Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי 100K לקניית רכב ולאחר שנסעתי בשירוקו של חבר האוטו קנה אותי לחלוטין. אומנם זה לא טיל בליסטי (160 כ"ס) אבל הרכב יותר ממספק אותי, האיכות של תא הנוסעים גם מאוד חשובה לי (וגם האבזור) הבעיה היא שאין לי את הכסף לקנות אותו. כדי להשיג אחת כזאת יד שניה במצב טוב צריך להוציא באיזור ה 120-130K וזה קצת מעל הפופיק בשבילי. שקלתי מימון אבל באמת שבחיים לא התעסקתי בהלוואות ואין לי שמץ מה הסיפור עם זה.

ניסיתי להוריד קצת את הציפיות ומצאתי כל מיני אאודי A3 ו ב.מ.וו סדרה 1 במחירים יותר שפויים (עם ירידה מעטה בשנתונים. יותר לכיוון 2007-8-9) אבל אין לי מושג אם זה שהן עושות 0-100 ב 7.5 שניות אומר שאני אהנה מהנהיגה בהן.

כיום יש לי 206XS ואני מאוד אוהב לדחוק אותה לגבולות (יותר שלי משל האוטו אני מניח), השאלה אם אני אקבל את ההרגשה הזאת מ BMW 118 או שסתם זה ירגיש כאילו נוסעים מהר אבל משעמם.

ניסיתי גם את הסיטרואן DS3 אבל הפנים הרגיש כאילו הוא יתפרק מאוד מהר ואני גם לא מוצא יותר מידי כאלה למכירה...

אשמח לקצת מידע ממי שמכיר ויודע וגם הצעות לרכבים אחרים שאולי לא חשבתי עליהם יתקבלו בברכה.

פורסם

אתה יכול לקנות רכב ספורט אמיתי בתקציב הזה, MX-5 עם ירידה בשנתון ל-2006.

השאלה אם אתה צריך עוד משהו חוץ מהנאה מנהיגה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אתה יכול לקנות רכב ספורט אמיתי בתקציב הזה, MX-5 עם ירידה בשנתון ל-2006.

השאלה אם אתה צריך עוד משהו חוץ מהנאה מנהיגה.

יכול, כן. רוצה? לא כל כך. לא רוצה להקריב את הנוחות בשביל רכב קיצוני וה MX5 לא פרקטית בעליל, אפילו קניות אני לא אוכל לעשות איתה שלא לדבר על נסיעות לצפון או לדרום עם החברה.

מה גם שציינתי שאיכות התא והאבזור חשובים לי ובזה ה MX5 ספרטנית לחלוטין. נתתי את הדוגמאות שנתתי כדי לתת כיוון של לאן המחשבה שלי הולכת.

פורסם
מה עם gti מהדור הקודם?

יש גם אופצייה לגולף 160 ,יכול להיות שתענה על הציפיות שלך.

המממ גולף GTI באמת אופציה. ממש לא עגלה (לא נסעתי בה אבל אני יודע שהיא עושה 0-100 ב 6.9 אם אני זוכר נכון), יכולה להיות מאובזרת היטב, בנויה מצוין... אני רק מקווה שהתקציב מאפשר לקנות אחת במצב טוב ולא אחת עם 100K על השעון.

מה זה גולף 160? גולף עם 160 כ"ס? הפתעת אותי... לא מכיר בכלל.

פורסם

שם הדגם הוא גולף הייליין,מנוע tsi 1.4160 כ״ס,אם אני לא טועה הגיעה ב2009,יחד עם הדור השישי של הגולף.

מזכירה את השירוקו רק בעטיפה יותר מאופקת,לדעתי כמובן.

פורסם

קראתי שהחליפו,בכל מקרה לי הייתה תקופה את ההייליין ויש לי רק דברים טובים להגיד עליה,אבל זה כבר שייך לשרשור אחר.

פורסם

ה-1.4 טווין טורבו, מה שקיים שבשירוקו הוא מנוע בעייתי.

