Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באדום לבן אסור לחנות (אסור אפילו לעצור).

תו דייר לא אומר שמותר לחנות במקום אסור,

הוא מאפשר לך לחנות ללא תשלום במקום מותר באזור מסויים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
פקידה בעירייה טענה שהפקח לא נתן דו״ח לאדם מסוים משום שיש לו תו דייר ברחוב.

הפקידה יכולה לדבר עם הפקח שנתן לי דו"ח למרות תו החניה בגלל עמידה בחצי אדום לבן ?!

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אתה יכול לחנות באדום לבן בוודאי

ואתה זכאי גם לקבל על כך דו"ח

בתל אביב העיר הנאורה , ובגלל מצוקת החניה יש נם רחובות בהם מותר להחנות באדום לבן בשעות הלילה .

כמובן שיש תמרור המתיר זאת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם לי יש שאלה:

שמו לי בטסט מדבקה כזו בצבע כתום עם חור בספרה חמש? מה זה אומר? האם אני יכול להחנות את הרכב שלי במרפסת של השכן בקומה החמישית בשעה חמש בלבד? או שמותר לי להחנות שם עד השעה חמש בבוקר? ומה קורה אם השכן צובע באדום לבן את המרפסת? אני עלול לחטוף דו"ח מפקח זריז?

לפעמים אני משתגע מהשאלות ההזויות פה. כאילו מה, לא עברת תיאוריה מעולם? אתה לא יודע שאסור לעצור לצד אבני שפה הצבועות אדום לבן? הזוי...

פורסם
גם לי יש שאלה:

שמו לי בטסט מדבקה כזו בצבע כתום עם חור בספרה חמש? מה זה אומר? האם אני יכול להחנות את הרכב שלי במרפסת של השכן בקומה החמישית בשעה חמש בלבד? או שמותר לי להחנות שם עד השעה חמש בבוקר? ומה קורה אם השכן צובע באדום לבן את המרפסת? אני עלול לחטוף דו"ח מפקח זריז?

לפעמים אני משתגע מהשאלות ההזויות פה. כאילו מה, לא עברת תיאוריה מעולם? אתה לא יודע שאסור לעצור לצד אבני שפה הצבועות אדום לבן? הזוי...

**צונזר**, אם זה לא היה נשמע לי מוזר לא הייתי שואל.

אני קיבלתי דו"ח באדום לבן ברחוב שלי עם תו חנייה, וכשהתקשרתי לעירייה לדווח על רכב שעומד באדום לבן, הפקח הגיע ונסע, התקשרתי שוב לעירייה ואמרו לי שיש לו תו דייר אז מותר לו לחנות שם, ולכן לא קיבל דו"ח

פורסם
את הדו"ח קיבלת כי הפקידה ידעה שאתה מלשין.

להתקשר לעירייה בגלל חניה באדום לבן גועל נפש.

עוד אחד..

יש אחד בבניין ליד שכל פעם מלשין שחונים לו בחנייה הפרטית שהוא תפס באדום לבן, כל פעם שמישהו חונה לו שם הוא מתקשר, הם באים ואז מקבלים דו"ח.

חוץ מזה, שהתקשרתי אחרי שמישהו לא ראה אותי וכמעט נכנס בי כי מי שחונה באדום לבן חוסם את הנתיב שלי בכניסה לרחוב דו סיטרי.

אז אם אתה לא יודע אל תגיב חתיכת ילד...

פורסם
פקידה בעירייה טענה שהפקח לא נתן דו״ח לאדם מסוים משום שיש לו תו דייר ברחוב.

בערים מסויימות שבהן יש מצוקת חנייה קשה, היתה התחשבות של הפקחים ולא ניתנו דו"חות חנייה בשעות הלילה המאוחרות לרכבים עם תו חנייה איזורי (ייתכן שהיתה הנחייה שבשתיקה לא לתת דו"חות). אינני יודע אם ישנה היום הנחייה כזו להתחשב (בעבר, בת"א למשל פקחים היו מעלימים עין בחניות באדום לבן אחרי שעה 22:00 לערך).

alfa 156 2.5.

פורסם
עוד אחד..

יש אחד בבניין ליד שכל פעם מלשין שחונים לו בחנייה הפרטית שהוא תפס באדום לבן, כל פעם שמישהו חונה לו שם הוא מתקשר, הם באים ואז מקבלים דו"ח.

חוץ מזה, שהתקשרתי אחרי שמישהו לא ראה אותי וכמעט נכנס בי כי מי שחונה באדום לבן חוסם את הנתיב שלי בכניסה לרחוב דו סיטרי.

אז אם אתה לא יודע אל תגיב חתיכת ילד...

אני לא אתעצבן כי מה שכתבת זה מחמאה בשביל אחד שיש לו ילדים בגיל שלך.

חוץ מזה זה משאיר אותך מלשין.

אני במקומך מדבר עם זה שחונה שם מסביר לו את הבעיה ומגיע להבנות בדרך זו או אחרת.(להלשין זו לא דרך).

פורסם
אני לא אתעצבן כי מה שכתבת זה מחמאה בשביל אחד שיש לו ילדים בגיל שלך.

חוץ מזה זה משאיר אותך מלשין.

אני במקומך מדבר עם זה שחונה שם מסביר לו את הבעיה ומגיע להבנות בדרך זו או אחרת.(להלשין זו לא דרך).

ואם אגיד לך שהוא לא מוכן להקשיב בטענה שזה לא פוגע באף אחד?

פורסם

מה שכתבתי לך ולא הבנת זה שאפשר לחנך אנשים בהרבה דרכים גם כואבות אם צריך.

להלשין זה לא בלקסיקון שלי.

פורסם

קנס כספי זה לא כאב?

פורסם

אתה רומז לאלימות פיסית?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...