Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

האם למישהו יש ניסיון עם מוצרים שמונעים גיפור במצבר (desulfator) לאורך זמן,

אני ראיתי של חברת Infinitum בחו"ל כ 50$ ,בארץ זה עולה כ 400 ש"ח

תודה רבה

desulfator.jpg

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חפש מפרט טכני של המכשיר. בזמנו מרק העלה לכאן שירטוט של המכשיר ובניתי אותו עצמאית (מחיר הזמנת הקיט היה קרוב ל 50$ בזמנו). הוא עבד לי לא רע אני מניח (נבדק על 4 מצברים ושלושה מהם הורגש השיפור). אם זה מחברה מכובדת (?Infinitum מי זה?) אז המחיר סביר מאוד.

אני לא משתמש בו לתיחזוק המצבר כתוצאה מהמאמץ הדרוש לחיבור למצבר מותקן ברכב. המכשיר אמור ליצר פולסים של מתח גבוה בתדר נמוך (אצלי זה 80 וולט ו 20 הרץ אאל"ט) תוך כדי פריקה איטית של המצבר, אני קצת פרנואיד ולא מוכן לחבר את המכשיר בזמן שהמצבר מחובר לרכב כך שהשימוש בו מהווה לא מעט טירחה.

פורסם

לפי מה שאני מבין אתה מפרק את המצבר או מנתק אותו מהרכב ורק אז מתקין את הדבר הזה... זה לא אמור לעבוד בשוטף עם המצבר?

איזה חברות כן מומלצות?

לחפש את זה עם האמפר הכי גבוה?

פורסם

אני לא משתמש בו לתיחזוק המצבר כתוצאה מהמאמץ הדרוש לחיבור למצבר מותקן ברכב. המכשיר אמור ליצר פולסים של מתח גבוה בתדר נמוך (אצלי זה 80 וולט ו 20 הרץ אאל"ט) תוך כדי פריקה איטית של המצבר, אני קצת פרנואיד ולא מוכן לחבר את המכשיר בזמן שהמצבר מחובר לרכב כך שהשימוש בו מהווה לא מעט טירחה.

אני מפרק קוטב אחד של המצבר. אז אומרים שאפשר לחבר את המכשיר בזמן שהמצבר מחובר לרכב, אז מה? נתק במצבר או אפילו ניתוק מאחד מקוטבי המצבר בזמן שהמכשיר מחובר יצלה לך את האלקטרוניקה ברכב. לא במרצדס שלי:?
איזה חברות כן מומלצות?

לא יודע, בניתי לבד. אולי אביב ידע.

לחפש את זה עם האמפר הכי גבוה? אין שום קשר

פורסם (נערך)

קרא את הדף השני.

אתה יכול לרכוש את המעגל המודפס (בלבד, ללא רכיבים) ב http://be.eurocircuits.com/shop/Offtheshelf/product.aspx?&ano=010200-1&ad=9942&lang=en&r=elektor-pcb-service

מאמר נוסף (דומה, אך על איחסון מצברים)

http://notes.ump.edu.my/fkee/e-Magazine/Elektor%202004/Articles/E/e04b020.pdf

Lead-Acid Battery Revitaliser.pdf

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
  • תוכן חדש...