Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רציתי כלב [ואבא הביא...]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מארק, דווקא הצלחת לא רע. בכל אופן, ספור אמיתי וגם השאלות. כשאני מספיק לקחת אותו לארגז, הוא חופר ועושה. הבעייה שאינו מגיע לשם ביוזמתו.לעיתים נראה לי שהוא רואה בזה פינת משחקים ולא שרותים.

ערן ידידי, חתימתך,התמונה המצורפת וגם הקודמת קצת מדאיגים, כותב לך בקרוב בפרטי.

סליחה, כעת ראיתי שגם אחרים הגיבו, אגיב בהזדמנות. תודה.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערן ידידי, חתימתך,התמונה המצורפת וגם הקודמת קצת מדאיגים, כותב לך בקרוב בפרטי.

.

:-D:-D:-D

הקפה על הגז ,כמה סוכר אתה אוהב ?

Gn'f'R

פורסם

כאשר לחתולה יש גורים, היא נוהגת ללקק להם את פי הטבעת שלהם לאחר הארוחה במטרה לעודד אותם לעשות צרכים.

אינני יודע עד איזה גיל המנהג הזה מתקיים, אבל קח בחשבון שאתה צריך לחקות את הפעולה הזאת בכך שתעסה לו את פי הטבעת עם צמר גפן לח.

כשהוא יהיה מספיק גדול, נפגיש אותו עם טוסיק כדי שילמד ממנו קצת (חוסר) נימוסים והליכות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
צריך לחקות את הפעולה הזאת בכך שתעסה לו את פי הטבעת

ל[פנדוב יש מזל. אם היה מצליח "להביא" את האלפא, יש סיכוי לא קטן שהיא היתה מעסה לו את פי הטבעת, אבל לא באותה רכות שאתה מתאר :lol:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

יש חתולים, שלי למשל, שלא מכירים בחול הקריסטלי. אם אתה מתעקש עליו - תתחיל מחול רגיל מתגבש, ובהדרגה תערבב אותו עם כמויות הולכות וגדלות של הקריסטלי.

:turn-l:
פורסם

ראשית תודה לבי רו. החתול אכן מחפש מקומות נסתרים לצרכים. נרה שאתה מבין בעניין, אם יש עוד עצות, אשמח מאוד לשמוע. תודה.

504, כמה שבירו מבין בחתולים, ההיפך נאמר על בכיר האספנים. ייתר דיוק אולי הוא יודע הרבה אך לא בהכרח על 146. 300000 ויותר ללא טיפול ראש לרכב שעובד קשה זה בסדר? רליאנט- מעדיף רובין.

רועי ? אתה אומר ככה, אז אני אומר ככה וככה וככה וככה, במילים אחרות, היזהר מחמתם של חובבי החתולים. אלו אנשים קשוחים.

לא שאני מסית או מסכסך אבל...שימו לו ביס.

נ.ב יוב.ק ממש לא מתעקש על קריסטלי. החלפתי אותו. אך אולי המיקום הוא המפתח כפי שטוען בי רו.

פורסם

504, כמה שבירו מבין בחתולים, ההיפך נאמר על בכיר האספנים. ייתר דיוק אולי הוא יודע הרבה אך לא בהכרח על 146. 300000 ויותר ללא טיפול ראש לרכב שעובד קשה זה בסדר?

והעובדה שסובארו לאונה טחנו חצי מליון ק"מ בקיבוצים, על תקן של זונת הנהגים, הופך אותן לרכב טוב? נחשק? מוצלח?

אמינות היא תכונה טובה, נהדרת אפילו, אך מעולם לא קניתי רכב רק בגלל שהוא אמין. אמינות מבחינתי היא בונוס - ופועל יוצא של תכנון בסיסי איכותי(ע"ע מאזדה מיאטה או דגמי לקסוס למיניהם).

ללא קשר ל-146 הספציפית, שכנראה התעלתה באורך חיי מנועה על אחיותיה, הושקתה בנוזל רדיאטור יקר ערך, נהנתה מנהג עם רגש ואפילו לא הורכבה ביום שני, ה-146 עם הבוקסר היו מכוניות נאות ולא מוצלחות. המנוע היה חלש ומיושן, התנהגות הכביש לא מבריקה - וכך גם הנוחות, הבלמים, איכות היצור וגו'. מתיחת הפנים והמעבר למנועי TS, שיפרה את המכונית ודגמי TI שלה כבר היו חביבים למדי.

צר לי יקירי. עם כל הסימפטיה אליך ולכתיבתך, זה חרא של אוטו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתה הולך ומשתבח ידידי.

תעבור למזון יבש ברגע שתוכל ותצמד אליו ללא גוון עד שהשלשול יעלם.

דרך מומלצת (ואולי יחידה) להוציא מילה טובה מ504 על אלפא היא כנראה לשים עליה סמל של אריה קטן, אולי הוא לא ישים לב:lol:

פורסם

תנסה לשים את החול בקופסה קטנה ונמוכה, כזאת שיהיה לחתול קל להיכנס לתוכה. אנחנו השתמשנו בהתחלה במכסה של קופסת נעליים.

