Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבלת זמן של רי"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף הסדיר צריך לחתום שוב, לא?

לפחות ככה זה היה בתקופתי

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

מסכים שהדיון קיבל סטייה אז אני אתמקד בעיקר.

עניתי על זה באחת התשובות הקודמת, למיטב ידעתי לא קיימת שום תקנה שמגבילה תקופת ר' בניגוד לרצון ל12 חודשים, את התשובה הכי טובה וסמכותית בנושא אני מניח שתוכל לקבל דרך הפרקליטות הצבאית.

לפי החוק כל מקום עבודה שמשקיע בך כסף בהכשרה צריך לתת לך את האופציה לשלם את העלות היחסית של ההכשרה לעומת פרק העבודה הנותר בחוזה בשביל לקנות את החופש שלך.

רוצה להסביר לי למה בצבא זה לא עובד?

החוק שאתה מדבר עליו, מדבר על יחסי עובד-מעביד, לצבא אין יחסי עובד-מעביד עם החיילים ולכן זה לא רלוונטי.

בגלל זה אתה גם לא יכול להתפטר מהצבא, כי אתה לא עובד בו. איש קבע (קבע מובהק, לא ר') רשאי להגיש התפטרות והצבא מחוייב להגיב (להגיב, לא לקבל) לבקשתו תוך לא יאוחר משנה מיום הבקשה.

לגבי עריכה 2:

להבדיל אלפי הבדלות מהדוגמא שלך, כשאתה קונה רכב או כל מוצר, יש חוזה ברור שמגדיר מה אתה מקבל תמורת איזה תשלום, מה שלא בחוזה לא תקבל נקודה, סוכן המכירות יכול להבטיח אלפי הבטחות אבל צריך גם לסנן מה יש ביכולתו בכלל להבטיח

במקרה של הצבא, מי שלכאורה נתן לך הבטחות הם אי אלו חיילים, שהם אמנם מייצגים המערכת אבל הם לא נציגים רשמיים של המערכת- כלומר, אין להם שום יכולת לתת הבטחות בשם הצבא, ולכן זה לא רלוונטי מה שהם מבטיחים.

על אותו משקל, יש איסור של כלל חיילי צה"ל להתראיין לתקשורת ללא אישור מפורש מדובר צה"ל, כי הם לא גורם רשמי שמוסמך למסור מידע.

נשים דברים על דיוקם- ב9 השנים האחרונות ראיינתי אלפי מלש"בים לגיוס למסלולים מסוימים בצה"ל, אני יודע שאני לא יכול להבטיח שום דבר למלש"ב מעבר למה שבסמכות שלי (שזה לא כזה הרבה)

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...