Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אז בוא נדבר באמת מה זה שלושת הגדולים?

מצברים יצא לי לדבר עם איזה חשמלאי רכב שאחרי שהסתכל על המפרטים בערך של המערכת הציע לי 2 מצברים פריקה עמוקה ושדרוג האלטרנטור

חיווט רק 0 גייג׳ אבל מאיפה מביאים?

ובידוד שיעשו לי ביחד עם ההתקנה שלפי השערתי תעלה בסביבות ה 2000-3000 ש״ח כולל עבודת פיבר ופרספקס/זכוכית

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תרשה לי לאמר לך "חיפוש".

תריץ כאן חיפוש על "שלושת הגדולים"

תריץ כאן חיפוש על "קיט חיווט" או "קיט התקנה" ו 0 גייג'

אבל הבנת את הכוון וזה כבר דבר נהדר בתור התחלה - שמע, לראות בארץ אינקרימינייטור - זה מפגש אחד שאני מוכן לבוא אליו רק בשביל לאמר ויני וידי ויצ'י.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אני הרמתי את הכפפה ממזמן עם סאב שכמוהו עוד לא ראית מיימך. רק מחכה שזה יגיע.

זה לא אינקרימינייטור, גם לא דת׳ ראו, זה האבא הגדול שלו.

אני אגלה רק שהוא 3K rms daily. ואני מכיר מישהו שהריץ רביעייה של סאבים כאלו על רבעיית מגברים סאנדאון 4500 באוהם.

ועם התיבה החדשה, נקווה שהחיתול באמת יעשה את עבודתו :wink:

פורסם
אדי, אני הרמתי את הכפפה ממזמן עם סאב שכמוהו עוד לא ראית מיימך. רק מחכה שזה יגיע.

אני אגלה רק שהוא 3K rms daily. ואני מכיר מישהו שהריץ רביעייה של סאבים כאלו על רבעיית מגברים סאנדאון 4500 באוהם.

אפשר לשאול על מה מדובר? ראיתי כמה שהם 3k rms

ואיזה הגברה זה דורש? נשמע לי מטורף לגמרי:-P

פורסם

כפי שרשמתי, כרגע אני לא מוסר יותר מידי פרטים על גבי דפי הפורום.

זה יוגבר על ידי מונו של גראונד זירו GZNA1.2500DXII בהתנגדות 0.7 אוהם.

תיבת באנדפאס מסדר רביעי ביחס של 1.25:1 מכוון ל45 הרץ, כשהפורט יורה לקבינה.

פורסם
Yonicurtz מה הניסיון שלך עם מערכות SPL.?

מאיזה סטאפ אתה מגיע .?

חובבני ביותר זוג מגברים שלא נראה לי שעדיין קיימים סאב רוקפורד פאנצ ופיוניר מקדימה ואחורה...

בגלל הסטאפ הזה אני בעיקר משתדרג

פורסם

אני לא מתקרב אליך יותר, נקודה :-P

ואני לא אוכל יותר שווארמה לפני מפגש!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך. קרא את כללי הפורום***

חחח הרגת אותי! אני מבין שהמפגשים שלכם נותנים בראש! מתי המפגש הבא? אני אשמח לבוא

פורסם

המפגשים, כשהם טובים - בהחלט יש מכל העולמות.

אין יותר כרגע ניהול מפגשים בחסות הפורום - אני מקווה שאחד החברים כאן שכן מכיר את ההתארגנות (כי אני לא, אני לא שם) ישלח לך בפרטי.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב חברים חלק מהעבודה כבר בוצעה התקנתי קומפיננטים של אינפיניטי רפרנס

6 על 9 של סאונד סטרים

מגבר רוקפורד פריים(לרמקולים)

עכשיו נשאר לחכות שיגיעו הסאבים של אינקרימינייטור ומונו

תמונות בהמשך...

פורסם

שחכתי להוסיף שכרגע אני משתמש בHU פיליפס C250 עד שאני אמצא לו קונה ואביא דאבל דין נורמלי=)

אין תמונות של הקומפוננט כי הכל כבר מורכב ושחכתי להביא מצלמה כשעבדתי על הכול=\

IMG_0408[1].jpg

IMG_0407[1].jpg

IMG_0410[1].jpg

פורסם

אני לא מצליח להבין מה הקשר בין הרכיבים הפשוטים האלו

לכותרת המפוצצת ובטוח שלא לזוג אינקרימינייטור אודיו עם מונו שדיברתה עליהם בשרשור.

• תוכן חדש...