Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי איביזה ספורט 1400 100 כח סוס שנת 2007,לאחר שנדלקה תקלת מנוע והרכב נבדק במוסך חיישן הלמדה התקלקל,כמה אמור לעלות חיישן חדש?האם כדאי לשים משומש?

ההרכבה מסובכת או שאני יכול לעשות את זה בעצמי?תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

בסביבות 1000 שח לחיישן מקורי .

למחיר מדוייק תוכל להעביר לי מס רכב בפרטי .

העבודה לא מסובכת אבל יד לא מיומנת יכולה לגרום לנזק בחיישן החדש בעת ההרכבה.

אצלנו במוסך פרוק והרכבה של חיישן כזה עולה 150 שח לפני מעמ כולל איפס התקלה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

זה חיישן כמו באודי A4 2002, עשוי מ -5 חוטים, מקורי של חברת בוש עולה 800 ש"ח יש לי מקום שיכול להחליף לך את זה עם מחיקת התקלה ב -1000 ש"ח כולל מע"מ.

אבל למה אתה בטוח שזו הלמדה, עשית בדיקת מחשב? אם לא אשמח לעשות עבורך דיאגנוסטיקה. מאיפה אתה?

פורסם
זה חיישן כמו באודי A4 2002, עשוי מ -5 חוטים, מקורי של חברת בוש עולה 800 ש"ח יש לי מקום שיכול להחליף לך את זה עם מחיקת התקלה ב -1000 ש"ח כולל מע"מ.

אבל למה אתה בטוח שזו הלמדה, עשית בדיקת מחשב? אם לא אשמח לעשות עבורך דיאגנוסטיקה. מאיפה אתה?

החיישן המקורי באיביזה הזו זה של NGK NTK

פורסם
לא רצוי להרכיב משומש.

מומלץ להרכיב חלק מקורי אולם לידיעתך - קיים חלופי לא רע במחיר 300 ש"ח ( ניתן לרכוש ב"אוטו מודיעין" )..

לא 300 ולא 100 רק חדש. כי אתה לא יודע מה מצבו אם יחזיק יום או חודש.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה יכול לקבל חיישן מקורי כזה אצלנו ב 1000 שח לפני מעמ כולל התקנה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם אתה בטוח שזה החיישן תפרק אותו(או תביט עליו) בכדי לראות מה המק"ט שלו - הוא מורכב על צינור האגזוז שיוצא מהמנוע.

הנה חנות ב- Ebay שמוכר חלקים כאלו חדשים (של בוש בעיקר) והכל כולל משלוח יעלה לך בין 80 - 120 דולר.

דרך אגב אני החלפתי באיביזה שהיתה לי חיישן כזה (מקורי ) שקניתי מהחנות הזאת ב Ebay.

http://stores.ebay.com/powersparks?_fcid=100&_localstpos=&_sid=134624240&_stpos=&gbr=1

בהצלחה.

פורסם

קודם כל תודה.

אני מאיזור נתניה.

בבדיקת מחשב במוסך המוסכניק טוען שהחיישן התקלקל.

ששאלתי אם יש מצב שהוא רק התלכלך או משהו כזה(הרכב לא מזייף,לא השתנה כלום בתצרוכת דלק או בנסיעה עצמה) הוא אומר שיש על החיישן הזה סוג של גוף חימום או משהו כזה והוא זה שהתקלקל.

פורסם
קודם כל תודה.

אני מאיזור נתניה.

בבדיקת מחשב במוסך המוסכניק טוען שהחיישן התקלקל.

ששאלתי אם יש מצב שהוא רק התלכלך או משהו כזה(הרכב לא מזייף,לא השתנה כלום בתצרוכת דלק או בנסיעה עצמה) הוא אומר שיש על החיישן הזה סוג של גוף חימום או משהו כזה והוא זה שהתקלקל.

המוסכניק שלך נתן לך קודי תקלות? אני עכשיו החלפתי למדה באודי שלי ובסוף התברר שזה בכלל הקמשפט... אם תוכל קח ממנו קודי תקלות ותרשום אותם פה, ואז נעשה בדיקה בכדי לשלול אפשרויות אחרות.

פורסם

לא בדקתי מה הקוד תקלה,הוא אמר לי שמופיע לו במחשב שיש תקלה בחיישן למדה הקדמי,הוא איפס את התקלה,הניע את האוטו,ברגע שנגע בגז עוד פעם נדלקה המנורה,ככה פעמיים הוא איפס והמנורה נדלקה שוב.

פורסם

אם אתה לא סגור על זה אז אני מציע לך לעשות בדיקה עם רב מודד, תעלה לפה את הנתונים, אפילו תצלם וידאו ותעלה ליוויוב עם קישור לפורום, ככה המומחים יוכלו לעזור יותר טוב.

אם אתה מסתבך תבצע חיפוש על השם שלי, בערך 3 שנים אחורה.

• תוכן חדש...