Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- אם לג'יפ מורכבים ספייסרים מאוקולון על ארבע הקפיצים, ורוצים להוריד אותם מסיבה כלשהי, במה זה יכול להפריע?

- והאם צריך לעשות כיוונים מחדש למתלים או לעשות כיוון פרונט או משהו כזה?

- ואיך שהבנתי שעם ספייסרים לא עוברים טסט, האם זה נכון או לא?

- בכללי, בשביל מה צריכים ספייסרים? יתרונות \ חסרונות.

תודה.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

שלום

עניתי לך בשירשור קודם, אבל המשיך גם פה.

#אפשר להוריד ספייסירם, זה לא אמור להפריע, אולי אפילו לעזור בהתנהגות הרכב, יציבות וכו'.

#כן, לאחר פרוק של הספייסירים, יש לבצע כיוון פרונט.

השינוי הוא גדול, בעיקר במתלים נפרדים.

סביר שהיה היתכנסות או יתבדרות אופנים, תלוי במבנה מערכת הגה.

ושינוי בקמבר

אין צורך בשינוי מתלים.

#ברמת העיקרון, גם אם חסר לך פח זבל באוטו, לא עוברים טסט (לא בצחוק, מנסיון)

כל מכון טסטים והרגישות שלו.

# התפקיד של הספייסרים הוא לרוב לצורך הגבההת הרכב, אך לרוב הוא הפתרון הזול והפחות מומלץ.

תמיד יש עדיפות להגבהה בעזרת סט קפיצים ובולמים יעודיים שהגבהה היא חלק מתפקידם.

אני נוסע עם פראדו לדוגמה. סט ספייסרים עולה בסביבות ה 1000-1500 ש"ח לאכותיים.

על סט הגבהה של אולדמן הכולל קפיצים ובולמים שילמתי 7500 ש"ח.

מפחינת צורה חיצונית, תקבל אותו אפקט.

למה צריך הגבהה זאת כבר שאלה אחרת, ויש לתשובה קשר ישיר למה אתה מתכנן לעשות עם הרכב.

כל מה שרשמתי מתייחס לרוב הכלים הדו-שימושיים שמסתובבים בכבישים.

לתשובה יותר מדוייקת עבורך, רצוי מאוד שתיתן את סוג הרכב והשנה.

בהצלחה

פלג_

פורסם

תודה רבה פלג, הג'יפ הוא קיה ספורטאז' הדגם הישן (1995-2003). ואם כבר התחלנו עם השאלות ,אז כאשר מסובבים את ההגה עד הסוף, הגלגל משתפשף מעט מאוד בחלק הקדמי שלו עם הטמבון (בחלק הפנימי של בית הגלגל), והשאלה היא אם מורידים את הספייסרים זה אמור לפתור את הבעייה ? ושאלה אחרונה (לכרגע), האם שוטר נותן דוח או מוריד אוטו מהכביש אם יש לו ספייסרים?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

שלום

לא בטוח שפרוק הספייסרים יפתור את הבעיה, להפך.

יש מצב שפרוק הספייסרים יחמיר את המצב.

אבל למקרה זה יש נסיבות נוספות, אני די בטוח שמידת הצמיגים והג'אנט היא לא המידה המקורית של הרכב.

יכול להיות שהיא מאושרת ברשיון, אבל סביר שאלו לא הצמיגים שאיתם הגיעה הרכב מהחברה.

ויש סיכוי טוב שזאת אחת הסיבות להוספת הספייסרים.

לרוב הגבהת הרכב מאפשרת שימוש בצמיגים גדולים ורחבים יותר.

אבל יש אפשרות שגם ג'אנט אחר (אופסט שונה) היה הפיתרון לבעיה.

אצלי בהיילקס שבתמונה, גודל הצמיג עדיין היה גדול מספיק כדי לשפשף את הכנף במיקרים מסויימים (הצלבות שההגה לא ישר)

הפתרון היה חיתוך קטן של הכנף וצביעה.

אצלך אפשר אולי לבצע זאת בפגוש.

אני די בטוח שוטר יכול להוריד מהכביש/או לתת דו"ח על שימוש בספייסרים.

אך אני חושב שזה תלוי בעיקר באיך ניראים הספייסרים, יש חברות שהספייסרים שלהם מאלומניום, יש אלומניום צבוע בכחול זוהר.

יש ספייסרים מאקולון, לרוב בלבן.

בשורה התחתונה מאוד תלוי כמה זה קורץ לעין עבור השוטר, וכמה הוא מעוניין למצוא.

אם אתה שואל אותי, זה היה השיקול האחרון שהיה נכנס למשווה עבורי.

פלג_

פורסם

השיקול האחרון להוריד את הספייסרים, או להשאירם? כי אם לא צריכים אותם עדיף להוריד לא ?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם

אם חלק מהמטרות של הרכב הם שטח, אז או להשאיר את הספייסרים, או להחליף סט קפיצים.

אם הרכב לא מיודע לטיולי שטח ברמה סבירה, תוריד את הספייסרים, כיוון פרונט.

ונגמר הסיפור.

מה עדיף, נעלי הרים או סנדלים?

זאת בדיוק אותה שאלה, אני לא מכיר את הצורך שלך.

פלג_

• תוכן חדש...