בכל מקרה בתקציב שלך ניתן לקנות ואגיות אחרות, חלקן חזקות יותר מהשירוקו 1.4

אופציות טובות הן GTI MK5 משנתון 2008. תוכל לרכוש את המקבילה, הלאון, בשלל גרסאות שונות.

לאון ספורט אפ(185 כ"ס), 2.0TFSI, יוצרה עד שנתון 2008.

לאון FR, המקבילה של הגולף GTI, מאזור שנתון 2008-2009.

תוכל גם לרכוש לאון 1.8ט', 160 כ"ס מאזור שנתון 2010-2011.

פורסם

לא אוהב סיאט... הן אומנם מתאימות לי בהרבה דרכים אבל פשוט לא מתחבר לרכב הזה. כמו המיטו. פעם הייתי מוכר כלייה בשביל אלפא אבל המיטו והג'ולייטה פשוט נראות עדינות מידי, כאילו נתנו לפנינה רוזנבלום לעצב אותן וזה ממש מרגיז כי מבחינת מפרט המיטו 155 כ"ס מתאימה לי כמו כפפה ליד.

אני במצב די מתסכל, יש לי 100,000 שקל ביד לקנות אוטו, זה חתיכת סכום ואני מסרב לקנות בסכום כזה רכב שאני לא אוהב. עם זאת אני גם לא ממש בקטע של להוציא את הסכום הזה על רכב בן 5 עם 100,000 ק"מ על השעון אז אני תקוע בערך בין לבין ובסופו של דבר אני כנראה אצטרך לחסוך עוד כמה חודשים ורק אז לקנות אלא אם כן תהיה איזו מציאה מרעישה ולכן אני כאן :)

פורסם

תסתכל לעיתים תכופות ביד 2,מדי פעם קופצות מציאות,הגולף של אחי לדוגמא בת 4 עוד מעט וגמעה רק 31k,ובסוף השנה תמכר.

בהצלחה.

פורסם
לא אוהב סיאט... הן אומנם מתאימות לי בהרבה דרכים אבל פשוט לא מתחבר לרכב הזה. כמו המיטו. פעם הייתי מוכר כלייה בשביל אלפא אבל המיטו והג'ולייטה פשוט נראות עדינות מידי, כאילו נתנו לפנינה רוזנבלום לעצב אותן וזה ממש מרגיז כי מבחינת מפרט המיטו 155 כ"ס מתאימה לי כמו כפפה ליד.

אני במצב די מתסכל, יש לי 100,000 שקל ביד לקנות אוטו, זה חתיכת סכום ואני מסרב לקנות בסכום כזה רכב שאני לא אוהב. עם זאת אני גם לא ממש בקטע של להוציא את הסכום הזה על רכב בן 5 עם 100,000 ק"מ על השעון אז אני תקוע בערך בין לבין ובסופו של דבר אני כנראה אצטרך לחסוך עוד כמה חודשים ורק אז לקנות אלא אם כן תהיה איזו מציאה מרעישה ולכן אני כאן :)

אל תקבע לפי מפרט. המיטו 155 דיי משעממת לנהיגה.

אני גם לא יודע איפה ראית ש-118 עושה 0-100 ב-7.5 שנ' (כנראה אתה מתבלבל עם הדור החדש).

לגבי סיאט, לגיטימי שאתה לא אוהב, לא הבנתי אם אתה לא אוהב את העיצוב, המותג או השם יודע מה. אלא שמה לעשות בטווח

המחירים שאתה יכול להרשות לעצמך יש להם הרבה להציע. גם האיביזה FR ואולי הקופרה נכנסות אצלך בתקציב (חולקות את אותו מנוע 1.4 חולה כמו בשירוקו עם הספקים של 150 ו-180 כ"ס בהתאמה).

קליאו ספורט משנתון 2009-2010 יכולה להכנס גם בתקציב שלך.

• תוכן חדש...