Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה VS לאון - אהרונוביץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגורו כתב במבחן על ה ג'ולייטה TCT -

http://www.netcar.co.il/magazin/focus/juleon12.asp

ויש עוד ..

רק מלקרוא סעיפים אלה של הכתבה הייתי מצפה מחברי פורום מכובדים להרים גבה

האם הגורו רואה נסתרות , הרי הרכב הנ"ל נבחן בארץ על ידי לפחות ארבעה עיתונאי רכב

נבחן בחו"ל ע"י מיטב מגזיני הרכב , והם לא פיתחו תאוריית קשר לגבי תאוצת הרכב .

האם אלפא טועים – או העיתונאים בארץ ובחו"ל טועים .-

ואולי הגורו ,,

, הוא רושם כי אנשים המכירים את שני הרכבים יודעים את התשובה – האם הוא בדק או התקשר לאחד מהם כדי לאמת את המסקנות ..

מדוע הוא לא מפרסם את המדידות של המהיריות שהוא השיג – כולל בהאצות ביניים .

האם זה תואם או שונה ממדידות שנבחנו ע"י עיתונאי רכב אחרים .

וכעת לתשובות -

1. יש מערכת המכבה את המנוע בעצירה – לחיצה על הבלם בזמן עמידה מכבה את המנוע
    שחרור הבלם מפעיל אוטומטית את המתנע/סטרטר ומדליק את המנוע אבל ..
    גם הנהג , לא המערכת האוטמטית יכול להניע את המנוע במצב זה ,
    לא ממתג ההנעה עם מפתח הרכב , אלה במתג הנעה/ביטול נוסף על הדופן גם כאשר ההילוכים משולבים .
    מסקנה – יש מנגנון המנתק את את ההילוכים גם כאשר הרכב במצב הילוך מחובר .
  2. יש מערכת עזרה למניעת הידרדרות אחורה בזמן התחלת נסיעה -

לחיצה עמוקה וארוכה על הבלם מפעילה את המערכות הנ"ל -

עקיפת המערכות הנ"ל כדי להתחיל נהיגה ללא השהיה מתבצעת ע"י -

1 . ביטול מנגנון כיבוי המנוע בעצירה – אחרי הפעלת המנוע , יש מתג ביטול המערכת , לחיצה ארוכה על המתג , נדלקת נורה , וסמן בצג בלוח , מערכת כיבוי המנוע וההנעה האוטומטית כבויה .

במצב רגיל - אחרי עצירת הרכב ולפני התחלת נסיעה , שחרור לחץ קל של דוושת הבלם , מרפים בעדינות כמו שחרור חצי קלצ' , מרגישים כיצד הממסרה נדרכת יש רעד קל של חיבור ,

כעת לוחצים קלות על הבלם , הבלמים רגישים וגם ללא לחיצה עמוקה מונעים את תזוזת הרכב .

והממסרה ממתנתקת מהבקרות האלקטרוניות .

משחררים את הבלם ולוחצים על דוושת הגז – הרכב מתקדם מיד עם השהיה מינמלית , 2 השניות האבודות נעלמות .

2 .נהיגת ספורט – פתיחות .. -- דודה בלה .

ביטול מנגנון כיבוי המנוע בעצירה , העברה למצב Dדינמיק במתג ניהול המנוע והמערכות הנוספות .

לחיצה על הבלם עם רגל שמאל , העברה למצב ידני ( לא חייב אפשר גם פתיחה ללא משיכת הילוך במצב ממסרה אוטומטית – הממסרה תעלה הילוכים לבד )

אבל נשאר במצב ממסרה ידני –

רגל שמאל על הבלם שחרור קל של הבלם , הממסרה מתחילה להתחבר , לחיצה קלה על הבלם לניתוק הממסרה .

רגל ימין לחיצה על דוושת הגז והעלאת סל"ד ל כ 2200 ושמירת סל"ד זה .

המתנה לאות זינוק – שחרור בלם ולחיצה עמוקה על דוושת הגז , פתיחה חמודה ללא השהיה .

כעת לבדיקת התנקות המערכות – משאירים את מנגנון החסכון של כיבוי המנוע עובד במצב עצירה .

הגעה למצב עצירה – ומיד שחרור קל של דוושת הבלם , יש חיבור קל של הממסרה , לחיצה קלה על הבלם

והרכב עומד במקום ולא זז – ומנגנון הכיבוי לא נכנס לפעולה .. פלא , הרכב עומד לא זז ולא נכבה , אפשר באופן רגלי לעקוף את האלקטרוניקה ..

