Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כמו שכתבתי בכותרת מחפש 4 צמיגים חדשים ליונדאי I30, לא ממש דחוף לי להחליף אבל רציתי לדעת איזה דגמים מתאימים לדרישות שלי כדאי שאם אני אתקל במבצע או משהו בסגנון אני אהיה מוכן לקניה מהירה ולא אצטרך להתלבט.

המידה היא 185/65/15 קוד מהירות H88, כרגע מורכב על האוטו הסט המקורי הנקוק אופטימו K415, צמיג ירוק שלא מצטיין בשום דבר וקצת רועש.

אני מעוניין בצמיגים שקטים ונוחים יותר, לא ממש משנה לי אם הם ירוקים או לא, וכמובן שיהיו ממותג מוכר. מביקורי הקודמים בפנצ'ריות עושה רושם שרוב הצמיגים במידות האלה הם ירוקים ונתקלתי בעיקר בהנקוק מאותו סוג, קונטי אקו קונטקט ומישלן אנרג'י שהם מאוד יקרים, האם גם יוקוהאמה A דרייב נחשב לצמיג ירוק?

קצת לא ברור לי הנושא של קוד מהירות, מותר להרכיב צמיגים עם קוד גבוה יותר?

אשמח לקבל המלצות לדגמים ספיציים וגם לפנצ'ריות אמינות באיזור הצפון (עפולה, נצרת, חיפה).

תודה מראש.

פורסם

לי יש נסיון טוב עם Goodyear EXCELLENCE.

לא ירוקים, נוחים ושקטים, בעלי אחיזה טובה, ותוצרת גרמניה. מעט יקרים, אבל שווים.

בקשר לקוד מהירות, אתה יכול להרכיב צמיגים בעלי קוד מהירות זהה למה שכתוב ברישיון הרכב או גבוה יותר, אבל לא נמוך ממה שכתוב ברישיון הרכב.

פורסם

שלום.

המידה שלך היא ה"אשמה" בכך שרוב הצמיגים שאתה פוגש הם ירוקים, ואם לא ירוקים, אז כולם "צמיגי נוחות".

לא רשמת, כמה כסף אתה מוכן להשקיע.

המלצה שלי:

350 ש"ח - FALKEN ZE912

400 ש"ח - YOKOHAMA C.DRIVE או KLEBER HP3

430-480 ש"ח - GOODYEAR EXELLENCE או BRIDGESTONE B250

CONTINENTAL PREMIUM CONTACT הכי איכותיים אבל גם הכי יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין לי בעיה להשקיע 1500 שקלים ברביעייה וגם יותר.

חשדתי שמשהו מוזר עם המידה הזאת ובדקתי במספר מקומות והכל מלא בצמיגים ירוקים.

איך הקונטי אקו מבחינת אחיזה, נוחות ושקט?

איך יוקוהאמה A דרייב מאותן בחינות? איך ה-C דרייב לעומתו?

היה לי ניסיון של שנים ארוכות עם גודייר אבל נפילה קטנה עם eagle ntc 5 שהיו מאוד לא מוצלחים.

vladclar, אני קורא כמעט את כל התגובות שלך לגבי צמיגים, על מה אתה היית הולך אם הדרישות הן נוח ושקט עם אחיזה סבירה אבל לא לנהיגה ספורטיבית או משהו בסגנון.

יש המלצות לפנצ'ריות בצפון?

תודה רבה!

פורסם

אולי שמת לב שכל הקורולות החל מ 2008 הגיעו עם GOODYEAR EXELLENCE במקור?

צמיגים טובים מאוד.

צפון זה אזור גדול.

יש לך רשימת פנצריות שמפרסמות ב TIRES4U:

http://tires4u.co.il/default.asp?Psearch=1&iArea=2&iCity=0

תתקשר למה שהכי קרוב אליך ותבדוק לגבי GOODYEAR EXELLENCE\ C.DRIVE\B250, מה יש במלאי, מה המחיר ומה התאריכים.

וכן, C.DRIVE עדיפים על A.DRIVE במה שאתה מחפש בצמיגים, והמחירים די דומים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן שמתי לב לנושא הקורולה, אחר כך הם עברו ליוקוהאמה ספק A וחזרו לגודייר.

יש טעם לשלם (הרבה) יותר על הברידג'סטון? נתקלתי גם בהרבה רכבים שמגיעים כסטוק עם ברידג'סטון טורנזה ובכולם היה נוח ושקט למדי.

תודה רבה!

פורסם

אני אישית לא חושב שברידג'טסון שאתה יכול להשיג במידה שלך ( B250 ) עדיפים על EXELLENCE.

אבל, אם ההפרש הוא כ 50-70 ש"ח לצמיג, ובגלל השפעת ניסיון לא טוב שלך עם דגם אחת של GOODYEAR על המוצרים של היצרן הזה,

תוסיף ותקנה ברידג'סטון.

אם אתה מדבר על הדגם היותר יקר של ברידג'סטון, שעולה בסביבות 700 ש"ח לצמיג, אין הצדקה ואתה כבר במקום יכול לקנות CONTI PREMIUM, אפילו במחיר יותר זול.

פורסם

המועמדים הסופיים שלי הם ה-c דרייב והאקסלנס, אעדכן לאחר הקניה למרות שלא בטוח שזה יהיה בקרוב.

תודה על העזרה!

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים אני מקפיץ כי אני מעוניין לסיים עם הצמיגים היום.

עברתי בכל הפנצ׳ריות בעפולה ויש רק סינים וקומהו במלאי.

מישהו מכיר מקום מומלץ בנצרת?

תודה!

פורסם

רשמת שגם איזור חיפה בא בחשבון אז מנסיון עם 2 רכבים בעבר - צמיגי תמר במפרץ חיפה.

צמיגאי נחמד, אמין, מקצועי ולוקח מחירים נוחים.

ממליץ לך לבדוק מה יש לו להציע.

פורסם

בדקתי, אין לו כלום. אף אחד לא מחזיק מלאים נורמלי מהמידה הזאת.

הייתי ממש לחוץ לסגור את זה היום אבל זה לא קרה.

הזמנתי יוקוהאמה C דרייב 2, מקווה שאהיה מרוצה.

פורסם
בדקתי, אין לו כלום. אף אחד לא מחזיק מלאים נורמלי מהמידה הזאת.

הייתי ממש לחוץ לסגור את זה היום אבל זה לא קרה.

הזמנתי יוקוהאמה C דרייב 2, מקווה שאהיה מרוצה.

עלות?

פורסם

היום הותקנו 2 יוקוהאמה C-DRIVE2, עלו 420 ש"ח ליחידה ובוצע גם כיוון פרונט. הצמיגים מהשבוע ה-19 של 2012.

מרגישים מיד בהבדל מבחינת רעש, נוחות ואחיזה לעומת ההנקוק אופטימו הבינוניים שהגיעו במקור עם הרכב.

אני ממליץ בחום על אביב סוכנויות שיושבים ביציאה מעפולה לכיוון התענכי"ם, שירות מעולה וגם מחיר טוב.

שבת שלום.

צמיג.jpg

פורסם

חבל שלא ראיתי את הדיון לפני- מבחינת יחס עלות/תועלת אז הK715 מצויינים בנוחות/אחיזה/שקט/צריכת דלק.

הם היו עולים פחות מיוקוהאמה -אבל בכל זאת קנייה טובה- תיתחדש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...