Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי טויוטה יאריס ספורט 04 אני מעוניין להחליף את ארבעת הצמיגים ברכב מכיוון שהם די שחוקים.

קבלתי הצעה על ארבעה צמיגים של toyo t1r 185/55/15 ב1800 שקל כולל עבודה וכוון פרונט?

העסקה טובה?

עוד שאלה שאני ממש מתלבט לגביה ולא הצלחתי למצוא תשובה בפורום:

האם זה מותר להגדיל את גודל הצמיג למידה אחת יותר והאם זה בכלל יתרום משהו לנהיגה ברכב הזה?

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם
שלום לכולם

ברשותי טויוטה יאריס ספורט 04 אני מעוניין להחליף את ארבעת הצמיגים ברכב מכיוון שהם די שחוקים.

קבלתי הצעה על ארבעה צמיגים של toyo t1r 185/55/15 ב1800 שקל כולל עבודה וכוון פרונט?

העסקה טובה?

האם זה מותר להגדיל את גודל הצמיג למידה אחת יותר והאם זה בכלל יתרום משהו לנהיגה ברכב הזה?

תודה רבה לכל העוזרים.

אני די בטוח שהמידה הזו חוקית לרכב שלך, יש לי בדיוק את אותה המידה החוקית על ההונדה ג'אז שלי שבמקור באה עם 175/65/14

בכל מקרה, העסקה היא סבבה, למרות שאתה יכול בתוספת מאוד קטנה להביא מידה הרבה יותר גדולה, אני שילמתי בדיוק את אותו דבר על בדיוק אותם צמיגים.

פורסם

מדהים שגוגל התחילו לייצר צמיגים. אני לא עומד בקצב ההתפתחויות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מדהים שאנשים פה רק מחפשים לעשות צחוקים ולהתפס על קטנות כשהפורום מאוכלס ברובו ע"י אוכלסיה שגילה הממוצע הוא מעל 25.

פורסם
מדהים שאנשים פה רק מחפשים לעשות צחוקים ולהתפס על קטנות כשהפורום מאוכלס ברובו ע"י אוכלסיה שגילה הממוצע הוא מעל 25.

אתה חושב שתשובה כמו "אני די בטוח..." היא לא בדיחה, במקרה הזה? זה אפילו יותר גרוע מבדיחה. זאת שאלה של כן או לא.

פורסם
שלום לכולם

העסקה טובה?

תודה רבה לכל העוזרים.

אתה בטוח שזה כולל כיוון פרונט? לא איזון גלגלים?

אתה מודע לכך ששינוי מידות מחייב רישום מתאים ברישיון? אישור שתקבל לאחר בדיקה מול נתוני היצרן.

פורסם

185.55.15 היא אכן המידה החוקית והיחידה המאושרת ליאריס T SPORT לדורותיה. לא ניתן להגדיל למידה אחרת בצורה חוקית.

1,800 ש"ח לרבעיית T1R זה מחיר סביר וגם אני תוהה האם מדובר בכיוון פרונט או איזון גלגלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פורומים בחו"ל טוענים שגם 195/55/15(צמיג רחב יותר) יושב טוב על הג'אנט, אך המידה הזו לא חוקית לרכב הזה בארץ. 185/55/15 זו המידה היחידה שמאושרת לרכב הזה.

המחיר שקיבלת הוא טוב, וכנראה התכוונת לאיזון גלגלים.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

תיקון. היום בצהריים הייתי בעוד מקום בפתח תקוה והבחור דרש 1700 כולל איזון גלגלים.

אני אצטרך לעשות כוון פרונט אחרי ההרכבה גם אם לפני זה לא היתה לי שום בעיית פרונט?

שוב תודה לכל העוזרים.

פורסם
תיקון. היום בצהריים הייתי בעוד מקום בפתח תקוה והבחור דרש 1700 כולל איזון גלגלים.

אני אצטרך לעשות כוון פרונט אחרי ההרכבה גם אם לפני זה לא היתה לי שום בעיית פרונט?

שוב תודה לכל העוזרים.

צמיגאי טוב יכול להגיד לך לפי השחיקה אם צריך כיוון גלגלים או פרונט לפי השחיקה. חפש שירשור מעולה שנפתח כאן בנושא בשבוע האחרון. חפש "כיוון פרונט".

• תוכן חדש...