3 . האצות ביניים – לא מדדתי – אחרים כן .

מאת: קובי ליאני, מערכת וואלה - http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2514282

מבחן אלפא ג'ולייטה -

תאוצת הביניים התרחשה כאמור בין 80 ל-120 קמ"ש וזו ,,, ותוך 5.5 שניות בלבד במצב D, כך שההבדל גדול ולא רק בתחושות.

ומאחר והגורו לא נתן נתוני מדידה , אין אפשרות לבדוק מי צודק ,, אבל , יש מדידה אחרת

14 נובמבר 2011 מאת רן אלקובי - סיאט לאון 1.8TSI DSG במבחן

עם נתון תאוצת ביניים של 5.7 שניות 80-120 קמ"ש (בהילוך שלישי)

http://cartube.co.il/road-test/124-sea-road-test/2129-סיאט-לאון-מבחן-דרכים-–-ספרדייה-גרמנית.html

וסתם היגיון פשוט ,, Common sens - ואני לא נכנס לנקודה אילו נתונים נכונים .

ראיתה דברים שלא מסתדרים לך הם שונים מאחרים , מדוע לא לשאול לברר ללמוד , , ,

מדוע אתה לא רושם נתוני מדידה להשוואה., למה ישר לפתח תאורייה - ולמה לא רשמתה את התאורייה !!

ואת זה כותב אחד מהצד ( כמובן עם ג'ולייטה סקסית ויפה , ) אבל ,, נהנה ללמוד לשאול , ולא הגורו אמר ,,

אייל .

יש לי שאלה טכנית ואשמח לקבל תשובה מכם שכן אתם מבינים הרבה יותר,

דובר פה על עליה במהירות מ-80 קמ"ש ל-120 קמ"ש בהילוך שלישי. אנחנו מדברים על ידני או טיפטרוניק?

אני שואל כי אצלי יש 1.8 TSI אוטומט שזה DSG כמובן ובמהירות של 80 קמ"ש הרכב אצלי כבר בהילוך 6 או 7....איך פה רק 3?

אין לי הסבר אחר חוץ מנסיעה בידני או טיפטרוניק או שאני טועה?

אשמח להסבר, מקווה שאצלי זה תקין, ידוע שהוא מעביר להילוכים גבוהים מהר מאוד אז שאלתי - זה בסדר? הגיוני? (הרכב שלי)

תודה לכולם.

• תגובות 365
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טיפטרוניק כמובן, זה די מובן מאליו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה למי שהביא את הלינק -

שכחתי כמה כיף לקרוא כתבות של אהרונוביץ' - כתבה שכתובה לכולם, בשפה בוטה, חותכת ועניינית.

איזה כיף ")

נ.ב. כיף נוסף הוא הסרת המעטה הפסאודו-ספורטיבי שאלפא מתיימרת למכור במכוניות האחרונות שלה. פיאט תישאר פיאט ולא משנה איזה סמל תשים לה מקדימה, הוא כמובן ניסח את זה טוב יותר, משהו עם פקאצות, טוויטר ו"כי אני באמת אוהבת אלפא"

אני מכיר כמה כאלה. שיהנו עם הפיאטים שלהן.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כתבה שכתובה לכולם, בשפה בוטה, חותכת ועניינית.

לכולם או למכנה המשותף הנמוך ביותר? בוטות לשם הבוטות, לא יותר מזה. לא רק בכתבה הזאת, בכלל. בארץ הרבה מבלבלים בין בוטות ליושרה ד"א. חבל.

כיף נוסף הוא הסרת המעטה הפסאודו-ספורטיבי שאלפא מתיימרת למכור במכוניות האחרונות שלה.

ממש מסע צלב...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
משנים של קריאה.

רק שאני לא מניח שהוא אובייקטיבי (גם הוא לא), אני רק יודע מה הסובייקטיביות שלו.

זו לא פעם ראשונה שאתה אומר זאת, כמדומני. זו היתה אמירה שטותית אז וזו אמירה שטותית עדיין.

היא שטותית כי היא מניחה:

1. שכל הבקרות עובדות "נכון" קרי אותו הדבר. הן לא. לא רק שהן לא, יש בקרות עם יותר ממצב אחד, אז איזה מהמצבים נועד לנהיגה "נכונה"? תלוי מה המטרה שלך.

2. שיש כזה דבר "נהיגה נכונה". בהחלט יש, כתלות במטרה: מנהלתית, מהירה, משחקי אחיזה.

