Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר סלספיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אני מחפש רכב ספורטיבי ואחת האופציות שמאוד מושכות אותי זה האלפא GT.

בכל מודעות הפרסום רשום גיר סלספיד...

1.מה זה גיר סלספיד?גיר ידני?או שעוד המצאה ושם אחר לאוטומט(כמו כל הגירים הרובוטים למיניהם)?

2.עלות טיפולים של אלפא מתקרב יותר לטיפולים של רכב גרמני?או יפני?(חלקים וטיפולים שוטפים).

3.מה אתם חושבים בכללי על הGT מבחינת חווית נהיגה.אני מחפש רכב מהנה לנהיגה,ולא עוד טויוטה קורולה או יונדאי I20.

תודה.

פורסם

שלום לך,לגבי GT לא נסעתי עליו אבל אני בעל 156 סלספיד בערך 4 שנים.

התקלה היחידה שהיתה לי בגיר הרובוטי הוא החלפת פחמים למשאבת שמן מעבר לזה אני מאוד מאוד מבסוט מהאוטו.

עם לא מפריע לך הקטע של 2 דלתות ה GT הוא אוטו מהמם והנסיעה בגיר רובוטי זה עניין של הרגל קצר והוא די נוח בעיקר לנשים.

מקווה שעזרתי במשהו

פורסם

מסתובבת בפורום מכירה GT ידנית מודל 2008 במצב חדש.

לגבי הסלספיד- זהו בעצם גיר ידני ללר קלאצ'.

אם תייסם את הרגלי הנהידה הידניים שלך הוא יתפקד מצויין, אם תתייחס אליו כמו לאוט' קונבנציונלי צפוייה לך אכזבה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האמת היא שעד היום היו לי שלושה ידניות,ואני ממש לא בכיוון של לעבור לאוטומט.

הבנתי שהגיר מתפקד גם כאוטומט,אבל השאלה היא האם אני יכול להעביר למצב של "גיר ידני" רק בלי הקלאץ',על ידי העברת הילוכים מהמוט,ולהגיע לאותו רמת סיפוק?או שאתאכזב ו"אשתעמם"?

יש אם אני לא טועה ביד 2 שתי GT ידניות,שאחת חורגת בהרבה מהתקציב שלי,והשניה עברה יותר מידי ידיים בשביל השנתון שלו.

• תוכן חדש...