Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק טייפ אר האצ'בק 2005.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בארץ ?

היה נדמה לי שראיתי אחת, התמונות עושות עוול למכונית הזו, היא הרבה יותר חמודה במציאות,

ויותר מתקדמת מבחינת מיתלים מהדור החדש.

0-0-ctr2.jpg

פורסם

בוודאי שיש.

יצא לי לראות כבר 2, אחת מהן אני יודע שכיום או הייתה טורבו (כמובן לא מהחברה)

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

יש יותר מ-2, הטייפ אר נמכרה בייבוא סדיר.

זכור לי גם על אחת, שהיה לה את הכונס של אימפרזה טורבו והבנתי מגם מתחת למנוע נעשתה עבודה, מעניין מה עלה בגורלה.

רכב נדיר שנדוע לי שנמכרו מעט יותר יחידות זו אקורד טייפ אר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתה אקורד טייפ R, אבל למיטב זכרוני דווקא סדאן. קיבלה הרבה שבחים בעיתונות הרכב, מכונית מעניינת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בזמנו רצינו אקורד טייפ R. ללא ספק אוטו עם קטע, אבל לא הביאו. שכבר כן הביאו היה מאוחר מדי, קנינו 156.

בכל זאת יצא לי לנהוג על אחת כמה שנים לאחר מכן וזכורה לי לטובה. מעיין אנטיתזה לאימפרזה. פחות רוכנת, יותר מדוייקת, פחות פרועה ואפילו עוצרת. המנוע, הונדה טיפוסי, למשוך עד הסוף כל פעם. כיף (ועדיין מאוד שימושית).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא נראה שהיתה קופה טייפ אר.

טייפ אר לא נמכר בארה"ב, שםם לדוגמא הגרסאות הספורטיביות של הסיויק נקראות Si.

הקופה היא דגם אמריקאי.

הסימן הבולט של הטייפ אר היה הספויילר הענק מאחורה, זכור לי אחת כזאת שעקפה אותי במהירות לפני כמה שנים בעוקף של רחובות

AccordR_3-L.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סדרת הטייפ-אר של הונדה מענגת את הנהג בצורה מאוד יחודית.

רכב ספורט שונה מאוד מרוב מה שהעדר הארצי-ישראלי קונה (ולא שהוא קונה רע ! רק שכאן מדובר בחייה אחרת ומיוחדת)

בזמנו, בשנת 2004 נהגתי מאוד חזק בסיוויק טייפ-אר, הרכב הזה מספק כיף לא נורמלי.

המנוע חובב סל"ד גבוהה, ההגה חד ומדוייק מאוד, המתלים עושים עבודה מעולה והכסאות (רקארו אם זכרוני אינו מטעה אותי) תומכים ועשויים מחומרים מעולים ואפילו מוט ההילוכים חד ומדוייק ונמצא במיקום לא שגרתי ומאוד נוח.

יש לי חבר שמחזיק אחת כזאת שחורה, שנת 2003, קשה לו מאוד להפרד מהרכב הזה, על אף העובדה שהוא ישן מאופן יחסי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

קיימים סיוויק TYPE R מהדור הזה בארץ,

אומנם הרבה רוסקו במהלך השנים, אבל, יש עוד כאלו שנוסעות ואני מכיר כמה.

אקורד TYPE R גם יובאה לארץ, כמה נרכשו אני לא יודע, מה שכן , אני יודע על 4 שקיימות נוסעות ומטופלות(מכיר את הבעלים של כל ה- 4) ישנם 3 אפורות ואחת אדומה.

יש דיבורים על אחת שחורה באיזור צפון, אך אותה אף פעם לא יצא לי לראות,

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

הסיוויק TYPE R מהשנים האלו בתצורת האצ'באק יש בארץ , כמה וכמה .

אבל הולכות ונכחדות.

והנה תמונה של אחד האירועים שלנו (מועדון הונדה ישראל) שבו TYPE R מהתצורה הזו, נמצאת ליד האחות הגדולה ,האקורד TYPE R ...

p1100058.jpg

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אחת המכוניות שאני הכי אוהב. מסל"ד מסויים (באיזור ה 5000) זה מרגיש כאילו איזה טורבו נכנס לפעולה, למרות שמדובר במנוע אטמוספרי. כדי לשמור אותו ברצועת הכח, צריך להתאמץ אבל זה כיף כי העברת ההילוכים מהנה מאוד. היא גם יודעת לפנות מעולה. פשוט תענוג.

emotion of motion

פורסם

יש בארץ 5 אקורד טייפ R,כולן שנת מודל 2002, 3 אפורות ו2 אדומות,כולן הגיעו בצורת סדאן. קופה לא הגיעה לארץ כטייפ R באף אחת מהשנים,כן הגיעו מנועי 3 ליטר. מכונת נהיגה כייפית מאוד,פחות מהירה מהסיוויק אבל במדד הכיף בגלל אורכה והLSD לדעתי היא עולה עליה,ממש בקצת. קצת תמונות בסרטון שעשיתי שהרכב היה בבעלותי:

http://www.youtube.com/watch?v=wjEuLUsydLE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...