Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה VS לאון - אהרונוביץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 365
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר בשטויות עסקינן,

אפשר להוסיף לרשימה את ה-

Maserati quattroporte gt

Aston Martin Rapide

שמעתי גם על בוגאטי ויירון משפחתית (לא יודע אם היא בייצור סדרתי)

ge5386111319306200984.jpg?height=285&padcolor=F3F7FC&aspect=FitWithin&width=440

רוני, אני אארגן את המזארטי,

תדאג אתה לאסטון ולבוגאטי?

נו באמת חבר'ה,

תהיו רציניים...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

התחיל ג'ולייטה ולאון והגיע למאזרטי ובוגאטי.

מה הלאה? F-16 מול F-35?

באמת גם פה אי אפשר להשוות כי F-35 זה הכלי הכי טוב כיום, טוב התחלתי לברבר. :-D

פורסם
למרות שיופי זה לא הצד החזק שלה (בעיקר מאחור, בפרופיל), עד הפאנמרה! :)

לא אוהב פנאמרה. פשוט לא. רוצה קיימן S! עוד יותר רוצה 993! :twisted:

ואם כבר בוגאטי משפחתית, אז EB112, למרות שהיא הייתה רק קונספט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מוצה לדעתי. עד העונג הבא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אלא אם כן הספקת לנהוג על הג'ולייטה מאז תגובתך האחרונה כאן, לא ברור למה אתה ממשיך להסביר למה הג'ולייטה טובה, לא טובה, אלפא אמיתית או לא.

אני חושב שאם היית קורא את מה שאני כותב כבר היית יודע שכל מכונית שה-ESP בה לא מתנתק היא לא מכונית שיש לי סיבה לנהוג בה.

ואני לא השתמשתי בביטוי "אלפא אמיתית". לא יודע מהי "אלפא אמיתית".

- פורשה 911 יכולה לעבור ממצב של תת-היגוי להיגוי יתר טרמינלי. האם זהו רכב בעל התנהגות כביש גרועה?

אתה מדבר על הפורשה עם המנוע מקוררת האוויר משנות ה-80'?

לא יודע מה הרלוונטיות אבל יש לי כמה שעות מסלול על הגירסא המירוצית של הרכב והיא אכן לא לטעמי. אם לא הבנת מהקריאה עד עכשיו, אני לא מחלק התנהגות כביש לגרועה או טובה. יש התנהגות ואפשר לאהוב או לא אוסף מסויים של פשרות.

- אלפא מיטו תשחרר אחיזה מאחור אם תבקש ובקרת האחיזה הבלתי מתנתקת תעלים עין, מה זה אומר על התנהגות הכביש שלה?

מתי בקרת האחיזה "תעלים עין"?

מתי לא?

עד כמה תעלים?

אני מכיר את התרגיל של Lift-off-oversteer שגם האבארט מאפשרת. הבעיה היא שזו טכניקה שלא משתמשים בה בנהיגה, כי מלבד להאט את הרכב מאוד אין לה תכלית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מוצה לדעתי. עד העונג הבא.

או עד שfalou ינהג סוף כל סוף על הרכב ויביא את הרשמים שלו מגוף ראשון ולא דרך גורו כזה או אחר.

אני מכיר את התרגיל של Lift-off-oversteer שגם האבארט מאפשרת. הבעיה היא שזו טכניקה שלא משתמשים בה בנהיגה, כי מלבד להאט את הרכב מאוד אין לה תכלית...

יש לה תכלית גדולה מאוד- היא מדביקה לך חיוך על הפנים שמורידים רק עם שפכטל.

וניתן ליישם אותה גם במהירות גבוהה מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
וזו שוב פרשנות של אלפיסט (או בעלים של ג'ולייטה לצורך העניין) ולא עובדה.

עובדה היא לא עובדה רק בגלל שקומץ ישראלים החליט שהיא כזו.

אתה מסרב לתת לעובדות לבלבל אותך. יש ישראלי אחד, כתב רכב ממורמר לשעבר, ואיתו כמה אנשים בפורום הזה שמנסים לעמת את הלאון עם הג'ולייטה, זהו!!

גרסאות הקצה ה"ספורטיביות" הן בדיוק מה שהן, גרסאות קצה.

לכל היתר, אתם קצת משחקים בנדמה לי לדעתי. Turn in, Turn out מה זה רוקדים עם כוכבים? בסך הכל מדובר במכוניות קומפקטיות עם קצת עיצוב וקצת פילפל. כן, גם הגרסאות ה"ספורטיביות" שלהם. אל מול עיני המעצבים שלהם נפח תא המטען והמרווח הפנימי עמדו הרבה יותר גבוה מאשר איך הן לוקחות פניות או מתקשרות עם הנהג שלהם. בשביל זה יש מכוניות ספורט.

בסופו של דבר לשבת בלאון יותר דומה ללשבת בפוקוס ובבראבו מאשר לשבת בג'ולייטה, גולף, אודי ובמוו. מתאים לכם, תקנו לא מתאים אל תקנו.

