Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות כביש 4 צפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי מכיוון אשדוד,אור יום,5 אחה"צ.

לפי הוויז יש מצלמה כמה ק"מ לאחרמחלף יבנה,רק בקטע הזה יכול להיות שמצלמה צילמה אותי כי עקפתי רכב,לא יודע על כמה (בוודאות מעל למותר).

לא היה פלאש או משהו מוזר,כשזרקתי מבט על הוויז והייתי בדיוק בנקודה של המצלמה האטתי.

צילם/לא צילם?

מישהו יודע אם היא פעילה או לא?

בנוסף על כך לא שמעתי מוזיקה בכדי לשמוע את הוויז,הוויז לא הוציא ציוץ,אפשרי?

פורסם

למיטב ידיעתי, בקטע הזה של כביש 4 ישנם רק דחלילים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עד ראשל"צ ממה שידוע לי אין מצלמות אמיתיות, אחרי זה אין אפילו דחלילים עד ת"א.

בכל מקרה אם היה מצלם אותך היית רואה פלאש ממה שידוע לי.

פורסם

תהיה רגוע, הכל בסדר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקווה שאתם צודקים , אני יודע שהמצלמה הראשונה על כביש 4 מכיוון אשדוד לחיפה היא דחליל , מה שיכול להיות שצילם אותי זו השניה...

פורסם

ידוע לי שהמצלמה לפני מחלף יבנה לבאים מצפון לדרום הינה פעילה, אם זאת בעוברי שם עם וולנטיין הוא לא איתר התראת ראדר ולפי כך אני מסיק שהיא הפסיקה את פעילותה(בין אם זמנית או לא אינני יודע)

Boris.K

פורסם
ידוע לי שהמצלמה לפני מחלף יבנה לבאים מצפון לדרום הינה פעילה, אם זאת בעוברי שם עם וולנטיין הוא לא איתר התראת ראדר ולפי כך אני מסיק שהיא הפסיקה את פעילותה(בין אם זמנית או לא אינני יודע)

לא פעילה. חפרו לידה חפיר ענק של רכבת ישראל ועובדים שם על הרחבת הכביש. כבר כמה חודשים ארוכים שהיא עומדת באופסייד, עקומה לגמרי. מה גם שאין בכלל ארון חשמל לידה. בקיצור, דחליל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נתחיל בזה שבכביש זה הועלתה המהירות ל 110 רק בחודש וחצי האחרונים הורידו ל 70 עקב שיפוץ והרחבה.

שום מצלמה לא עובדת למעט זו שנוסעים מצפון לדרום בערך כ 2 קילומטר לפני יבנה כל השאר סתם עומדות ריקות

• תוכן חדש...