3. שכל מצב של אובדן אחיזה הוא שגיאת נהיגה. לאו דווקא שגיאה. אם אתה רוצה לייצר את קצב ההתקדמות המהיר ביותר, אז למעט ציוצים קטנים, אין לך אובדני אחיזה משמעותיים. במידה ויש, אז מדובר על שגיאה.

4. שבקרות לא טועות בפיענוח לעולם ולעולם נותנות פתרון אידיאלי למצב נתון (תקרא את הכתבה ותראה טענות כלפי מערכת אלקטרונית שמתערבת שלא לצורך. אם אתה רוצה, יש לי דוגמאות משלי).

דווקא המערכת באלפא יחסית ליברלית ולא היסטרית כמו ברכבים אחרים.

אבל נניח שהשטות הזו נכונה, עדיין אני לפחות הייתי רוצה לתקן את טעויות הנהיגה שלי בעצמי. להוריד קצת גז כשצריך, בעצמי. לתקן כניסה מהירה מדי לסיבוב, בעצמי. לתקן החלקה, בעצמי.

זה כל העניין בנהיגה, לא?! לא! האפשרות להתמודד בעצמך עם שגיאות נהיגה יכולה להוות נדבך בעניין הזה שנקרא "נהיגה" אך בכך לא מסתכם העניין.

אחרת בשביל מה בכלל גיר ידני, לדוגמא, אם DSG מבצעת יותר טוב?

כמה נהגתי? בפעם האחרונה, כ600 ק"מ מזוקקים (כלומר לא בפקקים), על הTCT.

אגב, למה ציינת שאתה רכשת רכב בעל DSG או שאני טועה?

מצד שני Cuore Sportivo עדיין לא מסוגל להסביר מהי התנהגות "מאוזנת", למשל, למרות שהוא משתמש במילה.

אין תת היגוי בכניסה ולמעשה הTURN IN מעולה. תגובות הרכב לINPUT של הנהג מדודות, שומרת על הקו הנבחר.

בינתיים נראה שCuore Sportivo "מטשטש" אותנו בצורה אינסופית - כמו סוכן מכירות. זה לא ייגמר.

.

.

.

הנה השתכנעתי - דבר ראשון בבוקר אני רץ לאלפא להזמין את הגו'ליטה......כדי להכנס בעץ כי הרכב לא פונה!

למה "מטשטש"? מבלבל עם עובדות זה נקרא. צר לי על תגובתי הקצרה, פשוט אין בכוחי לענות לטענות הענייניות הרבות שהעליתי בתגובתך זו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
בינתיים נראה שCuore Sportivo "מטשטש" אותנו בצורה אינסופית - כמו סוכן מכירות. זה לא ייגמר.

.

.

.

הנה השתכנעתי - דבר ראשון בבוקר אני רץ לאלפא להזמין את הגו'ליטה......כדי להכנס בעץ כי הרכב לא פונה!

נמנעתי מלהגיב עד עתה כי הרי אני משוחד ואני מודה בכך, אני מאלו שהסמל של האלפא עושה לי את זה עוד לפני שראיתי אפילו את האלפא המדוברת, יחד עם זאת, אנשים, תתעוררו, תנהגו בשתי המכוניות ותבינו את ההבדל התהומי בין הלאון הנוטה לתת היגוי חריף לבין הג'ולייטה המאוזנת להפליא, תוסיפו לכך את המראה ולא פחות חשוב הסמל :-), אל תתחשבו במחיר :-) ותרוצו לקנות ג'ולייטה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

עפר - הנה דעה של אדם (ראובן) שאולי הוא משוחד (כפי הודאתו), אבל לפחות יש לי ידיעה ברורה אודות יכולת הנהיגה שלו והעדפותיו, הרקע שלו, המכוניות שהוא החזיק ומחזיק ולפחות בהיבט הזה אני מקבל אינדיקציה ברורה ביותר. על מנת שזה לא יישמע גורו - אוסיף שחילוקי הדעות שבינינו רבים המה ועמוקים. אבל זו אינדיקציה ברורה כאמור ולא משנים של קריאה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

Sportivo ו-RK, בשבילי זאת התקשקשות מיותרת, נהגתי על הגו'ליטה תלתן ירוק במשך כמה שעות ואינני מבין על מה אתם מדברים. (אגב, כבר סקרנו זאת לעומק בשרשור אחר פה בפורום)

הרכב שומר על קו כמו פריוס, כדי לשמור על קו הוא מחייב כניסה איטית בצורה מוגזמת לפניות וחזרה מאוחרת מאוד לגז אחרת תסיים בנתיב השני והסוסים שלו זה הדבר היחיד שמפצה על הבזבוז הזה.

