Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 שנת 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יצא לי לראות את הרכב מנוע 2000 גיר אוטמטי יד שניה (ברשיון מופיע 01) טסט עד חודש עשירי והק"מ 90000

מחיר מבוקש 38000 ש"ח.

מה דעתכם ובכלל איך הרכב?

תודה.

פורסם

נשמע מחיר נמוך בצורה קצת מחשידה לספיריט מ-2004 עם קילומטראז' נמוך.

רכב חביב עם ביצועים טובים ואיבזור לא רע.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
נשמע מחיר נמוך בצורה קצת מחשידה לספיריט מ-2004 עם קילומטראז' נמוך.

רכב חביב עם ביצועים טובים ואיבזור לא רע.

בהצלחה ושבת שלום.

תודה, ספיריט זה התת דגם?

פורסם

מה שחשוד יותר מהמחיר הוא הק"מ הנמוך.

לפותח השרשור,האם המוכר הראה לך ספר טיפולים ? אם אין ברשותו כזה או שאין תיעוד ממוסך מסודר אז הסיכוי,שהרכב הזה עבר 90,000 שקול יותר ל-200,000 ברוורס.

באופן כללי,בלי להתייחס לאקזמפלר הספציפי,מדובר על רכב חזק,מאובזר,אינו חסכוני במיוחד בדלק (1:8/1:8.5 ),ביטוח לא זול ולנהג צעיר /חדש גובל במחיר שחיטה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה שחשוד יותר מהמחיר הוא הק"מ הנמוך.

לפותח השרשור,האם המוכר הראה לך ספר טיפולים ? אם אין ברשותו כזה או שאין תיעוד ממוסך מסודר אז הסיכוי,שהרכב הזה עבר 90,000 שקול יותר ל-200,000 ברוורס.

באופן כללי,בלי להתייחס לאקזמפלר הספציפי,מדובר על רכב חזק,מאובזר,אינו חסכוני במיוחד בדלק (1:8/1:8.5 ),ביטוח לא זול ולנהג צעיר /חדש גובל במחיר שחיטה.

למה אין סיכוי?? התגובות שלכם קצת נסחפות.

ידידי אני מכרתי רכב דומה עם 92 אלף ק"מ, הייתי יד 2 והיא נקנתה מאבא שלי. זה לא כזה נדיר.

לפותח השרשור: המנוע 2000 מצויין ועולה בכל פרמטר על ה-1600 המיושן שאותו אני בכלל לא ממליץ לקנות.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

ידידי אני מכרתי רכב דומה עם 92 אלף ק"מ, הייתי יד 2 והיא נקנתה מאבא שלי. זה לא כזה נדיר.

לפותח השרשור: המנוע 2000 מצויין ועולה בכל פרמטר על ה-1600 המיושן שאותו אני בכלל לא ממליץ לקנות.

בהצלחה.

א) לא טענתי שאין סיכוי.אמרתי שיש לבדוק כבדהו וחשדהו.נכון שיש מקרים,שבהם רכב עובר מאב לבן והרכב שמור בצורה נדירה אבל במקרה שלנו,אם אין ספר/תיעוד טיפולים של הרכב במוסך אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת מה וכמה עבר הרכב הזה,מכונית משנתון כזה עם נתון כזה צריך לבדוק ב- 7 עיניים ועם משנה זהירות-בכל זאת רכב בן 8 על סף 9 שגם אם על הנייר הוא אמין יכולות לצוץ תקלות כאלו ואחרות.

ב) אם היה לך רכב עם נתונים כאלו האם היית מפחית 8,000 ש"ח מהמחירון בשביל למכור? כנראה שלא וצריכה להיות סיבה מספיק טובה להוריד כמעט 20% מהמחיר דווקא לדגם כזה,שיש לו ביקוש רב בשוק בהשוואה למאזדה-ליסינג 1600.

כנראה שיש סיבה: תקלה יקרה כלשהי בגיר ? (שידוע כנקודת תורפה ולא מעט חברים שלי חטפו שיפוץ בק"מ הרבה יותר נמוך מזה,אנחנו ב"ה מחזיקים אחת כזו במשפחה והכל בסדר) ק"מ לא אמיתי ? תאונה קשה שהמוכר מסתיר ..

אם היה לי רכב כזה עם נתונים כאלו לא הייתי מוריד כל כך הרבה במכירה. רק זה חומר למחשבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה הראשון שראיתי שרושם "מאזדה שלוש" ולא "מאזדה 3".

הנתונים של הרכב נשמעים טובים(טובים מידי?!).

כפי שאתה רואה הרכב מומלץ ,למעט הביטוחים.

בהצלחה!

נ.ב:תעשה בדיקה לפני קנייה!!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אתה הראשון שראיתי שרושם "מאזדה שלוש" ולא "מאזדה 3".

הנתונים של הרכב נשמעים טובים(טובים מידי?!).

כפי שאתה רואה הרכב מומלץ ,למעט הביטוחים.

בהצלחה!

נ.ב:תעשה בדיקה לפני קנייה!!

ביטוחים הכוונה למקיף?

פורסם

הביטוח שלה סביר לחלוטין כמו שאר המשפחתיות.

הביטוח מתייקר מנהג לנהג בפרמטר של גיל, מגורים, עבר תביעתי וכו'

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...