דרך אגב אדון GTV11636, אני לא אלפיסט, בזה אתה צודק. אני קניתי ג'ולייטה כי היא התאימה לי. אבל אתה? משיטוטים בפורום הזה ובפורום מועדון אלפא רומאו לך היתה אלפא אי שם באלף הקודם:shock: אז אולי הגיע הזמן שתפסיק לבלבל בשכל?

פורסם
אני חושב שאם היית קורא את מה שאני כותב כבר היית יודע שכל מכונית שה-ESP בה לא מתנתק היא לא מכונית שיש לי סיבה לנהוג בה.

ואני לא השתמשתי בביטוי "אלפא אמיתית". לא יודע מהי "אלפא אמיתית".

אמנם לא ציינת את המילה "אמיתית" אך כיוונת לשם במשמעות: "ולמה היא נחשבת לאלפא טובה, בעוד הג'ולייטה נחשבת לאלפא בכאילו?"

למה קנית לאון?

בשורה התחתונה, קודם תנהג ואח"כ תחליט אם זה היה שווה את זה. בינתיים כבר החלטת מבלי לנהוג וכך נראה הדיון.

אתה מדבר על הפורשה עם המנוע מקוררת האוויר משנות ה-80'? גם 996 טורבו יודעת להתנהג כך.

לא יודע מה הרלוונטיות אבל יש לי כמה שעות מסלול על הגירסא המירוצית של הרכב והיא אכן לא לטעמי. אם לא הבנת מהקריאה עד עכשיו, אני לא מחלק התנהגות כביש לגרועה או טובה. יש התנהגות ואפשר לאהוב או לא אוסף מסויים של פשרות.

אני לא יודע אם לדווח את האמירה הזו לrennteam...טוב לא משנה.

מתי בקרת האחיזה "תעלים עין"? כשתחת יוצא, על זה אנו מדברים.

מתי לא? אני לא מתכוון לפרט את המיפוי של הVDC במיטו, לא שאני מכיר את האלגוריתמים על בוריים.

עד כמה תעלים? אל תתפוס אותי במילה, אבל אני משער כי עד לחצי מהלך שמאלה/ימינה עם ההגה בעת ביצוע נעילה נגדית.

בנוגע למשפט האחרון שלך, סתם שתדע גם פורשה 911 מרשה זאת (בלי קשר לבקרות אלקטרוניות) והיא בין מכונות הנהיגה הטובות בעולם, אם לא ה...

הבעיה כאן היא אחרת. קודם אתה טוען שמהירות לא באמת מעניינת אותך ואתה מחפש רק את ההנאה. כעת אתה טוען שהאטה כתוצאה מאיבוד אחיזה, אין לה תכלית בעינייך. בעל הבית, אולי תחליט קודם מה אתה רוצה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
או עד שfalou ינהג סוף כל סוף על הרכב ויביא את הרשמים שלו מגוף ראשון ולא דרך גורו כזה או אחר.

אתה עובד באלפא, נכון?!

אני רוצה את הרכב ל-4 שעות (מינימום שבמינימום) ומבטיח לחזור עם כתבה ל-CarForum עם התרשמות שלי.

אפשר לסדר?

[אני לא נוהג לקחת רכבים לנסיעת מבחן תוך העמדת פנים שאני עומד לרכוש אותם].

לגבי LFO, הפסקתי עם זה אי שם כשעברתי את גיל 20, יחד עם סיבובים עם בלם יד.

יש סיבה לזה שהחיוך שהן מורחות הוא דבילי...

בנוגע למשפט האחרון שלך, סתם שתדע גם פורשה 911 מרשה זאת (בלי קשר לבקרות אלקטרוניות) והיא בין מכונות הנהיגה הטובות בעולם, אם לא ה...

איך הבקרה במצב ספורט בפורשה עובדת אני יודע מצויין. היא מתקנת היגוי יתר כשהוא ממש ממש רציני, ורק אז, וזה במכונית הנעה אחורית חזקה.

זה נכון שמהירות אבסולוטית לא הכי מעניינת אותי, זה לא אומר שאני נוהג ברכב על מנת להחליק אותו עד כדי עצירה, כי נכנסתי לסיבוב יותר מדי מהר והחלטתי, מאיזו סיבה מטומטמת, שבבלמים לא משתמשים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה מסרב לתת לעובדות לבלבל אותך. יש ישראלי אחד, כתב רכב ממורמר לשעבר, ואיתו כמה אנשים בפורום הזה שמנסים לעמת את הלאון עם הג'ולייטה, זהו!!

גרסאות הקצה ה"ספורטיביות" הן בדיוק מה שהן, גרסאות קצה.

לכל היתר, אתם קצת משחקים בנדמה לי לדעתי. Turn in, Turn out מה זה רוקדים עם כוכבים? בסך הכל מדובר במכוניות קומפקטיות עם קצת עיצוב וקצת פילפל. כן, גם הגרסאות ה"ספורטיביות" שלהם. אל מול עיני המעצבים שלהם נפח תא המטען והמרווח הפנימי עמדו הרבה יותר גבוה מאשר איך הן לוקחות פניות או מתקשרות עם הנהג שלהם. בשביל זה יש מכוניות ספורט.