כבר דיברנו על זה ושוב אני מביא את הביקורת של EVO שאני מאוד מתחבר למה שכתבו שם:

http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/250711/alfa_romeo_giulietta_cloverleaf_review.html

עריכה: עכשיו אני רואה בביקורת של EVO בהערה שהגו'ליטה 1.4 אמורה להיות מתנהגת יותר מהתלתן הירוק (הגרסא הבכירה), הזוי - כנראה שהפחתת המשקל קדימה סידרה שם משהו.

פורסם

אם קודם חשבתי שביומיים עמוסים בעבודה מפסידים בשרשור הזה הרבה,

אז עכשיו אני רואה שמספיק להפסיד חצי יממה כדי להפסיד המון...

אתייחס לכמה ציטוטים ממס' עמודים אחורה -

ברור שהג'ולייטה טובה מהלאון, בכל תחום כמעט: מנוע, גיר (באוטומטיות), מתלים, שלדה, הגה, בלמים, חומרים, בטיחות, טכנולוגיה.

האמת שלאון עוצבה ע"י וולטר דה סילבה - שם דבר בתעשייה, מתוך כוונה לחקות את אלפא רומיאו, תוך הצלחה חלקית בלבד. בעיניי הלאון נאה, אך מחווירה כאשר מוצגת לצד ג'ולייטה.

התייחסו לזה כבר לפני אבל בכל זאת,

ברור ? מה זה אומר בכלל..?

אולי לדעתך האלפא טובה יותר, וזה בסדר אבל ברור זה ממש לא.

GuyHar - ללא הפרש במחיר קשה מאד להגיד שגרסאות מקבילות של הג'ולייטה נחותות מהלאון, ההיפך הוא הנכון. מה שכן, התמחור בהחלט מכריע את ההתמודדות.

בראש ובראשונה אציין - אי אפשר להתעלם מהפרשי המחיר. זה פשוט לא ראלי.

אבל בכל מקרה,

לא אמרתי שהג'ולייטה גרועה, היא לא.

היא פשוט לא יותר טובה מהלאון 1.8TSI... זה הכל.

אתה כתבת שמשלמים יותר על עיצוב בג'ולייטה. אני טענתי שבכלל לא בטוח שעלה יותר כסף לעצב את הג'ולייטה, מאשר את הלאון, ושאתה לא יכול לקבוע את זה רק בגלל שהג'ולייטה יותר יפה לטעמך. זה הכל.

רוני סיכם את זה הכי טוב שאפשר...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אם קודם חשבתי שביומיים עמוסים בעבודה מפסידים בשרשור הזה הרבה,

אז עכשיו אני רואה שמספיק להפסיד חצי יממה כדי להפסיד המון...

אתייחס לכמה ציטוטים ממס' עמודים אחורה -

התייחסו לזה כבר לפני אבל בכל זאת,

ברור ? מה זה אומר בכלל..?

אולי לדעתך האלפא טובה יותר, וזה בסדר אבל ברור זה ממש לא.

בראש ובראשונה אציין - אי אפשר להתעלם מהפרשי המחיר. זה פשוט לא ראלי.

אבל בכל מקרה,

לא אמרתי שהג'ולייטה גרועה, היא לא.

היא פשוט לא יותר טובה מהלאון 1.8TSI... זה הכל.

רוני סיכם את זה הכי טוב שאפשר...

גיא

גיא אני לא מצפה שתגיד משהו רע על הלאון כי בשבילך זה הרכב הכי טוב בעולם.

הלאון רכב סביר וזהו.

אבל הגוליטה עם כמה שהיא יותר טובה בכל היבט מהלאון לא שווה 50% יותר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הלאון רכב סביר וזהו.

שוב, אני בטוח שג'ולייטה רכב טוב ואף אחד לא אמר שלא, בטח לא אני. אבל אפשר להבין בבירור מהשרשור הזה שהלאון רכב ששווה הכי הרבה את המחיר שלו ולשלם על ג'ולייטה עוד 50,000-60,000 שזה באמת הרבה.

