Jump to content

Just1ce

  • הודעות

    51
  • כאן מאז:

הנקודות של Just1ce

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. לנסות להיתקשר למוסכים אחרים של פיאט או סיטרואן טויוטה וכאלה ? וברישיון רשום00 בעלים קודמים .
  2. שלום לכולם. רכשתי לאחרונה פיאט פונטו ספייס 2006 דגם 1.3 6DYNAMIC הילוכים גיר רציף, אני יד ראשונה (01) עם 88 אלף ק''מ ב30K. עשיתי לה את כל הטיפולים הנדרשים, עכשיו אני מעוניין להחליף שמן גיר . פה נוצרת הבעיה ! לאף אחד אין מושג איזה שמן צריך, נסעתי לחברה הם אמרו לי שזה יעלה 168 שקל כולל מע''מ לליטר בלבד ! הם לא אמרו לי איזה שמן זה של איזה חברה, אמרו לי רק את המחיר . מישהו יכול להגיד לי או להמליץ על שמן גיר שמתאים לתיבה שלי ? תודה מראש.
  3. שוב שלום. צריך חוות דעת לגבי 1.3 דגם Dynamic 16V טיפטרוניק או אוטומט . הכי חשוב לי לדעת זה איך האמינות , הנוחות , החיסכון בדלק , הטיפולים במוסך האם חלפים זולים , ועל מה להיסתכל לפני שקונים . תודה לעוזרים .
  4. ומה לגבי ב1400 ידני ? יותר טוב מ1250 ידני ? ומה לגבי הדלק .
  5. תקציב עד 45K
  6. אני מחפש יד שניה . אהבתי את העיצוב שלה ואת הנוחות בפנים והכי חשוב את החיסכון בדלק ! נהגתי על הידנית והיא סבבה לגמרי סוחבת בעליות כמו גדולה . אשמח לשמוע עוד תגובות.
  7. אז אתה אומר עדיף לבחור ידנית עם 65 כוח סוס ? ולעזוב את הרובוטי בצד ?
  8. היי לכולם. מישהו יכול לתת לי חוות דעה על תיבות ההילוכים של הגרנדה ? קראתי הרבה חוות דעת על הגרנדה ואני עד עכשיו לא מצליח להבין איזה בעיות יש בתיבה הרובוטית .
  9. yulianx . כן, הצריכה היא 1/13 או אפילו יותר אבל בין עירונית .
  10. אני מבין שגיר רציף הוא מאוד חיסכוני. איזה מכוניות יש עוד עם גיר כזה ??
  11. כרגע יש לי לנסר 2007, הצריכה היא 1/7 בעיר . תשעים אחוז מהנסיעות שלי בעיר. נכון לעכשיו זה מה שבחרתי : פיאט גרנדה פונטו2007/8 אוטומט הונדה ג'אז 2007/8 אוטומט טויוטה יאריס 2005/8 מה אתם אומרים לגבי הדגמים האלה ? אם יש משהו ששכחתי תגידו.
  12. את האמת אני מעדיף לא להעביר הילוכים, השאלה מה יותר אמין אוטומט או רובוטי.
  13. איזה גיר עדיף לקחת ? הבנתי שרובוטי לא משהו זה נכון ? ועדיף ידני או אוטומט
  14. אחי לא ביקשתי שתנסה לשכנע אותי להישאר עם הרכב הזה, ביקשתי חוות דעת לגבי הגרנדה
  15. 10-15אלף בשנה
×
×
  • תוכן חדש...