Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'יטה VS וייז

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מוסיף לכל זה הפעלת מסוק מהאוויר, מערכת הסוואה שהופכת את המכונית לבלתי נראית בסגנון ג'יימס בונד, רובה צלפים L115A3 עם קליבר 8.59 מ"מ וטווח של שניים וחצי ק"מ לפגיעה כירורגית במצלמות, ואת ה-REDEEMER מאנריל טורנמנט בשביל לפוצץ ניידת עם ממל"ז.

שכחת את הנשק הסודי של האתיופים ! קרינה מייננת אשר פוגעת בכול המכשירים ברדיוס של 5 קילומטר מהרכב.

איזה כייף לי :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההוצאה לא מוצדקת כיוון שצ'יטה זה קופסת פלסטיק עם GPS, רמקול וכמה אורות מהבהבים, שעולה בחו"ל פחות מחצי מחיר. ועל איזו התקנה הם מדברים?

וייז יתעדכן עם הזמן ובסוף יהיה בו הכל.

+1100 (שח)

ובכלל, אתם לא צריכים צ'יטה כשיש לכם כל מכשיר GPS פשוט שמריץ IGO -

הקובץ מצלמות שהכנתי ל IGO מעודכן ומבוסס על דיווחי נהגים בפורום וייז שריכז AVRIKA לטבלה אחת.

אני מוסיף לכל זה הפעלת מסוק מהאוויר, מערכת הסוואה שהופכת את המכונית לבלתי נראית בסגנון ג'יימס בונד, רובה צלפים L115A3 עם קליבר 8.59 מ"מ וטווח של שניים וחצי ק"מ לפגיעה כירורגית במצלמות, ואת ה-REDEEMER מאנריל טורנמנט בשביל לפוצץ ניידת עם ממל"ז.

:D

פורסם
המחיר לא מומלץ, המכשיר כן.

בסופ"ש האחרון יצא לי לראות אותו בפעולה כמו שצריך מאז רכשתי אותו, בטיול בצפון, הוא התריע על מספר מצלמות שלא הופיעו כלל בWAZE למשל.

כמו כן, הוא מתריע על מצלמות רמזור אדום (מהירות ולא מהירות) מה שבWAZE מופיע רק על המסך, וגם לא תמיד, וגם על איזורים בהם ייתכן ויהיה מארב (ב3 מקרים אכן עמדה ניידת במיקום שצויין).

ההתראות שלו גם ברורות יותר, וחזקות יותר מאשר בWAZE.

מסכים.

עם כל הכבוד ל WAZE, הוא עובד כמו שירות חינמי. תלוי בתקשורת סלולרית והאם אתה בשיחה , האם יש תקשורת 3G ועוד מליון גורמים נוספים. בשבוע שעבר היתה קריסה של WAZE למשך כמה שעות .

בדברים כאלה אי אפשר להמר.

הקובץ של ה IGO גם לא מספיק טוב, טרם רכישת הצ'יטה ניסיתי שלל קבצים ואף אחד מהם לא היה מדוייק.

איך מזמינים?

בטוח לא במחירים המופקעים שנמכר בארץ.

בארה"ב המכשיר עולה 99 דולר. אני רכשתי ישירות מצ'יטה ארה"ב בלי פערי תיווך, המכשיר נשלח לחבר שטייל בארה"ב ועבר אליי.

לאחר מכן קונים רשיון לכל העולם , כל היבשות לכל החיים ב50 דולר ונסגר הסיפור. ניתן גם לרכוש רשיון מקורי ב30 דולר אבל בשביל עוד 20 דולר, שווה לקנות לכל העולם למקרה ונוסעים לחו"ל.

אגב , מי שרוצה משלוח חינם בתוך ארה"ב יש לי קוד מבצע שאני יכול לשלוח , מקלידים את זה בהזמנה.

מי שרוצה לשלוח לארץ , זה לא עסק כזה יקר, אם אני זוכר נכון סדר גודל של 15 דולר פלוס מינוס.

בעידן שבו המשטרה מרכזת את כל מאמציה באכיפת מהירות, במקום תפיסת הפושעים האמיתים על הכבישים,

אין מנוס מהתקנת ארסנל אמצעי הגנה שמזכירים לעתים קוקפיט של מטוס קרב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אומנם יש לנו אותו שם אבל לשון באורך שונה. היית חייב לפתוח את כל הקלפים שלי? :-P

במלחמה, כמו בלחמה. את הדבר הזה מאנריאל מחליף משהוא אחר שגם נגמר בER... יש לו גם מספר.

פורסם

איל (פותח השרשור), ה-WAZE אינו נותן התראה על מצלמה במקרה שבו מהירות הנסיעה שלך נמוכה מהמהירות המותרת. יתכן שזוהי הסיבה לכך שלא קיבלת התראה.