רכב חמוד? וואלה לא יודע. נכון שהיא לא משפחתית עם גוון כביכול ספורטיבי אבל 1.8 טורבו ב-120,000 זה קצת יותר מנחמד אם תשאלו אותי. הרי הונדה רגילה שהיא 1.8 רגילה (אם כי מנוע מאוד אמין VTEC) עם 140 כ"ס באיזור 140,000 והלאון לא רואה אותה ממטר.

לדעתי יותר מנחמד, מקווה שגם לי יהיה פעם כסף לאלפא כמו שצריך אבל עד אז אני חושב שהלאון זה יופי של רכב למחיר שלו וזה מה שחשוב פה לדעתי בדיון. אם הג'ולייטה טובה יותר ייתכן שכן, השאלה האם היא עד כדי כך טובה יותר שזה שווה עוד 50-60 אלף, זאת השאלה.

לדעתי הצנועה לפחות.

יום טוב לכם אנשים.

פורסם
שוב, אני בטוח שג'ולייטה רכב טוב ואף אחד לא אמר שלא, בטח לא אני. אבל אפשר להבין בבירור מהשרשור הזה שהלאון רכב ששווה הכי הרבה את המחיר שלו ולשלם על ג'ולייטה עוד 50,000-60,000 שזה באמת הרבה.

רכב חמוד? וואלה לא יודע. נכון שהיא לא משפחתית עם גוון כביכול ספורטיבי אבל 1.8 טורבו ב-120,000 זה קצת יותר מנחמד אם תשאלו אותי. הרי הונדה רגילה שהיא 1.8 רגילה (אם כי מנוע מאוד אמין VTEC) עם 140 כ"ס באיזור 140,000 והלאון לא רואה אותה ממטר.

לדעתי יותר מנחמד, מקווה שגם לי יהיה פעם כסף לאלפא כמו שצריך אבל עד אז אני חושב שהלאון זה יופי של רכב למחיר שלו וזה מה שחשוב פה לדעתי בדיון. אם הג'ולייטה טובה יותר ייתכן שכן, השאלה האם היא עד כדי כך טובה יותר שזה שווה עוד 50-60 אלף, זאת השאלה.

לדעתי הצנועה לפחות.

יום טוב לכם אנשים.

מצדיק כל מילה שלך

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בראש ובראשונה אני נוהג על לאון קופרה, כך שלא מדובר באותו הרכב בכלל.

ע"מ להשקיט את נפשכם - נהגתי על לאון 1.8TSI (נסיעת מבחן) וגם על אלפא 170 (גם נסיעת מבחן) ועל ג'ולייטה תלתן של שכן די הרבה ק"מ...

הלאון רכב סביר וזהו.

ניב אני לא אגן על הרכב שלי בחירוף נפש... ממש לא.

אני כן חושב שמדובר במכונית מצויינת שנותנת תמורה מעולה למחיר שלה והשילוב הכי מוצלח של כוח וספורטיביות (באותו רכב) שאפשר להשיג במחיר הזה.

להזכירכם, טרם רכשתי את הלאון קופרה קניתי איביזה קופרה חדשה מהחברה ועשיתי עסקת טרייד אין עליה לטובת הלאון אחרי 4-5 חודשים - פשוט לא סבלתי את הרכב!! בנסיעה יומיומית ה-DSG7 היבש בשילוב עם המנוע 1.4 פשוט לא מוצלח ושיגע אותי והחלפתי אותה במה שבטוח - ידני!

אז אני לא אוהד ואג מושבע וכשיש מה לאמר לרעה - אני אומר.

אבל להגיד שהג'ולייטה 170 יותר טובה מלאון 1.8 ? לדעתי לא. כמובן שזה לא אומר שהיא לא מכונית טובה בפני עצמה - סה"כ היא בהחלט מכונית לא רעה.

אולי היא קצת יותר יפה, בסדר.

ואתם יודעים מה? נגיד והיא גם מכונית קצת יותר טובה -

היא לא שווה 50 אלף ש"ח יותר, היא פשוט לא.

{אגב, הערת ב'ר - גם הג'ולייטה תלתן לא יותר טובה מהלאון קופרה ובטח ובטח שלא שווה את ההפרש במחיר, לדעתי}

לסיכום,

אילו שתי המכוניות היו עולות בדיוק (אבל בדיוק) אותו הסכום על הכביש - לי אין ספק בכלל שהייתי רוכש את הלאון שכן פוטנציאל השיפורים במנוע ה-1.8 המעולה פשוט אדיר בעוד שב-1.4 באלפא..............

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אתה מבין כמה פעולות צריך? זה עדיין לא F15...