בהצלחה!

אה... ושים תמונה (אפשר ליד אבטיח...)

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
דרך מומלצת (ואולי יחידה) להוציא מילה טובה מ504 על אלפא היא כנראה לשים עליה סמל של אריה קטן, אולי הוא לא ישים לב:lol:

תתפלא, אבל ממש לא. יש לא מעט אלפות שחביבות עלי, רק שכולן, מה לעשות, שייכות כבר להסטוריה.

אני מאד אוהב את הג'ולייטה ומחליפתה הג'וליה(ואת הגרסאות הספורטיביות שלהן) ואת ה-GTV6 של שנות השמונים - ויש לי פינה חמה בלב גם ל-164 2 ליטר(להבדיל מה-V6), ל-147 ול-156, כל עוד אינן מצויידות בסיליספיד(הטעות במקור).

בדומה, גם רוב ההיצע של פיז'ו בשנים האחרונות ממש לא מבריק, עם נקודות אור בודדות דוגמת RCZ, 3008 ו-508. את כל סדרת X07 ממש לא אהבתי - וגם 308 ו-208 לא ממש עושות לי את זה.

אני אחד האנשים האחרונים שתוכל להאשים אותם בנאמנות מותג עיוורת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לכל חתול אופי משלו, כך שאם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לעזור.

לגבי ההערה שניתנה פה על גירוי לצורך עשית צרכים, בגיל חודש כבר אין צורך לעשות זאת, וניתן לראות שהוא כבר מסתדר בעצמו.

באופן כללי, גור צריך מקום שבו הוא מרגיש בטוח כדי לישון (פינה מרופדת), ארגז לצרכים, מזון עשיר ומים, והכי חשוב: גירויים חיצוניים.

הרבה יותר קל להרגיל אותו עכשיו להתנהגות רצויה מאשר בעתיד.

להתיישב על הרצפה ולתת לו לטפס עליך ולהרדם עליך, להרגיל אותו למגע שלך (ושל אחרים במידת האפשר)

להרים אותו לצורך ליטוף, להפוך אותו בעדינות על הגב תוך כדי משחק, ללחוץ בזהירות על כריות הרגליים כדי להוציא את הצפרניים החוצה על מנת שבעתיד יתרגל גזירת צפרניים או לבדיקת וטרינר. שיתרגל למגע בכל חלקי הגוף, כולל פנים, אוזניים, בטן וזנב.

כשיגדל מעט כדאי להרגיל אותו לסירוק והברשה. גם אם אין לו פרווה ארוכה, זה עוזר לצמצם את הנשירה ברחבי הבית, ברי יותר לפרווה וטוב לקשר בינכם. להרגיל אותו לסירוק בכל הגוף, כולל הבטן (בעדינות).

ולשחק איתו. לא חייבים לקנות צעצועים במיוחד, גור חתולים יכול להתעסק חצי שעה עם כדור נייר או בובה על חוט קשור למקל.

אם אתה משחק איתו ב"קרבות", להפסיק ברגע שהוא מוציא ציפורניים או נושך בכח. לא להעניש, להכות או לדחוף, פשוט להפסיק את האינטראקציה.

פורסם

בי רו, תודה, טוב שאמרת לי על הטיפול בקרבות ובכלל.

קניתי היום מזון גורים קשה, השרתי שלוש דקות וסיננתי מיים, הוא לא רוצה. אשרה קצת יותר, ניסיתי מהיד, ניסיתי לצפות באוכל רטוב, להבא אולי אתן רק מזה, שיאלץ לאכול?

קקי, עדיין במקומות מיסתור, כשאני מספיק לתפוס ולוקח לארגז- עושה שם לפעמים. אך לא הולך לשם ביוזמתו.

מבחינתו זה קצת ארגז חול למישחק.

אגב, כך גם אלפא, לוקחים לטיפול במוסך, היא פוגשת חברות אלפות שנדירות בכביש ולכן רוצה להישאר.

פתאום הבנתי למה רנו לא רואה מוסך- היא לא רוצה לפגוש עוד כמוה, סנוביזם צרפתי או שהיא עצמה לא אוהבת את..עצמה...

רוי, תודה גם לך. כבר בוצע. אם יש עוד טיפים, בשמחה.

אמיגר, מצד אחד אתה אומר שאני משתבח, מצד שני שאעבור למזון יבש. עברתי, עברתי בגלל זה אני משתבח. זה הוא שלא עבר... לא מסכים בינתיים. חבל, הוא ישתבח.

אמיגר ו504. אלפא 164דומה ל405, אלפא 1900 דומה ל403. 504 קופה- פינינפארינה? דומה לפיאט 124 קופה. 404 קבריולה נראית כמו פיאט 1500 קבריולה מוגדלת-פינינפארינה.כך שלא צריך להחליף סמל. שלא לדבר על מסחריות זהות.

• תוכן חדש...