Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי את המערכת JVC AVX836 לאוטו,

טויוטה ראנקס 2003,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את המערכת לשליטה מההגה?

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך. קרא את כללי הפורום***

השאלה זה איך אני יודע אם זה מתאים לרכב שלי,

בנוסף, לאן זה אמור להתחבר במערכת ?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח לקבל תשובה בנושא.

מישהו כבר ניסה/עשה את זה?

פורסם

אני לא עשיתי את זה אבל גם אני חיפשתי מתאם לרכב שלי..

כמו שכבר כתבו לך - יש צורך במתאם. לשתי החברות שהוזכרו יש באתר שלהם לחצנים לבחירת הרכב שלך לפי יצרן, דגם, שנתון ולפעמים גם איזה רדיו/רמקולים/מגבר מותקנים ברכב במקור מהמפעל. בהתאם לכך תקבל תשובה אם יש להם מתאם לרכב שלך.

למכשיר שציינת יש כניסה/הכנה לשליטה ממהגה, לפי הצהרת היצרן, לפחות.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה אלברט,

חיפשתי באתרים את הרכב שלי, אבל לא מצאתי, יכול להיות שאין מתאם ?

פורסם

יכול להיות שאין מתאם אבל אולי זה כמו לקורולה מאותה שנה.. אבל זה הימור.

החיבור לרדיו מתבצע, לרוב, עם בננה כמו של אוזניה. לחיבור של צד הרכב רצוי מתקין טוב..

פורסם

אלברט, את הדגם של רנקס כמובן שאין,

חיפשתי לפי טיוטה קורולה רגילה, וגם אין.

או שלא חיפשתי נכון.

• תוכן חדש...