Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי יהונתן וברשות אישתי סוזוקי בלנו שנת 2000 סטיישן.

ישנה בעיה ברכב שלאחרונה הוחמרה.בהתנעת הבוקר הרכב מוציא עשן לבן (עננת עשן) וזה מה שהיה עד לאחרונה עכשיו גם בנסיעה הוא מוציא עשן לבן(לא עננה) אבל לא מעט.הייתה גם נזילת שמן קטנה והרכב עבר החלפת אטם ראש שסתומים וגם טיפול 10000.

לרכב כ160000 ק"מ.

ישנם מומחים שאמרו כי לא ניתן להחליף גומיות שסתומים ברכב-יצתכן שהבלוק ניזוק ואז-החלפת מנוע

ישנם כאילו שאומרים שמחליפים מנוע וזהו

ישנם כאילו שיש להם אפיו מחיר להחלפת גמיות שסתומים.

ניסיתי לשלוח הודע פרטית לכמה חברים שהייתה להם אותה בעיה אך אין לי מספיק הודעות על מנת לעשות זאת...

אם למשהו יש/היה ניסיון דומה ופיתרון טוב לבעיה אשמח לקבל עצה.

נ.ב אני מאיזורפתח תקווה.

אני מודה מראש על כל עזרה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני אסביר לך מה הדילמה של בעלי המקצוע שייעצו לך. המנוע שלך ישן מאוד ומבלי לפתוח אותו יהיה קשה לדעת מה מצבו.

בהחלט ניתן להחליף גומיות שסתומים אבל לא בטוח שזה יפתור את בעיית העישון של הרכב.

בכל מקרה ניתן לבצע בדיקת קומפרסיה כדי לבדוק האם הלחצים בצלינדרים תקינים אבל גם זה לא יתן תשובה מדויקת של מה צריך להחליף.

אם אתה רוצה חוות דעת נוספת אני ממליץ לך לפנות אל מוסך היצירה בפ"ת.

תפנה אל אבי או אל סמי ותגיד להם שהגעת מהפורום. תתן להם לבדוק את הרכב ולאחר מכן תשב אתם לכוס קפה כדי שיוכלו להסביר לך בדיוק מה הבעיה ברכב.

• תוכן חדש...