Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המידות שנתת, התיבה שלך היא באזור ה- 160 ליטר פנימי, שזה הרבה, הרבה באופן שהייתי נזהר אם בכלל לתת לסאב את ההספק המוצהר.

אתה צריך להגדיר את מה שאתה רוצה באופן טוב יותר:

"חזק ברמות"- מזה צריך להביע? אתה יכול להגיד שאתה רוצה כמה שיותר חזק, גם על פני האיכות והמוזיקליות. זה L7 בודד ואין לך מסחרית. הוא ישמע חזק ברמה של L7 :).

"לכוון ל- 30" ? "בום רציני"- ??? אתה רוצה שהפאנצ' יהיה חזק או שהעוצמה הכללית תהיה חזקה? בד"כ פאנצ' חזק מתקבל בתדר גבוה יחסית, ויזה יבוא בסתירה עם כיוון נמוך.

זה נכון שתיבה יותר גדולה היא יותר נצילה וקטנה היא בעלת כושר ספיגה גבוה, ואני לא יודע מה אתה חושב לעשות עם הפורט, אבל בהנחה שאתה לא הולך לפתוח את התיבה ולנצל חלק ניכר מהחלל לטובת סלוט פורט- אתה לא כ"כ יכול לעשות את מה שניסית להגיד.

שני פורטים בקוטר 15 ס"מ כל אחד ובאורך של 70 ס"מ כל אחד, יביאו אותך בערך ל- 30 הרץ.

תוסיף עוד פורט אחד זהה ותגיע בערך לכיוון של 39-40 הרץ.

נ.ב.

אם כבר אתה הולך על נפח כ"כ גדול, הספק מוצהר פחות או יותר, ואלמנט 12" בודד, למה לא ללכת על תצורה אחרת כמו באנדפאס ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

השאלה אם הזוג פורטים האלו זה מומלץ כדי שהסאב ירד נמוך או שזה סתם איזה קומבינה כי התיבה קצת גדולה וזה ישמע רק "סבבה"...

אתה מבין מה אני אומר..לך עם הדמיון אפילו 3 פורטים שיהיה אם זה ישמע חזק אני הולך על זה..בנתיים אני הולך עם הזוג שאמרת..

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני לא מבין אותך.

אתה נמצא במצב נתון, כבר בנית את התיבה, אם הייתה לך אפשרות לבנות מחדש, הייתי אומר לך לבנות באנדפאס, או לבנות סלוט פורט, כיוון שאין לך את האפשרות, פורטים עגולים וגדולים הם פתרון לא רע.

האם זה יהיה חזק? כן.

האם זה יהיה מסוכן לסאב? יכול להיות. תהיה עדין מאוד עם הגיינים.

האם אפשר להגיע לתוצאה חזקה יותר ממה שהמלצתי לך? כן. בניה של תיבה מחדש.

אלא אם כן אתה רוצה לבנות תיבה חדשה, 2 או 3 פורטים של 6" ינצל יפה את הסאב בנפח הגדול הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא אין לי כסף לאחת חדשה...

דיויד אומר שלא יהיה מספיק התנגדות אוויר עם זוג של 70ס"מ..

מה עושים :(

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ככל שיהיה יותר שטח פנים של פורט הסאב ינגן יותר קרוב לפרי אייר. כדי לא לאבד שליטה מלאה על הממברנה עדיף להיות מתונים עם כמות הפורט. נכון זו תיבה גדולה, אבל עדיין, 2-3 פורטים 6" זה אוברקיל רציני. הייתי עושה דבר כזה עם כיוון גבוהה של 40-50 הרץ בשביל BURPים בלבד, לא למוזיקה.

פורסם

נו מה עכשיו הלך לי התיבה סתם הלך הכל ? מה 40 50 HZ מה אני יעשה עם זה..

אינעל הכל

פורסם

אני לא מספיק מבין בחישוב פורטים.לl7 שהיה מורכב אצלי הייתה תיבה כמעט זהה רק צרה יותר ב10סמ והיה פורט יחיד של 14 סמ והיא הייתה מוציאה סאונד משוגע.באס עמוק וחזק.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...