Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי לאחרונה פיאט פונטו ספייס 2006 דגם 1.3 6DYNAMIC הילוכים גיר רציף, אני יד ראשונה (01) עם 88 אלף ק''מ ב30K.

עשיתי לה את כל הטיפולים הנדרשים, עכשיו אני מעוניין להחליף שמן גיר .

פה נוצרת הבעיה !

לאף אחד אין מושג איזה שמן צריך, נסעתי לחברה הם אמרו לי שזה יעלה 168 שקל כולל מע''מ לליטר בלבד !

הם לא אמרו לי איזה שמן זה של איזה חברה, אמרו לי רק את המחיר .

מישהו יכול להגיד לי או להמליץ על שמן גיר שמתאים לתיבה שלי ?

תודה מראש.

הדרך הגאונית להרוויח כסף באמצעות האינטרנט מפעילות של 3 דקות ביום.ללא צירוף חברים, ללא מצגות או חוגי בית, וללא מכירות!!

http://dimazeekrewards.weebly.com/

פורסם

01 ברישיון זה יד שניה, לא ראשונה. בכל מקרה, 170 שקל לליטר זה היסחפות בה' הידיעה, בטח כשמדובר בפיאט ולא באיזה פורשה. תנסה להתקשר לכמה מוסכים מורשים ולקבל מהם מידע לגבי סוג השמן הדרוש והמחיר. אתה תגלה שיש הבדלים בין מוסך למוסך, אפילו בין המורשים.

פורסם

לנסות להיתקשר למוסכים אחרים של פיאט או סיטרואן טויוטה וכאלה ?

וברישיון רשום00 בעלים קודמים .

הדרך הגאונית להרוויח כסף באמצעות האינטרנט מפעילות של 3 דקות ביום.ללא צירוף חברים, ללא מצגות או חוגי בית, וללא מכירות!!

http://dimazeekrewards.weebly.com/

פורסם

איך רכשת לאחרונה רכב משנת 2006 ואתה יד ראשונה? ברשיון של הרכב אולי רשום 00 (כי הוא עדיין על שם הבעלים הקודם) אבל אתה נחשב יד שנייה.

אחרי שהבהרנו את הסוגייה הזו וכמו קודמי גם אני מציע לך להתקשר (או יותר טוב, לגשת) למוסכים מורשים של פיאט ולשאול כמה תעלה ההחלפה. 170 ש"ח זה מחיר מופקע או שהוא כולל את עלות הנוזל וההחלפה.

כמו כן אני ממליץ על נוזל מקורי בלבד ולא תחליפי, גם אם מדובר בתחליפי איכותי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לתיבת הילוכים אוטומטית SPEEDGEAR של פיאט , כמו ברכבך , אין לשים שום שמן סיכה חוץ מהמקורי. אין לו תחליפים ראויים.

מדובר בשמן המכונה TUTELA CVT N.G .

הקיבולת להחלפה הינה 1.98 ליטר או 1.8 ק"ג.

ניתן להשיג נוזל זה בחנויות מסויימות ובכל מוסך פיאט מורשה.

ממליץ לבדוק בחנות "סודאי" בת"א רח' בן אביגדור 3 , שהיא חנות לחלקי חילוף מקוריים לפיאט, אלפא ולנצ'יה.

http://www.sudai.co.il/

אישית החלפתי בפונטו 16V שמן כזה לא מזמן במוסך פיאט מורשה בירושלים "אוטודי". חוייבתי על מיכל 2 ליטר מק"ט 2L14781900

סך של 134 ש"ח לפני מע"מ. מחיר עבודת ההחלפה לא ידוע כי בוצע במסגרת טיפול 80,000 שכולו חוייב ב 1.55 שעות עבודה.

פורסם

מחיר החלפת שמן גיר רציף מבחינת עבודה לא אמור לעלות יותר מהחלפת שמן מנוע.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בדר"כ השמנים של BG לתיבות אוטומטיות תואמים לתקנים של מרבית יצרני הרכב הייתי בודק אם השמן שלהם

BG Universal Synthetic CVT Fluid עומד בתקן של פיאט.

פורסם

לפני כחודשיים על לי שמן גיר רציך לפונטו ספייס 160 ש"ח ל-2 ליטר ממוסך מורשה בחדרה.

הדגם : Teutela NG CVT.

אגב בספר רכב רשום לא להחליף פילטר שמן גיר רציף אך בספר של היינס רשום להחליף כל 40 אלף , עדיין לא החלפתי מה לדעתכם לעשות ?

השמן עדיין אדום.

פורסם

לפי ההוראות שלא השתנו עדיין - לא מחליפים פילטר שמן כלל. הפילטר מוחלף רק במקרה של תקלה בתיבה (לא מה שיש אצלך, כנראה מאוד), או אם הוא דולף או החליד או נזק עקב נזילת חומצת מצבר. לפני מספר שנים שאלתי ואמרו לי שהוא גם מאוד יקר - מעל 400 ש"ח.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...