Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה להתקין dvd ברכב ושהמסכים יותקנו במשענות הראש.

הרכב הוא אופל אסטרה 2005.

השאלה שלי היא איך בוחרים נכון? (ראיתי הרבה סוגים) מה חשוב שיהיה? ואילו חברות הן המומלצות ביותר.

השימוש של ה dvd הוא לילדה שלי בת השנתיים (הנסיעות בד"כ הן שעה וחצי). והתקציב עד 1000 ש"ח

תודה על העזרה!

:-)
פורסם

בתקציב עד 1000 שקל המלצות על חברות לא ממש רלוונטית, בתקציב הזה לדעתי ניתן לקנות משענות ראש עם מסך וDVD כבר בנוי בפנים, רצוי שיהיה גם משדר FM על מנת שההתקנה תהיה זולה ותוכל לשמוע את הDVD ברדיו הראשי דרך רמקולי הרכב.

אם התקציב גדול אז יש כבר אפשרויות יקרות כמו מערכת מולטימדיה/ניווט ומשם לפצל למסכים, אבל זה כמה פי5 לפחות מהתקציב שציינת

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כמו שנכתב, יש מערכות שכוללות זוג משענות ראש, עם מסכים וDVD מובנה

באחת מהן, שמשרת את שני המסכים. זה בד"כ כולל גם משדר FM, שתוכל לשמוע

את זה דרך הרדיו ברכב. מגיע גם עם שלט וכד'.

אין מה להמליץ על חברות, זה הכל אותו "זבל סיני" ;-)

סה"כ זה הפתרון הכי זול והכי יעיל.

• תוכן חדש...