מסכים.

עם כל הכבוד ל WAZE, הוא עובד כמו שירות חינמי. תלוי בתקשורת סלולרית והאם אתה בשיחה , האם יש תקשורת 3G ועוד מליון גורמים נוספים. בשבוע שעבר היתה קריסה של WAZE למשך כמה שעות .

עקרונית אני מסכים איתך, אם כי התקלה שהיתה בשבוע שעבר לא היתה אצל WAZE, אלא אצל סלקום. אני יודע את זה בוודאות כי בדקתי את הנושא הזה מולם. עוד לא יצא לי לחוות תקלה באשמת WAZE.

אני, בכל אופן, משתמש קבוע ב-WAZE ומרוצה מאוד. אגב, הצטרפתם כבר לקבוצה של קארספורום (וגם לזאת של carsforum.co.il)? ;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עד היום נעזרתי בנסיעותי מחוץ לעיר ב- WAZE, אבל שמתי לב שלמשל על הגטסו שעל כביש ליד בנסיעה דרומה ליד ג'סר-א-זרקא הוא לא מדווח

אז תעדכן, מה מונע ממך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין כמו מכשיר ייעודי שזו המטרה שלו והוא תמיד מחווט ברכב. הצ'יטה שווה כל דולר ממה שהיא עולה בחו"ל (בניגוד לכל שקל שהיא עולה כאן). 99 דולר, פלוס משלוח פלוס מנוי - בערך חצי מהמחיר בארץ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מסכים.

הקובץ של ה IGO גם לא מספיק טוב, טרם רכישת הצ'יטה ניסיתי שלל קבצים ואף אחד מהם לא היה מדוייק.

ניסית את הקובץ IGO שלי ? אני בספק.

הנתונים שאני מכניס בקובץ, לא מבוססים על קבצים עתיקים שמסתובבים ברשת. יצרתי את הקובץ מאפס.

כל המיקומי ג'טסו אצלי מדויקים. אתה מוזמן לבדוק.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי את הצ'יטה הזה לפני שבוע ב-1200 שקל כולל התקנה (חיבור שלא דרך מצית הרכב וללא חוטים גלויים).

הוא לא מצליח להתחבר ללווין, רק המצפן שבתצוגה מסתובב ורשום SA 01 ולפעמים SA 03.

פעמיים רק הוא הצליח להנעל על לווין ופעם אחת זכיתי שהוא גם יתריע על מצלמה.

מישהו יודע מה הסיפור של זה? אני נוסע להחזיר את זה להם מחר, שיפתרו לי את הבעיה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אחרי שבועיים אני יכול להגיד שאני קצת מאוכזב.

הוא מצפצף על כל דבר כולל מצלמות ישנות שלא בשימוש (!!? WTF) וגם מערכת בקרת רמזורים שלא אוכפת מהירות.

אם הייתי יכול איכשהו לשים יד על IGO שמובנה באוטו הייתי מקסטם לו את הצורה לשביעות רצוני. מכיוון שאחרי שני פירוקים לא מצאתי את כרטיס הניווט אני מסתפק בצ'יטה. הוא תופס לווינים בשניה שלי שום אנטנה.

פורסם

גונבה שמועה לאוזני שבקרוב מאוד יחל שיווק מוצר חדש, מתחרה לצ'יטה, זול ממנו ובעל מספר יתרונות מהותיים עליו. שווה לחכות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שבת שעברה נסעתי צפונה וראיתי שהם הוסיפו את כל ההתראות המיותרות כמו דחלילים ומצלמות

שאינן אוכפות מהירות. ממש לא מובן לי למה. אולי במכשירים הישראלים יש אפשרות לנטרל את זה ובגלל

זה ״טרחו״ להוסיף את זה?

פורסם
אחרי שבועיים אני יכול להגיד שאני קצת מאוכזב.

הוא מצפצף על כל דבר כולל מצלמות ישנות שלא בשימוש (!!? WTF) וגם מערכת בקרת רמזורים שלא אוכפת מהירות.

אם הייתי יכול איכשהו לשים יד על IGO שמובנה באוטו הייתי מקסטם לו את הצורה לשביעות רצוני. מכיוון שאחרי שני פירוקים לא מצאתי את כרטיס הניווט אני מסתפק בצ'יטה. הוא תופס לווינים בשניה שלי שום אנטנה.

אצלי הוא מתריע רק התראות אמת (שלי מחו"ל). שמתי אותו על רמת התראות הכי נמוכה שזה מצלמות מהירות קבועות בלבד (רמזור + רגילות). לכל השאר יש ולנטיין + חיישן חניה + WAZE ברוב המקרים...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...