Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה VS לאון - אהרונוביץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתבתי שיחסית לאחרות, היא יותר ממוקדת. לא השוויתי אותה לקייטרהאם.

לא. כתבת "נכשלת".

כתוב למעלה...

אבל קליאו לא נמכרת טוב, למה?

(1) אולי בגלל המנוע שאינו גמיש, אולי בגלל מתלים קשיחים שיכולים לעצבן ביום יום, אולי בגלל זוג דלתות חסרות ואולי אפילו בגלל תא נוסעים אפרורי ואבזור דליל. (2) תוסיף לזה את העובדה שקרסו לא בדיוק מזיעים בשביל למכור קליאו (או מגאן), המחיר הנדרש גבוה למדי ותדמית שירות בעייתית.

(1) לא מפריע לך, תכלס גם לי לא, (2) יותר בעייתי.

המחיר של הקליאו במחירון לא רלוונטי. הם דוחפים אותו למטה בקלות.

לגבי תדמית שירות, לא יותר או פחות גרועה משל יבואנים אחרים של רכבים שהוזכרו כאן.

מתלים קשיחים, זה כי מדובר ברכב ספורטיבי. אמיתי (כזה עם ESP מתנתקת).

מנוע אינו גמיש - זו בעיה רק אם יש בור בהילוכים. לנהיגה ספורטיבית, כמו גיר ידני, זה מוסיף עניין. ביומיום זו לא בעיה (אם אתה יודע לנהוג).

תא נוסעים - לא קשור לשימושיות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 365
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תא נוסעים (וכמות דלתות, לצורך העניין) קשורים במישרין לרמת הוויתורים של כל אחד ואחד בשימוש היומיומי שלו ברכב. אם הרכב משמש בעיקר את הנהג והמושב האחורי נמצא בשימוש לעתים נדירות - יהיה יותר קל לוותר על דלתות, למשל. אני משתמש במושב האחורי מדי בוקר, בשבילי רכב 3 דלתות, למרבה הצער, לא ממש אופציה, כמה טוב וחד שהוא לא יהיה. לגבי תא נוסעים ואבזור - כנ"ל. יש (אתה) שבשבילם זה לא שיקול, ויש כאלה שיהיו מוכנים לוותר על תכונות אחרות למען פינוק נוסף. אין בזה פסול, חוץ מלהיחשב פחות הארד-קור בפורום...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני דווקא נוטה להסכים עם ידידיי האלפיסטים במקרה של הקליאו.

נהגתי בשנה וחצי האחרונות באיביזה קופרה 2011, ואני חייב לציין שגם כרווק (אבל לא ילד) מגיע הרגע בו שלוש דלתות זה לפעמים קצת עונש.

יתרה מזאת, וזה הדבר החשוב יותר בהתייחסות, האיביזה שבאופן מפתיע נכתב עליה לא פעם שהיא נוחה (יחסית) בהשוואה לקליאו או לאלפא מיטו תילתן, הייתה מבחינתי פשוט זוועתית! אם הרנו או מיני קופר למשל קשיחות ולא נוחות יותר מהאיביזה כפי שהן מתוארות לרוב, הריי שמניסיוני לפחות זה פשוט זוועה להתנהל יום יומית ברכב כזה, יותר מענה מאשר מהנה (לפחות במרבית הזמן ומרבית הכבישים)

פורסם

אני מבסוט שהדיון הפך לדיון פשרות, גורם לי להרגיש טוב עם הבחירה שלי בגרסאת הסדאן ולא הקופה של היפנית :)

הכל בחיים הוא פשרה :) אם לא הייתי צריך להתפשר הייתה לי עכשיו Z06 ידנית בחניה וחשבון פתוח במכון המסאז' הקרוב.

haters will hate

פורסם

גם Z06 היא פשרה - יש הרי ZR1 :wink::lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא. כתבת "נכשלת".

כתוב למעלה... הגזמת בתיאור ההגזמה לכאורה שלי. אפילו ביחס לרכבים כמו מיטו היא פחות פרקטית לשימוש יומיומי. אם אתה, אני או כל אחד אחר מוכנים לקבל זאת בגלל היכולות הדינאמיות שלה זה לא מעיד על הכלל. לעומת זאת, נתוני המסירות מספקים אינדיקציה אמיתית יותר לגבי הלכי הרוח בקרב הציבור המדובר.

המחיר של הקליאו במחירון לא רלוונטי. הם דוחפים אותו למטה בקלות. כמו עם המגאן? והאם במידה כזו ש"כדאי" לקנות?

לגבי תדמית שירות, לא יותר או פחות גרועה משל יבואנים אחרים של רכבים שהוזכרו כאן. אולי קרסו לא ברמה של צ'מפיון (ואולי כן), אבל הם בכל אופן לא נמנים על היבואנים הידועים בזכות השירות המעולה שלהם.

מתלים קשיחים, זה כי מדובר ברכב ספורטיבי. אמיתי (כזה עם ESP מתנתקת). נכון ולא נכון. לא נכון כי יש לא מעט דוגמאות לרכבי ספורט הרבה יותר רציניים מהקליאו ולהם אין מתלים מרסקי עצמות, מצד שני הקליאו ספורט לא בדיוק מתאימה למשבצת של האולראונדר. אני לא טוען שזה רע, אך זה המצב.

ועוד דבר, רכב ספורט אמיתי, יש לו הנעה אחורית או כפולה (- עם כיול נכון ולא מעט כח).

מנוע אינו גמיש - זו בעיה רק אם יש בור בהילוכים. לנהיגה ספורטיבית, כמו גיר ידני, זה מוסיף עניין. ביומיום זו לא בעיה (אם אתה יודע לנהוג). לא מדוייק. גם אם יש חלוקת הילוכים מעולה, מנוע TSI או מולטיאייר יהיה נוח יותר בשימוש מנהלתי, בהרבה. שוב, אני לא טוען שזה דבר רע, למעשה המנוע של הקליאו הרבה יותר ספורטיבי בתחושה לעומת אותם מנועי טורבו. כנראה שזה לא מתאים לרוב הרוכשים הפוטנציאליים בארץ.

תא נוסעים - לא קשור לשימושיות. קשור ולא רק לשימושיות ובכל מקרה מהווה שיקול.

לשם המחשה: נסיעה לאילת, עם 3 חברים. קליאו ספורט או פולו GTI. איזו מבין השתיים תשאיר את הנוסעים רעננים יותר?

מה אני בוחר (וגם אתה)? קליאו. מה רוב האנשים יבחרו? GTI, עובדה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...