Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

הרכב : יונדאי אקנסט 1500 אסטים 1999 אוטומטי

הבעיה : נעילה מרכזית לא עובדת

הסיפור : היתה בעיה באחת הדלתות , הוחלף מנוע תחליפי ( מהערכות הפשוטות ) במקום מנוע שנראה היה אותו דבר .

לזמן מה הכל עבד בסדר ואז הפסיקה הנעילה לעבוד לסירוגין , אשתי פיתחה שיטה של בוא ננסה הרבה עד שזה מצליח ולאחר זמן מה הפסיקה המערכת לעבוד לחלוטין .

מצב :

ברכב יש אזעקה + אימובלייזר ושלטים שנוטרלו ( האימובלייזר פשוט הוצא על ידי המוסכניק ) לאחר מכן הנעילה המרכזית לא הושפעה ועבדה ( זה היה לפני הקלקול המדובר )

בפירוק הדלת הבעייתית המקורית הסתבר לי שהמנוע / מוט לא היה מכוון נכון ומשך את הזרוע יותר מדיי והיא פשוט נתקעה - הוחלף מנוע שוב ( יש לי כמה ) .

בפירוק דלת נהג נמצא מנוע 2 חוטים מחובר למוט המקורי ובנוסף מתחבא שם משהו שנראה כמו מנוע נעילה מקורי מחובר בקצה הדלת מבפנים לכפתור נעילה .

במעקב אחרי החוטים מהמנוע 2 חוטים הוא מגיע ל צמה שהולכת ל2 רילאייז ( מצאתי רילאיי שאמור להיות טוב החלפתי כל פעם אחד וזה לא שינה ) , ומשם לאזעקה ( משהו של גיל קאר לא זוכר את הדגם השלטים דמויה אליפס מחודדת בקצוות )

מצאתי גם פיוז 20 שהלך מהצמה לכיוון האימובילייזר המנותק הפיוז תקין הוחלף ולא השתנה

במבט בפיוזים בפנים הרכב המקוריים לא מוזכרת נעילה מרכזית כמו גם בקופסה בתא המנוע

אני מניח שהמנוע בדלת נהג הוא למען שלטי הנוחות או שעשו איזשהי קומבינה אחרת

רעיונות ? ?

בתודה מראש וחג שמח

עפר.

פורסם

מצטער על ההקפצה

אבל מישהו ? משהו ?

מישהו יודע איך בנויות המערכות באקסנט מהשנים האלה ?

תודה

עפר.

פורסם
בוקר טוב ,

הרכב : יונדאי אקנסט 1500 אסטים 1999 אוטומטי

הבעיה : נעילה מרכזית לא עובדת

הסיפור : היתה בעיה באחת הדלתות , הוחלף מנוע תחליפי ( מהערכות הפשוטות ) במקום מנוע שנראה היה אותו דבר .

לזמן מה הכל עבד בסדר ואז הפסיקה הנעילה לעבוד לסירוגין , אשתי פיתחה שיטה של בוא ננסה הרבה עד שזה מצליח ולאחר זמן מה הפסיקה המערכת לעבוד לחלוטין .

מצב :

ברכב יש אזעקה + אימובלייזר ושלטים שנוטרלו ( האימובלייזר פשוט הוצא על ידי המוסכניק ) לאחר מכן הנעילה המרכזית לא הושפעה ועבדה ( זה היה לפני הקלקול המדובר )

בפירוק הדלת הבעייתית המקורית הסתבר לי שהמנוע / מוט לא היה מכוון נכון ומשך את הזרוע יותר מדיי והיא פשוט נתקעה - הוחלף מנוע שוב ( יש לי כמה ) .

בפירוק דלת נהג נמצא מנוע 2 חוטים מחובר למוט המקורי ובנוסף מתחבא שם משהו שנראה כמו מנוע נעילה מקורי מחובר בקצה הדלת מבפנים לכפתור נעילה .

במעקב אחרי החוטים מהמנוע 2 חוטים הוא מגיע ל צמה שהולכת ל2 רילאייז ( מצאתי רילאיי שאמור להיות טוב החלפתי כל פעם אחד וזה לא שינה ) , ומשם לאזעקה ( משהו של גיל קאר לא זוכר את הדגם השלטים דמויה אליפס מחודדת בקצוות )

מצאתי גם פיוז 20 שהלך מהצמה לכיוון האימובילייזר המנותק הפיוז תקין הוחלף ולא השתנה

במבט בפיוזים בפנים הרכב המקוריים לא מוזכרת נעילה מרכזית כמו גם בקופסה בתא המנוע

אני מניח שהמנוע בדלת נהג הוא למען שלטי הנוחות או שעשו איזשהי קומבינה אחרת

רעיונות ? ?

בתודה מראש וחג שמח

עפר.

היי עופר ,

ראשית האם הרכב ננעל עם הכנסת המפתח לצילנדר דלת נהג

פורסם

היי ,

כן המנגנונים עובדים כראוי , אין בעיה לנעול או לפתוח באמצעות המפתח , כמובן שאני מדבר על נעילה של הדלת הספציפית בלבד

הנעילה המרכזית לא מגיבה כלל

בדלת הנהג כמו שאמרתי יש מנוע אוניברסלי ולמוט המקורי מחובר עוד ראש שלדעתי הוא הנעילה המרכזית המקורית

עפר.

• תוכן חדש...