון שזה נעשה ברחוב ויכולים לתפוס אותם ככה שלדעתי כדאי....

פורסם

אין טעם,אם הם לא מצליחים לפרוץ\לגנוב,אז הם מנסים לגרום כמה שיותר נזק.

ואני אומר את זה מנסיון.... :cry:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אני תמיד לוקח איתי את הפאנל בתקווה שזה יעזור.

בכול מקרה ניראה לי רעיון טוב לקבע, יש לי דש בורד מאוד חזק,

לא ניראה לי שיהיה אפשר להשחיט אצלי אם לא יצליחו להוציא.

פורסם
אם תקבע אותו תאבד גם את הדשבורד,אין חוכמות.

אכן צודק שייקה... קח אתך את הפאנל, ואל תקבע הר"ד.

מה שכן, כשאתה בא ויוצא מהבית לפחות ממרחק של 100 מ' הנמך ווליום.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...