Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן בקרוב להוסיף את התוסף של XADO לגיר שלי הרכב שלי. במנוע זה עשה פלאים ואצל אשתי ברכב גם במנוע וגם בגיר שדפק התחיל לעבוד מעולה!

להבנתי הדרך היחידה להכניס משו לשמן גיר היא דרך פתח חזרת שמן של האינטרקולר, האם יש דרך נכונה יותר?

כמו כן מכונאי אחד הפחיד אותי שברכבים עם קולר מים במידה ויש דליפה אז הלך גיר, ושיפוץ גיר DSG (להבנתי זה מה שיש לי) עולה 10K בקלות. חשבתי שאם אשים קולר חיצוני אוכל להימנע מנזק מיותר זה, ואני די בטוח שאם חסר שמן גיר איזה חישן ידליק מנורה כזאת או אחרת אז בקולר אויר יש פחות סיכון.

האם זה נכון?

שאלה נוספת, אם כבר מתעסקים בכל המערכת הזאת, כדאי להחליף על הדרך שמן גיר? אני יודע שזה סיפור די יקר כ600 ש"ח רק השמן לפני עבודה.

תודה

אגב רון, אשמח אם תוכל לתת סדרי גודל מחירים שאדע לאן להתכוונן כמובן שלא מדובר בהצעה מחיבת לפני ביקור אצלך.

פורסם

הגיר שלך זה 6 הילוכים פלנטארי לדעתי ולא DSG. אלא אם כן זה טור, אז 4 הילוכים מסוג הישן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רובוטי בVAG זה DSG - גיר כפול מצמדים. היה גם גיר 6 הילוכים פלנטרי - אוטומט רגיל (כימעט בטוח שזה הגיר אצלך, היה לי גיר הזה בפסאט 2006 FSI). על ידית ההילוכים שלך כתוב DSG?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלך ברכב מותקנת תיבה אוטומטית בעלת 6 מהירויות עם טיפטרוניק.

 

התיבה הזו לא סובלת מבעיות כמו התיבה הישנה מטיפוס 01M שבו הקולר היה נפרץ ושמן היה מתערבב עם נוזל קירור.

התיבה הזו לא סובלת מהתחממות יתר לכן אין צורך הוסיף קולר חיצוני.

 

אם חסר נוזל ATF (שמן גיר) לא תדלק שום נורה בלוח השעונים.

 

המלצתי

 

קפוץ למוסך לשם בדיקת מפלס נוזל ATF.

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...