Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק טייפ אר האצ'בק 2005.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן לי הייתה אחת, שנת 2004 ואחת מהיותר שמורות שנסעו על הכביש.

בזמנו לפני שקניתי את הסיווק טייפ R הלכתי לבדוק את האקורד טייפ R ואין בכלל מה להשוואת.

האקורד היא אוטו מנהלים עם קצת פלפל בעוד הסיווק היא הוט האץ' מתנהגת וזריזה.

אני מאוד אהבתי את האוטו והסיבה היחידה שבזמנו מכרתי את אותו הייתה מעבר לאופנוע...

יש מספר סיוויקים שעדיין נוסעות, רובן כבר דיי שחוטות אבל המזל הוא שהונדה מייצרים מכוניות מעולות באיכות הרכבה דיי גבוהה ולכן אם לא רוסקו בתאונה המכוניות שורדות דיי יפה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בשווקים אסייתים היתה גם טייפ אר סדאן

honda_civic_type_r_sedan_2007_m13-1024x768.jpg

זכור לי לפני שנתיים שראיתי כמה כאלה בתאילנד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

התמונה של הטייפ R שהבאת, זאת הטייפ R שמשווקת ביפן, והיא הכי מפולפלת שיש. יותר קשיחה ויותר חזקה מהטייפ R שמשווקת באירופה וגם הצורה שלהם שונה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
התמונה של הטייפ R שהבאת, זאת הטייפ R שמשווקת ביפן, והיא הכי מפולפלת שיש. יותר קשיחה ויותר חזקה מהטייפ R שמשווקת באירופה וגם הצורה שלהם שונה.

אתה מתכוון לתמונה שאני הבאתי ?

לישראל יובאה הטייפ אר האצ'בק ששווקה באירופה או ביפן ?

פורסם
בשווקים אסייתים היתה גם טייפ אר סדאן

honda_civic_type_r_sedan_2007_m13-1024x768.jpg

זכור לי לפני שנתיים שראיתי כמה כאלה בתאילנד.

זה רק אני שכל המקלדת שלו מרויירת עכשיו ?

אךך איזה בוקר :)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אאל"ט יש אחת כזאת אפורה באשדוד.

לטעמי היא נראת מאוד מכוערת..

הדור הקודם שלה נראה הרבה יותר יפה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

פשוט תענוג לעיינים.:lol: :lol: :lol: :lol:

רק איזה מנוע יש לשנים האלו? מסדרת הB?? או סדרת הK??

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
אתה מתכוון לתמונה שאני הבאתי ?

לישראל יובאה הטייפ אר האצ'בק ששווקה באירופה או ביפן ?

מה שמשווק בארץ לצערי זה הגרסה האירופאית. התכוונתי לתמונה שitsik170 הביא.

הינה סרטון של פיפט גיר שמראה את ההבדלים ביניהם:

פורסם

הסיווק סדאן יצאה רק בשווקים של אסיה (הגה צד ימין). פרטים הגיעו לשוק האנגלי ,לרכב225 HP וLSD בגיר.בUSA שוווק דגם SI סדן וקופה 197 HP ללא LSD .האקורד TYPE R יוצר בשתי גרסאות סדן בלבד 1998-2002 ,אחת לשוק היפני 220HP ,השניה 212 HP לשוק האירופי.

פורסם
פשוט תענוג לעיינים.:lol: :lol: :lol: :lol:

רק איזה מנוע יש לשנים האלו? מסדרת הB?? או סדרת הK??

דודי לטייפ R שנים 2001-2005 היה מנוע K20, עם 200 כ"ס ו6 הילוכים.

אישית אני מעדיף את הצורה של הדור הראשון, 96-00 שלא הגיע לארץ, ויוצרה עם מנוע B16B עם 185 כ"ס ורצועת כוח צרה עם מומנט נמוך.

מראה הרבה יותר יפה לטעמי.

מעניין מה התוצאה של סיוויק 96-00 עם מנוע B18C!? בחו"ל ההשתלה הזאת מאוד פופולארית, ויש גם כמה בארץ. אני מתערב שאחת כזאת תאכל את הטייפ R החדשה יותר...

Honda civic EJ6

פורסם
יש יותר מ-2, הטייפ אר נמכרה בייבוא סדיר.

זכור לי גם על אחת, שהיה לה את הכונס של אימפרזה טורבו והבנתי מגם מתחת למנוע נעשתה עבודה, מעניין מה עלה בגורלה.

רכב נדיר שנדוע לי שנמכרו מעט יותר יחידות זו אקורד טייפ אר.

מתחת למנוע היה לה סופרצ'רג'ר עם אינטרקולר, יש לי איפשהו במחשב תמונות שצילמתי כשבנו אותה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם אני לא טועה, התיאור שנתת להונדה עם הסופרצ'רג'ר, היא הוצגה באוטומוטור בשנת 2008 בדוכן של TOPRPM. יש לי תמונות שלה משם עם המכסה מנוע פתוח.

פורסם

הטייפ R היחידה שראיתי הייתה לפני שנה לערך, טייפ R חדשה מהדור האחרון בצבע לבן פנינה, אוטו יפיפה שלא רואים הרבה.אחרי שהתחלף הרמזור לירוק שמעו את המנוע שואג.

שהייתי בארהב, כמעט ולא ראיתי סיויק רגילה, רובם היו SI בתצורת קופה. ראיתי אולי סיויק רגילות בודדות על הכבישים.

• תוכן חדש...