בסופו של דבר לשבת בלאון יותר דומה ללשבת בפוקוס ובבראבו מאשר לשבת בג'ולייטה, גולף, אודי ובמוו. מתאים לכם, תקנו לא מתאים אל תקנו.

דרך אגב אדון GTV11636, אני לא אלפיסט, בזה אתה צודק. אני קניתי ג'ולייטה כי היא התאימה לי. אבל אתה? משיטוטים בפורום הזה ובפורום מועדון אלפא רומאו לך היתה אלפא אי שם באלף הקודם:shock: אז אולי הגיע הזמן שתפסיק לבלבל בשכל?

מה יש לנסות? היא עומתה גם בארץ וגם בחו"ל, בגרסאות שונות כמובן.

אתה עושה הכללות, ברור שלא מדובר ברכבי ספורט. אין רכבי ספורט נטו בסכומי האלה.

למרות זאת יש פערים שניכרים בין הגרסאות הרגילות לגרסאות החמות של הרכבים הללו.

אף אחד כאן לא מתיימר לייצג רוכש רכב טיפוסי אם עדיין לא הבנת את זה.

זה שהתאכזבת מרכב כמו ה-GTI העיד שאתה לא מעריך ולא מחפש רכב בעל יומרות ספורטיביות.

מבחינת הגימור, המיצוב ו"יוקרתיות" האלפא אכן יותר קרובה לרכבים שציינת מאשר ללאון.

פורסם

אז זהו שהיא לא, בשום מקום בעולם. לא עכשיו ולא פעם.

למעט מעט מבחנים של הגרסאות ה"ספורטיביות" שם הדגש הוא על דברים אחרים לגמרי. המכוניות שעליהן דן השרשור הזה ומהוות את הרוב המכריע של המכירות לשני הדגמים לא עומתו, למיטב ידיעתי, אצל אף אחד חוץ מאדון אהרונוביץ'

וחוץ מזה, רק לי זה נראה מוזר שאנשים כאן מתדיינים על התנהגות הרכב במצבים קיצוניים של החלקה, יציאה משליטה, תת היגוי, הרמת גלגלים וכו' וכו' וכל זה בלי שהם בכלל נהגו ברכב?? לא רק על הג'ולייטה אגב גם על האחרות. איך אפשר לדעת אם במצבים קיצוניים כאלה רכב אחד טוב מהשני מבלי לנהוג עליו? ממגזינים כאלה ואחרים? מבחינתי זה כמו לעשות סקס בהתכתבות אבל זה רק אני. אני הרי קניתי רכב רק בגלל שהוא יפה, מרווח, מפואר, נעים, חסכוני ולא בגלל שהוא יודע להרים רגל אחורית שמאלית בסיבוב חזק ימינה.

פורסם
אז זהו שהיא לא, בשום מקום בעולם. לא עכשיו ולא פעם.

למעט מעט מבחנים של הגרסאות ה"ספורטיביות" שם הדגש הוא על דברים אחרים לגמרי. המכוניות שעליהן דן השרשור הזה ומהוות את הרוב המכריע של המכירות לשני הדגמים לא עומתו, למיטב ידיעתי, אצל אף אחד חוץ מאדון אהרונוביץ'

וחוץ מזה, רק לי זה נראה מוזר שאנשים כאן מתדיינים על התנהגות הרכב במצבים קיצוניים של החלקה, יציאה משליטה, תת היגוי, הרמת גלגלים וכו' וכו' וכל זה בלי שהם בכלל נהגו ברכב?? לא רק על הג'ולייטה אגב גם על האחרות. איך אפשר לדעת אם במצבים קיצוניים כאלה רכב אחד טוב מהשני מבלי לנהוג עליו? ממגזינים כאלה ואחרים? מבחינתי זה כמו לעשות סקס בהתכתבות אבל זה רק אני. אני הרי קניתי רכב רק בגלל שהוא יפה, מרווח, מפואר, נעים, חסכוני ולא בגלל שהוא יודע להרים רגל אחורית שמאלית בסיבוב חזק ימינה.

הסיבות שבגללן קנית את הרכב הן לגיטימיות. במקרה יש לי אינדיקציה מסויימת על שני הרכבים, גם הסברתי את זה כאן.

אליי לא מדבר חסכוני, מפואר וגימור איכותי(זה לא שהלאון מתפרקת כן?). אלה פשוט הדברים האחרונים שאני מסתכל עליהם כאשר אני קונה רכב. כנראה המצב זהה אצל יתר האנשים אותם ציינת.

אני קניתי את ה-FR כי זאת הקומפקטית הידנית הכי ספורטיבית וביצועיסטית שיכולתי לקנות במחיר הזה.

קח בחשבון שהלאון לא משווקת בכל המדינות עם מנוע 1.8 ולכן גם לא נעשו הרבה השוואות בין הדגמים הנ"ל.

• תוכן חדש...