Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שמתי מערכת ברכב לפני כשבוע. עכשיו טיפה חסר לי ווליום. יש לי רמקולים מקדימה morel maximo 5.25

מגבר hertz he 4 וסאב בוסטון g1 12 ומאחורה בינתיים רמקולים זמניים ומתלבט אם לשים גם מאחורה קומפוננט או קוקסיאלים

עכשיו הרמקולים מאחורה מוגברים על ידי הרדיו דיסק. חשבתי לשים עוד מגבר לסאב וההרץ יהיה על 4 רמקולים.

אבל ברדיו דיסק יש לי רק יציאה 1 למגבר (הרדיו דיסק חדש וחבל לי להחליף אותו) ההתלבטות שלי היא אם להביא מגבר לסאב אבל זה יהיה עוד 300 ש"ח התקנה אבל זה יהיה בגישור. וכמו שאמרו לי אם אני אחבר עוד מגבר בגישור אני אאבד מההספק של המגבר.

לכן אני שוקל כבר להוסיף כסף ולהחליף למגבר 5-6 ערוצים.

מאוד אהבתי את המגבר של הרץ. הסאונד בכלל נשמע נקי. האם יש מגבר באיכות של הרץ שהוא 5 ערוצים שהוא איכותי ויהיה יותר חזק מההרץ? בכמה תוספת מחיר מדובר? האם עדיף כבר לשים עוד מגבר וזהו?

פורסם

מכל הסיפור הזה לא הבנתי למה אתה מעוניין להוסיף עוד מגבר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מעדיף את האופציה של מגבר 5 ערוצים. שיהיה באיכות של מגבר הרץ אבל קצת יותר חזק.

פשוט במקום לשלם על מגבר+התקנה. מגבר ההרץ קצת חלש אבל מאוד איכותי.

אז מעדיף המלצות למגבר 5 ערוצים (4+1 לסאב) שיהיה יותר חזק מההרץ אבל באיכות שלו. וכמה בערך תוספת תשלום בשבילו

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שההרץ חלש. אני יותר מאמין שהמערכת שלך לא מכוונת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה מעוניין להמשיך עם הרץ

אז יש לך מגבר EP5

אבל הוא לא יותר חזק מה-HE4

מגברי 5 ערוצים איכותיים עולים הרבה כסף

עדיף מבחינה תקציבית\פרקטית להוסיף מונובלוק.

פורסם
קשה לי מאוד להאמין שההרץ חלש. אני יותר מאמין שהמערכת שלך לא מכוונת.

איתמר.

המערכת מכוונת. יכול להיות שבגלל שהרמקולים חדשים הם עדיין לא "נפתחו" או לא יודע איך בדיוק קוראים לזה

לגבי המגבר של הרץ EP 5 כמה הוא עולה בארץ? כי לא מצאתי ממש עליו

• תוכן חדש...