לעומת זאת, ואולי על זה התרעם האדון, בלאון אתה פשוט לוחץ גז. ואם אתה רוצה לדקדק - מעביר ל- S לפני. CEST TOUT

זה ממש לא סיפור - מעבר ל D ורגש על הבלם .

ההודעה הקודמת , ארוכה ומפורטת מיועדת לדודה בלה - עם קשיי הבנה או למידה .. או קישורים חברתיים .

..

אולי התרעומת של האדון היא על כך שהוא לא הגיע לנתונים הנכונים - וגם אני מאוכזב בשבילו .

אבל למה לא להתקשר לברר עם אחרים שיש להם ניסיון עם הרכב הנ"ל .. הרי אתה רואה שמשהו כאן לא מסתדר .

אני משלים את סוף ההודעה הקודמת שנפלה ..

3 . האצות ביניים – לא מדדתי – אחרים כן .

## - מאת: קובי ליאני, מערכת וואלה -

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2514282

מבחן אלפא ג'ולייטה -

תאוצת הביניים התרחשה כאמור בין 80 ל-120 קמ"ש וזו ,,, ותוך 5.5 שניות בלבד במצב D,

כך שההבדל גדול ולא רק בתחושות.

ומאחר והגורו לא נתן נתוני מדידה , אין אפשרות לבדוק מי צודק ,, אבל , יש מדידה אחרת

## - נובמבר 2011 מאת רן אלקובי - סיאט לאון 1.8TSI DSG במבחן

הסיאט לאון - עם נתון תאוצת ביניים של 5.7 שניות 80-120 קמ"ש (בהילוך שלישי)

וסתם היגיון פשוט ,, Common sens - דברים לא מסתדרים לך והם שונים מאחרים , מדוע לא לשאול לברר ללמוד , , ,

מדוע לא נרשמו נתוני מדידה להשוואה., למה ישר לפתח תאוריה - ולמה לא נרשמה התאורייה !

ואת זה כותב אחד מהצד ( עם ג'ולייטה סקסית ויפה , ) אבל ,, נהנה ללמוד לשאול , ולא הגורו אמר ,

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
בראש ובראשונה אני נוהג על לאון קופרה, כך שלא מדובר באותו הרכב בכלל.

ע"מ להשקיט את נפשכם - נהגתי על לאון 1.8TSI (נסיעת מבחן) וגם על אלפא 170 (גם נסיעת מבחן) ועל ג'ולייטה תלתן של שכן די הרבה ק"מ...

ניב אני לא אגן על הרכב שלי בחירוף נפש... ממש לא.

אני כן חושב שמדובר במכונית מצויינת שנותנת תמורה מעולה למחיר שלה והשילוב הכי מוצלח של כוח וספורטיביות (באותו רכב) שאפשר להשיג במחיר הזה.

להזכירכם, טרם רכשתי את הלאון קופרה קניתי איביזה קופרה חדשה מהחברה ועשיתי עסקת טרייד אין עליה לטובת הלאון אחרי 4-5 חודשים - פשוט לא סבלתי את הרכב!! בנסיעה יומיומית ה-DSG7 היבש בשילוב עם המנוע 1.4 פשוט לא מוצלח ושיגע אותי והחלפתי אותה במה שבטוח - ידני!

אז אני לא אוהד ואג מושבע וכשיש מה לאמר לרעה - אני אומר.

אבל להגיד שהג'ולייטה 170 יותר טובה מלאון 1.8 ? לדעתי לא. כמובן שזה לא אומר שהיא לא מכונית טובה בפני עצמה - סה"כ היא בהחלט מכונית לא רעה.

אולי היא קצת יותר יפה, בסדר.

ואתם יודעים מה? נגיד והיא גם מכונית קצת יותר טובה -

היא לא שווה 50 אלף ש"ח יותר, היא פשוט לא.

{אגב, הערת ב'ר - גם הג'ולייטה תלתן לא יותר טובה מהלאון קופרה ובטח ובטח שלא שווה את ההפרש במחיר, לדעתי}

לסיכום,

אילו שתי המכוניות היו עולות בדיוק (אבל בדיוק) אותו הסכום על הכביש - לי אין ספק בכלל שהייתי רוכש את הלאון שכן פוטנציאל השיפורים במנוע ה-1.8 המעולה פשוט אדיר בעוד שב-1.4 באלפא..............

גיא

כמעט כרגיל אנחנו באותו הראש.

כל מילה בסלע.

• תוכן חדש...