Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי סובארו B3, ואחת הבעיות העיקריות ברכב זה הבגאז'.

חשבתי אולי אפשר להוציא את הגלגל הרזרבי(בגודל מלא) ולפנות כמה עשרות ליטרים, יש אפשרות כזאת?

פורסם

אפשר להוציא את הגלגל הרזרבי.

אבל - מה תעשה כשיהיה לך פאנצ'ר (תקר) ? תשאר תקוע, במקום לסוע לדרכך לאחר מספר דקות של עבודה בהחלפת הגלגל.

שווה ? לדעתי לא.

alfa 156 2.5.

פורסם
אפשר להוציא את הגלגל הרזרבי.

אבל - מה תעשה כשיהיה לך פאנצ'ר (תקר) ? תשאר תקוע, במקום לסוע לדרכך לאחר מספר דקות של עבודה בהחלפת הגלגל.

שווה ? לדעתי לא.

קודם כל תירגע.במקרה פנצ'ר יש "ספריי לתיקון מהיר"עולה כמה שקלים!

ב.הבעיה תבא במקרה של קרע גדול בצמיג. או בטסט.

פורסם

יש את הספריי לתיקון תקרים שלפי דעתי עושה תעבודה או שאפשר להבריג בורג גדול מהחור(עושה ת (את ה )עבודה טוב מניסיון)

לפי דעתי זה שווה כי הסיכוי שזה יקרה קטן והסבל שלי מכך גדול מאוד מאוד! מי שמחזיק בתצורת ה5 דלתות מודע לבעיה.

למה אמורה להיות בעיה בטסט? יש היום רכבים ללא גלגל רזרבי.

יש אפשרות לשים גלגל רזרבי קטן כמו מה שיש לכל שאר המשפחתיות?

נניח והוצאתי את הגלגל הרזרבי יש איזה משהו שנראה כמו קלקר צבוע בשחור מסביב לגלגל, ניתן לתלוש אותו? ואז אני פשוט מחזיר את הרצפה בחזרה למקום?

פורסם

אם אני לא טועה הצורה של המקום שבו מאוחסן הגלגל הרזרבי היא עגולה ולא כל כך נוחה לאחסון דברים שהם יותר ארוכים מקוטר הגלגל, וגם אם אתה מתכנן להחזיר את הרצפה למקום איפה בדיוק אתה פותר את הבעיה?

( לא שאני מזלזל רק מנסה להבין במה יתרום להוציא את הגלגל ולהחזיר את הרצפה?)

פורסם
למה מה אתה הולך להעמיס בבג'אז הזה?

כי זה רכב משפחתי ולא משאית קטנה.

דבר ראשון אתה ראית את התא מטען של הרכב? אם לא אז אתה לא יודע על מה אני מדבר..

ודבר שני אתה לא עונה לי על השאלה.

אם אני לא טועה הצורה של המקום שבו מאוחסן הגלגל הרזרבי היא עגולה ולא כל כך נוחה לאחסון דברים שהם יותר ארוכים מקוטר הגלגל, וגם אם אתה מתכנן להחזיר את הרצפה למקום איפה בדיוק אתה פותר את הבעיה?

( לא שאני מזלזל רק מנסה להבין במה יתרום להוציא את הגלגל ולהחזיר את הרצפה?)

חשבתי אולי להנמיך את גובה הרצפה ככה(שייצור מן אמבטיה כזאת..) ומסביב לגלגל יש חתיכת קלקר שחור עם עם תאים בתוכה שתופסת מקום לא קטן. אז חשבתי להוציא גם את הגלגל וגם את הקלקר וליצור אולי רצפה כפולה...

פורסם

במקומך, היתי מוציא הכל מהבגאז' ומכסה את הרצפה בכיסוי גמיש בעובי שעולה על כמה מ"מ וזהו בלי רצפה כפולה ובלי כלום כי גם זה תופס מקום, תוציא הכל, תרפד עם משהו שנראה נעים לעין בצורה של הבגאז' ושלא יהיו לך דפיקות על ברזל ערום בזמן נסיעה וזהו.

• תוכן חדש...